KONKURRENCE: Vind Olympus Pen Lite E-PL5

IMG_7953

Ok, jeg er åbenbart i et overdrevent gavehumør i dag 🙂 Det var ikke meningen, at jeg skulle skyde to konkurrencer i gang på én dag, men NU er der altså en af jer, der skal have muligheden for at vinde det efterhånden berømte Olympus Pen Lite E-PL5, som jeg har anmeldt her og her. Det er en fantastisk præmie, hvis du spørger mig, og den har en værdi af cirka 6000 kr. Wauw, siger jeg altså 🙂

For at deltage i konkurrencen skal du uploade et eller flere julebilleder på Instagram – bare fordi det er hyggeligt. Julebilledet kan indeholde hvad som helst, der har med jul at gøre, men kreativitet belønnes selvfølgelig.

Du kan altså deltage med et ubegrænset antal billeder, men kun én vinder findes. Du skal tagge billedet med #PlummumPenlite, så jeg kan finde alle billederne til sidst.

Om en uge annoncerer jeg vinderen af konkurrencen på bloggen sammen med vinderbilledet. Olympus står selv for at kåre en vinder. Følg også gerne @plummum på Instagram.

GO GO GO

Lidt inspirationsbilleder herunder fra mit eget Instagramarkiv:

20131206-111141.jpg(Sponsoreret)

 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

15 Comments

 • Michele 6. december 2013 at 12:08

  WOW! Lækker lækker konkurrence! Jeg tager ALTID billeder af min datter og resten af familien, men jeg har desværre ikke noget kamera, så min Iphone er ofte i brug. Den er ok, men jeg savner simpelthen at tage helt skarpe billeder af min skønne familie <3 Jeg har uploaded et billede og krydser fingre for at jeg bliver den heldige vinder:-) glædelig december.

  Reply
  • Plummum 6. december 2013 at 12:13

   Du har da så meget brug for et pen lite så 🙂 Krydser fingre for dig 🙂

   Reply
   • Michele 6. december 2013 at 13:05

    Ja det har jeg i den grad brug for 🙂 Tak for det – det er sødt af dig!

    Reply
   • Michele 6. december 2013 at 13:07

    @micheleqb 🙂

    Reply
 • René Najmi 6. december 2013 at 14:06

  Jeg tar lige nogle billeder senere:)

  Reply
 • linda R 6. december 2013 at 18:51

  Ærgerligt at man ikke kan deltage når man ikke har en instagram.. Deter ellers en møjlækker præmie der har stået på min ønkeseddel aaaalt for længe! 🙂

  Reply
 • Emillia Mølgaard 6. december 2013 at 20:03

  Åh, jeg har sådan et dårligt kamera, så dette ville være perfekt. Desværre har jeg slet ikke mulighed for at deltage i konkurrencen, da jeg ikke har instagram. Jeg har en Windows Phone, du ved, og der kan man ikke instalere det på. Håber du finder en værdig vinder!

  Reply
 • Louise Janner 7. december 2013 at 1:13

  Lækkert :)) Er helt klart med..

  Reply
 • Cecilie P. 7. december 2013 at 23:33

  Så har jeg også deltaget med min adventsdekoration. Min far er lige blevet fyret fra Olympus efter 10 år i firmaet pga. nedskæringer, så det er med blandede følelser at jeg deltager :-/ Men et mindre kamera ér bare mere fiks at have med på farten fremfor et stort spejlrefleks 🙂

  Reply
 • Johannes Jensen 10. december 2013 at 11:42

  AAA

  Reply
 • Johannes Jensen 10. december 2013 at 11:44

  Olympus Pen Lite E-PL5

  Reply
 • Jane Rønsted Tvede 12. december 2013 at 13:54

  åh jeg ville så gerne være med i den skønne giveaway og har julebilleder med ingen instagram hvor skal billederne så sendes hen <3 <3
  knus Jane

  Reply
  • Plummum 12. december 2013 at 13:56

   Desværre skal alle billeder på Instagram for at tælle, Jane. Det er Olympus, der bestemmer og ikke mig 🙁

   Reply
 • Pia Hansen 12. december 2013 at 14:09

  jubiiiii håber det bliver mig 🙂 det er da totalt en vild lækker præmie Ihhhhh hvor er det lækkert og hvor skulle jeg i en vis fart skyde en masse billeder af af mine børn børnebørn og div venner så jeg ahr en masse skønne billeder . indtil nu har jeg ingenting, da mit kamera i min tlf ikke er en pind værd. så det ville være den rene luksus at opleve at tage billeder med et rigtig kamera <3 krydser fingere
  sender jer alle sammen et STORT VARMT SMIL 😀

  ★ღ Glædelig Jul ღ★

  Reply
 • Daisy Olsen 13. december 2013 at 15:19

  Jeg har lagt nogen billeder derind men er i tvivl om jeg har tagget dig rigtigt. Men det finder jeg jo ud af 😉

  Reply

Leave a Comment