DIY sweatdress i pangfarve med flæser

Jeg har fået flæsesweat-dresses og – shirts på hjernen, efter jeg for lidt tid siden syede denne leo-sweatshirt til Blommen. Jeg er så forelsket i det girly look, som flæsekanten tilfører tøjet. Jeg har mange andre versioner i tankerne af båder bluser og kjoler med flæser i smukke farver med et touch af glimmer, guld og sølv (can’t help it!). Kjolen på billedet er den tredje i rækken, der er røget gennem overlockeren. Det tager så godt som ingen tid at sy en sweatdress eller -bluse, og de er tilmed nemme at lave om på efter ønske.

Nu mangler jeg blot, at Blommen hopper i denne koralfarvede sag, så jeg kan se, hvordan den sidder på hende.

Endnu engang tak til Olinesmor for lækker inspiration 🙂

Nu vil jeg se lidt mere TV-dækning af valget. Det er spændende, synes du ikke?

Sweatdress PlumMum

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

16 Comments

 • Farmor 19. november 2013 at 19:58

  Heldige M at have sådan en dygtig mor til at sy.

  Reply
  • Plummum 19. november 2013 at 20:03

   Tak 🙂

   Reply
 • camilla // olinesmor 19. november 2013 at 20:42

  Jeg kender følelsen Signe. Jeg har også lyst til at plyndre den nærmeste jersey stof butik og så sy sweats og kjoler i alle regnbuens farver

  Reply
  • Plummum 19. november 2013 at 21:17

   Jaaaaaa, vil købe alt det fine jersey i verden nu 🙂

   Reply
 • Mie 19. november 2013 at 21:07

  Hej signe,hvor har du købt leopard-stoffet henne? Og er kjolen her også “bare” med udgangspunkt i en sweater?

  Reply
  • Plummum 19. november 2013 at 21:18

   Leo-stoffet er fra Stof og Stil, men fra sidste år. Og ja, kjolen er en sweater, som jeg har forlænget og lavet i en let A-form. Altså så den ikke blot gå lige ned, men lidt skråt ud i begge sider. Giver det mening? 🙂

   Reply
 • Lone 19. november 2013 at 21:54

  Hold nu op hvor er den fin!! Gid jeg kunne finde ud af at sy sådan en! Håber Olinesmor laver en diy:-) Er det svært? Har ikke prøvet at sy i stræk-stof før – og har heller ikke prøvet at sy ærmer og ribkant;-/ Men jeg er godt nok fristet til at kaste mig ud i det når jeg ser din fine kjole!

  Reply
  • Plummum 19. november 2013 at 22:35

   Det er meget nemt, Lone. Virkelig. Jeg bruger min overlock til strækstofferne, som den er helt perfekt til – og afslutter med symaskinen til pyntestingene. Kast dig ud i det. Det er et rigtig godt begynderprojekt.

   Reply
  • camilla // olinesmor 20. november 2013 at 16:53

   Lone DIY kommer i morgen 🙂

   Reply
   • Plummum 20. november 2013 at 17:09

    fedt, Camilla 🙂

    Reply
 • Signe // Copenhagen Kiddo 20. november 2013 at 19:43

  Hvor er den bare fin! Har du brugt et særligt mønster?

  Reply
  • Plummum 22. november 2013 at 9:02

   Brugte et mønster på en almindelig sweat, som jeg så har klippet flæser til. For at få sweatshirten til at blive en kjole har jeg blot forlænget og gjort den A-formet, så kjolen ikke kun går lige op og ned. Giver det mening? 🙂

   Reply
   • Signe /cph kiddo 22. november 2013 at 9:06

    Giver meget god mening. Kan være jeg skal i en syklub for lige at få opdateret mine sy-kundskaber 😉

    Reply
    • Plummum 22. november 2013 at 9:10

     DET gad jeg også. Måske vi skulle gå i syklub sammen 🙂

     Reply
 • Flæsesweat a la Olinesmor DIY | Olinesmor 21. november 2013 at 11:45

  […] i stedet forlænger du bare for og bagstykke og gør dem a formet sådan som Signe har gjort lige her. Ellers kan du forkorte den og sy et rynket stykke jersey på for og bagstykke. Som jeg fx har […]

  Reply

Leave a Comment