2. jul i Blommeland

Vi praktiserer stadig slow living disse dage. Og vi er gode til det. Så gode, at jeg heller ikke helt orker ord på bloggen om vores faaaantastiske juleaften med hyyyyygge en masse, lækker mad og gaver. Næh, det kan I læse om alle andre steder i blogland, kan jeg se.

Men vi havde en hyggelig juleaften, som talte Blommens nummer to af slagsen og som blev holdt i selskab med nogle af de mennesker, jeg holder allermest af. Lidt billedsplash fra aftenen herunder.

Men fortæl mig så. Havde I en god juleaften?  Og hvad var yndlingsgaven i år? Vi er i øvrigt ikke færdige med juleræset endnu. I overmorgen holder vi nemlig endnu en juleaften med Blommens andet sæt bedsteforældre – gør I også sådan?

JUL Mirabelles 2

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Signe // Copenhagen Kiddo 26. december 2013 at 16:35

    Det lyder da skønt! Vi holder kun en juleaften. I år havde vi så begge hold bedsteforældre med, men som regel når vi kun at se det ene par 🙂

    Den bedste julegave var nok en mini Marc by Marc Jacobs taske jeg fik af Thomas. Vi plejer ikke at give særligt dyre gaver, men han kunne ikke lade være. Skønt! Men og så en polstret cykelsadel, fra børnene som jeg virkelig er glad for, da jeg ellers får SÅ ondt i mit haleben af min hårde lædersadel 😉

    Hvad var din bedste gave mon?

    Reply

Leave a Comment