Mit juleeventyr – en personlig fortælling og lidt mere om juleforberedelser

I slutningen af november måned modtog Blommen en lille, fin pakke med posten fra min bror (ifølge Blommen: Ongel Batter a.k.a. Onkel Kasper) og hans søde kæreste. Pakken måtte først åbnes den 1. december, så vi måtte pænt lægge pakken på hylden og vente, (hvilket ikke var helt nemt, da jeg allerede inden jeg så beskeden “må først åbnes 1. december” havde vist Blommen den lille gave).

I pakken lå bogen ’Mit juleeventyr’ – en sød fortælling, hvor Blommen selv er hovedpersonen i historien fra start til slut. Det er den fineste idé med sådan et personligt juleeventyr, som kan tages frem år efter år og skabe glæde og sprede julestemning i hjemmet, og det er jeg da nødt til at tippe om her. Måske kan en af jer bruge samme idé til jeres børn eller til et barn, I har kær!?

Bogen er fra The Story Factory, som har mange forskellige ‘personlige’ bøger, der ikke kun omhandler jul, men jeg har lidt svært ved at finde de danske retailers, som ikke fremgår af websitet. Men i Danmark forhandles Mit juleeventyr lige her. Sød idé, ikke?

P1010012

^^^Blommen er godt i gang med at ‘læse’ i juleeventyret^^^P1010046

^^^Og her er bogen så 🙂 ^^^P1010048

^^^og her^^^Juleforberedelser 2013 done

^^^Nå ja, jeg kommer længere og længere med de der julerier. Som du kunne læse her, så er jeg lidt bagud i forhold til forventet. Min egen lillebror (som absolut aldrig har pyntet op til jul selv) udbrød under weekendens besøg hos os “der er da ikke særlig julet her hjemme”. Den har jeg taget til mig, og nu er jeg i fuld gang. ^^^cykel^^^Synes i øvrigt, at jeg fortjener en lille præmie for at have transporteret et juletræ og andre juledimser hjem på cykel. I cykelkurven ligger i øvrigt også to flasker Irma-glögg og andre julegodter. Jeg havde med andre ord en smule svært ved at styre min cykel^^^

Hvordan juler I der hjemme? Har I mange faste traditioner som bestemt julepynt, der SKAL op og hænge, bestemt mad, der skal bages og laves på bestemte tidspunkter eller noget helt tredje og fjerde? Tell me. Jeg synes, det er sjovt at jule med et forventningsfuldt barn på matriklen, men næste år starter jeg i god til med at forberede mig.

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment