Prinsessedrøm med Danefæ

For nogle dage siden, var jeg forbi Danefæ til et lille blogger-arrangement sammen med Emilie. Vi fik lov at komme en time før alle andre, fordi vi skulle videre til et andet arrangement samme eftermiddag. Tusind tak for det Danefæ! Jeg blev positivt overrasket over de mange items med glimmer, flæser og tyl, som du måske ved, at jeg på alle måder er til fals for. Jeg kendte ikke Danefæ så indgående i forvejen – mest for de stribede dragter med vikingen – men jeg skal love for, at de byder på andet også.

Blommen har også kastet sin kærlighed på en prinsessedrøm af et pink tylskørt, som vi fik med hjem. Og uh, hvor moderen også synes, det er cute, når hun tyve gange på én aften tager det af og på og ligner verdens stolteste barn. Skørtet er blødere og mere voluminøst, end jeg har set fra andre brands, så det sidder ikke i vejen for leg eller andre udfoldelser. Du kan finde det lige her, hvis du også er lidt forelsket i det.

Ballerina Girl Ballerina Girl1 IMG_8001

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

5 Comments

 • Østfronten 4. december 2013 at 12:42

  Waaaaaaant! Det er jo alt for fint, og herhjemme er vi efterhånden også nået dertil hvor udklædning er sjovt. <3

  Reply
  • Plummum 4. december 2013 at 12:46

   Jeg er også helt solgt, Stine. Jeg anede faktisk ikke, at Danefæ gjorde det i tyl og den slags:) så er glad for, at have opdaget, at de ikke kun laver tøj med vikinger.

   Reply
 • Michala 4. december 2013 at 13:19

  Det ligner min MM, hun er også VILD med det <3
  http://bastabum.dk/2013/11/aldrig-ga-ned-pa-tyl/

  Reply
  • Plummum 4. december 2013 at 13:21

   Det er nu altså ret sødt, når de sådan forelsker sig i tøj. Ak 🙂

   Reply
 • Camilla K. Olesen 4. december 2013 at 14:23

  Din smukke smukke prinsesse fortjener bestemt også en prinsessedrøm! Det tylskørt er alt for skønt – og så er din datter jo noget så nuttet!

  Reply

Leave a Comment