Normalt er jeg ikke typen, der holder pauser i forhold

Kære blog

Undskyld jeg glemte din et-års fødselsdag for fire dage siden. Ups. Ak, jeg troede din fødselsdag var i dag, men et hurtigt kig i arkiverne viste, at det var usandt. Nuvel. Tillykke med fødselsdagen den 25. november, hvor du fyldte et år. Vi har haft et par pauser du og jeg. Pauserne tæller sammenlagt noget, der ligner 2,5 måneder, og derfor kan vi to i virkeligheden ikke helt fejre et år med hinanden endnu.

Normalt er jeg slet ikke til pauser i forhold. Næh, på det punkt er jeg enten-eller typen, men vi to, blog, vi to har haft behov for de pauser, og det har gjort vores forhold bedre og stærkere. Det har givet mig luft til at tænke over, hvad jeg egentlig ville med dig. Om vi to skulle blive ved med at følge hinanden, og hvad du egentlig var for mig. Og det blev tydeligt (eller i det mindste tydeligere) i pauserne. I hvert fald blev det tydeligt, at du i den grad manglede i mit liv i den periode, du var væk. Du er min deleplads, min tankeskraldespand og mit fristed, hvor kun JEG bestemmer. Sådan et sted er rart at have.

Så kære blog, lad os tage en god periode mere sammen, før vi igen revurderer vores forhold. Er du med på den?

Lidt billeder fra blog-året, der gik.

tillykke blog 1 år

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Louise P 29. november 2013 at 17:22

    Tillykke med det første år.. Glæder mig til at følge dig i endnu et 🙂

    Reply

Leave a Comment