December kom an

En weekend i juleriets tegn er netop ved at slutte. Egentlig har jeg aldrig gået så meget op i julen, som jeg gør i år, hvor Blommen synes, at julepynt er både sjovt og spændende, at gaver er et hit og søde julesager ligeså. Alligevel kom 1. december bag på mig; Første adventsgave blev købt sent i går og ’adventskransen’ i formiddags, julepynten ligger stadig i kassen fra sidste år, og jeg har endnu ikke nået DIY-projekter eller hjemmebag. Jeg havde på et tidspunkt et eller andet idylliseret billede af, at jeg allerede ville være i fuld sving med det hele på nuværende tidspunkt. Men den forgange uge tog en drejning uden lige, og pludselig var det der juleri alligevel ikke så vigtigt.

Nu må det komme lidt hen ad vejen – måske det også er bedst sådan.

Vi er i øvrigt ikke hoppet på pakkekalenderræset i år. Mest fordi at Blommen endnu ikke har en alder, hvor hun vil forstå konceptet til fulde. Hun vil blot forstå, at hun hver morgen skal have en lille, hyggelig gave. Den vil hun blive glad for – og også forvente, og så snart vi rammer dagene efter juleaften, ville hun ikke kunne forstå, hvorfor der ikke flere gaver kommer om morgenen. Adventsgave-konceptet er derfor mere spiseligt i år.

I dag fik hun hele tre af slagsen, fordi forældrene tilsyneladende ikke var de eneste, der mente, at den lille pige skulle forkæles. En særlig tak til jer to i Smilets by for en fin gave med et meget sødt og personligt islæt <3

Billeder fra weekenden herunder. Bemærk nederste billede til højre, hvor havregrynen på mærkværdig vis er havnet over hele køkkengulvet og også på trappen OG nede i stuen. 

advent

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

6 Comments

 • Anita 2. december 2013 at 10:53

  Hvor er hun bare skøn 🙂
  – og ved du hvad; drop alle de idylliserede forestillinger, og hyg dig i stedet med dine kære – det er jo nærværet der er det vigtigste, ikke om der er bagt småkager i tide (Irmas er altså ret gode) eller om adventskransen kan komme på forsiden af Boliglivs julenummer…

  Reply
  • Plummum 3. december 2013 at 20:40

   I know 🙂 Men det er også kun fordi, at jeg virkelig synes, det er hyggeligt at julehygge. Især nu med den lille Blomme

   Reply
 • Østfronten 2. december 2013 at 21:14

  …. Irmas brunkager på frost-rulle bliver lynhurtigt hjemmebag. Just saying 😉 Det har været min løsning de sidste par år. Så bruger jeg hellere tiden på at lave miniflødeboller og konfekt til julestuen. Glæder mig i øvrigt til at se jer!

  Reply
  • Plummum 3. december 2013 at 20:41

   Må snarest købe en Irma-frostrulle. Lyder godt. 🙂

   Reply
 • Østfronten 2. december 2013 at 21:15

  … ps: verdensklasse-havregryns-spredning! Det er klart fordelen ved at have en enkelt etage at regere i.

  Reply
  • Plummum 3. december 2013 at 20:41

   Ak, ja 🙂

   Reply

Leave a Comment