Juleferie + to vindere og en advarsel

Vi er gået på juleferie, hvilket er ret så rart. Endelig er der tid til at fokusere på alt og ingenting og alt der imellem, som der ikke nødvendigvis er, når hverdagen kører på fuld tryk. Bloggen er vist også gået lidt på juleferie, og derfor har jeg fuldkommen glemt at trække en vinder af både Stelton og Poppy Rose-konkurrencen. De kommer her:

Vinderen af hele tre RIG-TIG fade fra Stelton er: Maja Fuglsang og vinderen af et gavekort til Poppy Rose er: Julie Lillegaard. Tillykke til jer 🙂 I skal begge skrive mig en e-mail på signe@plummum.dk.

Men det var det der ferie, vi kom fra. Ej… næh du – ikke flere ord herfra. Kun en lille advarsel. Gør aldrig noget så skingrende sindssygt som at tage i Field’s-helvede samtidig med at hele Danmarks befolkning har fået juleferie og liiiige skal et smut i shopping mall-møllen for at købe et par gaver eller ti til deres h.y.s.t.e.r.i.s.k.e. unger. GØR DET IKKE. Det er ikke rart, men både sved- og angstprovokerende. Bliv hjemme.

P.s. Jeg mangler kun at købe én julegave nu, hvilket er ret flot taget i betragting af, at jeg har været ude for at købe netop den gave tre gange nu :/

Er du helt færdig med pakkekøbene? Sig lige nej, ikke?

JustForFun

Hvad jeg laver i min ferie(!)

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

12 Comments

 • Signe // Copenhagen Kiddo 21. december 2013 at 21:27

  Puuuha det lyder sgu ret stressende! Og så fik du ikke engang den sidste gave? Jeg mangler en, og den er til Thomas. Jeg aner ikke hvad han skal have :/

  Reply
  • Plummum 21. december 2013 at 21:48

   Jeg gav simpelthen op til sidst. Det var SÅ sindssygt med alle de mennesker. Ved ikke lige, hvad jeg tænkte på. Heldigvis har jeg klaret Kaspers, som den første. Det er altid den sværeste, synes jeg. Håber, du finder noget til Thomas i en fart 🙂

   Reply
 • Rikke Kirkbye 21. december 2013 at 21:34

  Nej! Jeg mangler stadig gave til svigermor – og at finde noget tøj til juledagene.. Lidt fordele skal der være ved at have pakket alt langt væk i flyttekasser 😉

  Reply
  • Plummum 21. december 2013 at 21:49

   Og svigermors gave, er en vigtig gave 🙂

   Reply
 • Maiken 21. december 2013 at 22:49

  Juleferie hitter max. Jeg er lykkelig for, at jeg for en sjælden gangs skyld kunne købe julegaver i dagtimerne – for jeg magter ikke propfyldte butikker. Jeg måtte shoppe MED pigerne forrige weekend, og det var SÅ proppet med mennesker. Jeg tyr til shopping på andre tidspunkter og webshopping. Håber du har heldet med dig i morgen eller hvornår det så bliver.

  Super fin bluse du har på. Jeg kan rigtig godt lide strukturen. Hvor er den fra?

  Reply
 • Farmor 22. december 2013 at 9:04

  Ja jeg er heldigvis færdig med at købe julegaver.
  Glæder mig til at at give dem til dem jeg holder af.
  De sidste skal dog først “gives” den 28..

  Reply
  • Plummum 22. december 2013 at 12:24

   Og hvem min skal have gaver den 28.? 🙂

   Reply
   • Plummum 22. december 2013 at 12:24

    *mon og ikke min..

    Reply
 • Amira 22. december 2013 at 12:39

  Vi mangler lige den sidste men den skulle gerne være på vej med posten. Men sådan som de plejer at være her “Du var ikke hjemme, den kan hentes i morgen” – JO, JEG VAR, hele dagen, mvh. Er-På-Barsel – er jeg ret nervøs for om den når frem. Især da den er til en af børnene.

  Reply
  • Plummum 22. december 2013 at 12:50

   Åhhh, det kender jeg godt. Jeg mangler også en pakke, som SKAL komme med posten i morgen. Vi krydser fingre.

   Reply
 • Trine V 22. december 2013 at 13:45

  Var ferdig for et par uger siden;) Jeg har bevist startet meget tidlig i år, da jeg vidste at jeg havde blandt andet et projekt der skulle gøres ferdig før jul – samt at jeg skal arbejde til klokken 17.00! den 23. – hvorefter vi kører lige op til der vi skal holde jul.

  Så mit udgangspunkt i år var “gidder ikke stresse” – og det syntes jeg lige PT jeg har klart. Jeg ved dog ikke hvad der sker i aften/i morgen tidlig;) Det skal nok komme!

  Reply

Leave a Comment