Leo Leo – Matchy Matchy

For et par uger siden røg der endnu en sweat gennem overlockeren. Min nuværende mani er åbenbart sweatshirts, som er helt på linje med min tidligere proklamerede jakkemani, der lige nu holder en pause.

Men denne gang var sweatshirten ikke til Blommen, men til mig. Den er syet af almindeligt sort isoli, men med et forstykke af leo-viscose, som stammer fra en kjole, jeg klippede op, fordi den aldrig blev brugt. Og guess what. Om ikke særlig lang tid, skal Blommen have en sweat helt magen til mors. Stoffet er klippet og venter kun på at få en kærlig omgang. For meget siger du? Ja, lidt.  Og det bliver kun endnu mere for meget, når vi om ikke så lang tid vimser rundt i ens sweatshirts på samme tid 😉 Vi er jo vant til at være lidt matchy, som du kan se her.

Vil du selv kaste dig ud i projektet, så brug et almindelig sweatshirt-mønster som grundmønster fx dette. Jeg tilpasser altid længden på både ærmer og for- og bagstykke, bredde på ribkanter etc. for at få præcis den pasform på blusen, jeg bedst kan lide. Og den kan variere meget afhængigt af, hvilke look din style skal passe til.

Leo-sweat diy collage

^^^Her er den så^^^IMG_7947

^^^Og Blommens er også på vej, som du kan se^^^Plum Mum happy

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • camilla // Olinesmor 26. november 2013 at 15:08

  Så fint Signe. Glæder mig til at se jeres matchy matchy outfit

  Reply
  • Plummum 26. november 2013 at 15:09

   Tak 🙂 Og jeg glæder mig til at se dig i leo fra top til tå 😉

   Reply

Leave a Comment