Kommandanten

Jeg har tilbragt tre hele dage sammen med en lille pige, der var for sløj til dagpleje, men absolut frisk nok til at udstikke diverse ordrer og kommandere med sin mor 😉 ”ROSIIIINER”, ”MÆLK”, ”OP”, NED”, ”KRAM”, ”TEEEETUBIIE” er blot få af de kommandoer, der er røget gennem luften i en lind strøm de sidste 72 timer.

Jeg bliver gang på gang ovenud imponeret over den fart, der er i de små størrelsers udvikling. Lige nu er det den sproglige udvikling, der er fart på hos os, og hver dag bliver der tilføjet nye ord til Blommens vokabular og ikke mindst nye måder at sætte ordene sammen på.

Det er simpelthen så spændende (ja, det er moderEN, der taler nu, I know), men det er – set fra mit synspunkt – en af de mest spændende faser i et lille barns udvikling. Nu er jeg selvfølgelig kun erfaren udi børn op til godt halvandet år, men der er altså et eller andet vanvittigt fascinerende over at være vidne til et barn, der tager sine første skridt udi sprogets kunst.

Men jeg må videre i teksten. Vi skal nå 117 ting på den der to-do liste (vi ALDRIG kommer til bunds i), før Blommen og jeg skal til pigefrokost hos en af mine skønne veninder sammen med en masse andre kvinder og børn.

God lørdag til dig derude bag skærmen.

Spejlbilleder af M

Blommens kjole er strøget og klar til pigefrokosten. Jeg viste et sneak peek af den lige her. Den er helt ny og fra Poppy Rose, og vi elsker både design og print (Mitsi Valeria). Find den her, hvis du selv er på udkig efter en romantisk kjole. Den er helt perfekt til julen også.kjolen er klar

 

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment