Gæsteblogger AmiraHelene: Der er mange, der tror, de kender mig

Det er nu blevet tid til mit andet gæsteblogindlæg under temaet ”Noget jeg ikke vidste om mine yndlingsbloggere”. I dag har jeg æren af at poste et indlæg fra Amira fra byAmiraHelene. Amira er endnu helt ny i blogland, og jeg var vist selv med til at skubbe hende i gang med bloggeriet. Hvorfor? Fordi hun er en kvinde med noget smukt på hjerte. Big time. Og jeg mener virkelig, når jeg skriver, at blogland manglede lige præcis hende. Jeg skrev allerede en lille bloganbefaling om hendes blog her.

Jeg vil stoppe mine ord for nu, og lade Amira få ordet for resten. Værsågod – et smukt og meget ærligt indlæg, som jeg selv måtte læse to gange.

***

Jeg er ny i blog verdenen. Men jeg er så heldig at kende søde Signe, som har spurgt mig, om jeg vil skrive et gæsteindlæg til hendes dejlige blog. Tak fordi du skubbede mig i gang Signe. Jeg tror du så noget i mig første gang vi mødtes, som jeg ikke engang selv kendte til. Men der er også en del du ikke ved om mig endnu 🙂

Der er mange, der tror, de kender mig og ved præcis, hvad jeg står for. Det er oftest dem, der har set mig på TV. De har taget stilling til mig. De fleste ”bakker mig op” men jeg ved også, at der er kritiske røster, som jeg før har nævnt i det her indlæg, som tror, at jeg er deprimeret og en ude-af-balance-mor, og mener at det er synd for mine børn, at de skal nøjes med mig. Sjovt nok har de aldrig sagt det til mig direkte, men valgt at debattere det på lukkede fora…(jeg valgte selv at forholde mig tavs til den kritik)

For det er nemlig sådan, at jeg ved bedst, når det kommer til mine tanker og mit liv. Jeg ved også bedst, når det kommer til mit parforhold og mine børn. Og det her ved du ikke om mig.  Jeg optog mere end 300 timers film til serien Sex, Kaos og Bekendelser. Optagelserne er klippet sammen på kryds og tværs af rækkefølger. Min allerførste optagelse handlede ikke om mine børn og ej heller om hvor træt jeg egentlig var af at være på barsel på 15. måned. Den handlede om noget ganske andet. Den handlede om incest og misbrug af mig som barn af en slægtning i et fjernt land. Den var ærlig og helt tæt på. Producenterne blev forbløffede, og følte at min ærlighed var det de skulle bruge til serien. Men fokus skiftede undervejs i optagelserne, og det er jeg glad for nu. Jeg har nemlig ikke rigtig lyst til at grave dybere i den hemmelighed. Og det lyder måske underligt. Men sådan er det. For jeg har uanset emnet på TV fået en gave ved at få lov at sætte ord på alle de tanker jeg gjorde mig i den periode. Tanker omkring ensomhed, parforholdet, børn, misbrug, veninder og alt muligt andet. Jeg fik det sagt højt. Også selvom det ikke blev vist på TV. Ordene blev formet og kom ud af min mund. Og en endnu større gave har det været at få lov til at se mig selv udefra. Nææh, jeg kunne egentlig ikke altid lide hvad jeg så fik at se, men det er jo 100% mig. Og det hverken kan eller vil jeg løbe fra.

Og så en ting som jeg faktisk håber, at I ved om mig. Jeg er ikke en mode-blogger selvom jeg elsker mode og lækkert tøj og smukke smykker. Jeg er ikke mommy-blogger selvom jeg elsker at følge med i andres liv med børn og også af og til vise mine egne frem. Jeg er ikke interiør-blogger, fitness-blogger eller andet. Jeg er mig. Mine indlæg er som jeg vil have dem, og ikke som jeg tror, I gerne vil have dem til at være. Det er mine tanker, mine oplevelser og mit liv. Præcis som det er. Uden filter. Noget vil være sjovt, noget vil være alvorligt. Noget er måske mere eller mindre interessant for lige netop dig, men én ting er sikkert; Jeg elsker at høre jeres meninger, holdninger. Jeg bliver glad når I liker og deler på facebook, på Instagram eller Bloglovin, og hvem ved, måske finder I ud af mange flere ting om mig, som I ikke vidste i forvejen. Amira

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

6 Comments

 • Jeg er et andet sted i dag - byAmiraHelene 27. november 2013 at 9:26

  […] er gæsteblogger i dag hos Signe. Læs med hvis du vil lære mig lidt bedre at […]

  Reply
 • Ida 27. november 2013 at 9:27

  Godt, at du gav hende skubbet!

  Reply
  • Plummum 27. november 2013 at 19:48

   Ja, det mener jeg også 🙂

   Reply
 • Signe // Copenhagen Kiddo 27. november 2013 at 19:47

  Enig med Ida, det var rigtig godt 🙂

  Reply
  • Plummum 27. november 2013 at 19:48

   Ja, ikke 🙂

   Reply
 • Gæsteblogger - skil hit fra shit - AmiraHelene 19. november 2014 at 10:24

  […] jeg fornøjelsen af at være gæsteblogger hos flere søde og erfarne bloggere blandt andet hos Signe. I mit indlæg “om mig”, opfordrede jeg bloggere til at melde sig på banen hvis de […]

  Reply

Leave a Comment