I dag elsker jeg…

1) At Cira Nails har gjort mine negle juleklar med smuk, dyb-grøn farve. 2) At det pludselig vælter ind med personlige julekort fra familie og gode venner. TAK, TAK, TAK –  TUUUUSIND TAK. I ved, hvem I er. Og samtidig giver det mig dårlig samvittighed, fordi jeg ikke har sendt et eneste julekort i år til dem, jeg har kær, selvom jeg virkelig havde intentionerne. Næste år! 3) At jeg i dag har klaret næsten alle julegavekøb (deriblandt til barnefader, som er den sværeste at købe til) og nu kun mangler to gaver. 4) At de sidste to gaver kan klares med netshopping. Den ene af gaverne er til Blommen og bliver sandsynligvis denne meget lyserøde løbecykel eller hvad med denne i træ? Shit, den er lækker. 5) At finde endnu en LEGO Duplo klods  midt i juletræet, som er et af Blommens mange bidrag til julepynten på det træ. 6) Min nyligt lavede julekonfekt med lakridspulver og lakridsmarcipan fra Johan Bülow, men elsker knap så meget det faktum, at konfekten allerede forsvandt i går aftes, ( selvom det vist var vist min egen skyld). 7) At vi allerede snart går mod lysere tider igen. Jeg er ikke så god til vintermørket. 8) At vores lille familie snart kan holde juleferie sammen i mange dage. 9) At en person, jeg holder utrolig meget af skal føde en lille pige til foråret. 10) Blommen og barnefader helt op til månen og tilbage igen – dem elsker jeg i øvrigt hele tiden uanset hvor umulige de hver især kan være 😉

Hvad elsker du i dag? Det er faktisk en sund og sjov lille øvelse at fundere et par minutter over, hvad der gør dig glad lige nu og her. Selvom jeg ikke opfatter mig selv som hverken pessimist eller modløs (tværtimod), så var det ikke helt nemt at finde ti konkrete punkter, som jeg elsker lige nu og her. Prøv det selv 🙂

IMG_8082

Kreativitet med fingeraftryk – sødt! Tak K og K <3

IMG_8079

Cira Nails tryller altid pæne negle frem i en fart. Jeg fik i øvrigt skæld ud i dag over, at jeg ikke bruger olie på min tørre vinternegle. Jeg LOVER, at jeg bruger olie nu Diana 🙂

IMG_8048

Uhmm, konfekten, der ikke findes mere.

P1010053-001

En lille Blomme, der på mærkelig vis har lakridssirup rundt om hele munden.

 

IMG_8003

Mig, mig, mig!

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

8 Comments

 • Pernille 18. december 2013 at 14:56

  Puky, puky, puky! Vi fik en str. small sidste år, og det er en af de mest brugte gaver, han har. Men forbered dig på motion – de kan dulme køre stærkt på sådan en lille cykel! 🙂

  Dem i træ skulle være ret tunge…og du kan ligeså godt forberede dig på, at du kommer til at bære en del på den. Pludselig vil barnet hellere gå/løbe/klatre…ellers så er det for besværligt at cykle med hænderne fulde af kogler eller sten, og hvis cyklen skal med hjem, så står du for det! 🙂

  Og til sidst: Tror du ikke, at en str. large er meget for stor? (Hvor gammel er det nu, hun er?) Min dreng bliver tre år til maj og kunne først nå jorden på en str. small i februar-agtigt…(altså 1 og 7-8 mdr.)

  Reply
  • Plummum 18. december 2013 at 15:07

   Tak for godt tip! 🙂 Jo, for søren da. Havde ikke set, at det var en large. Tak. Jeg skal klart have den mindste. Blommen er 20 mdr. og ikke så høj. Ca. 80 cm.

   Reply
 • Satina Wandel 18. december 2013 at 17:00

  Hm… Jeg elsker, at: 1, jeg i mandags blev kaldt smuk af en fyr, jeg holder meget af, men som jeg aldrig havde troet, ville sige sådan noget. 2. at jeg forleden vandt en giveaway med argan oil og fandt en i postkassen i går. 3. at jeg har fået min fine Color Club neglelak ind ad døren laaaangt før tid. 4. at min bedstevenindes julegave er nået at komme. 5. æbleskiver! – også selvom det er købe og opvarmet i mikroovnen. 6. at jeg er ved at kunne se enden på mit studieretningsprojekt. 7. at julen er lige om hjørnet! 8. at min tante kommer til byen i morgen og vil give aftensmad.

  Sh*t, jeg kan ikke lige komme på to til, haha! Eller, jo, måske Netflix? Du har ret, det er svært at finde sådan ti konkrete punkter, når det endelig er 😀 Men god øvelse, det er det helt sikkert. <3

  http://satinawandel.dk

  Reply
  • Plummum 18. december 2013 at 21:39

   SØD kommentar. Nej, det er nemlig ikke helt nemt. Dejligt at blive kaldt smuk af sød fyr 🙂

   Reply
 • Jane 18. december 2013 at 21:04

  Vi har haft både Puky løbecykel og en model i træ. Den af træ er nu 5 år gammel og er brugt 2 gange. Den var alt for høj at svinge benet over når lillepigen skulle cykle og drengene vil heller ikke bruge den. Puky prinsesse Lillefe blev derimod brugt meget meget flittigt og det er fedt at børnene kan rulle og hvile fødderne på trinbrættet samtidigt når de bliver ældre. I dag har vi igen Puky begynder løbecykler til drengene og Puky cykel med pedaler til tøsen. Puky er lidt dyrere men efter min mening alle pengene værd!

  Reply
  • Plummum 18. december 2013 at 21:40

   Tak for virkelig brugbart input. Det ender med en Puky 🙂

   Reply
 • Henriette 18. december 2013 at 21:06

  Sikke et dejligt indlæg 🙂

  http://www.blueeyedflower.dk

  Reply
  • Plummum 18. december 2013 at 21:41

   Tak 🙂

   Reply

Leave a Comment