Fuldt booket

Denne juleferie må klart tage æren for den ferie, der har været tættest pakket ever. Det ene hold overnattende gæster har knapt forladt matriklen, før det næste hold ankommer, og sådan fortsætter det indtil 1. januar, hvor ferien (for nogens vedkommende) er slut. 2. januar går det løs igen. Selv har jeg lige en lille uge mere, hvor jeg har tusind praktiske gøremål at få styr på.

På den ene side, har det været en smule hektisk sådan at være fuldt booket hele tiden, men mest af alt har det været skønt og begivenhedsrigt, og sådan kan jeg egentlig bedst lide det. Jeg er typen der hurtigt synes, at vi spilder tiden, hvis vi en sjælden gang i mellem placerer os på sofaen en eftermiddag. Jeg har en eller anden idé om, at vi på den måde ikke mærker, at vi har ferie, men blot, ja… spilder tiden. På det punkt er barnefader og jeg diametrale modsætninger. Han kunne, hvis er styk barn på tyve måneder tillod det, slappe af på en sofa en hel ferie (ok, her overdriver jeg lidt) og mene, at han har fået rigtig meget ud af den ferie – nemlig afslapning. Måske jeg kunne lære noget her!?

Om cirka ét minut kommer min lillebror – som efterhånden takket være Blommen ikke hedder andet end Onkel Batter her i familien – plus kæreste til lidt intens hygge, før de tager videre til nytårsfest i morgen. Apropos nytår, så har vi snart helt styr på sagerne. Det vil sige, at alt (næsten) er købt ind til menuen. Et besøg i Torvehallerne i morgen formiddag er vist sidste punkt på listen. Nå ja, så mangler jeg lige at finde det rette outfit OG et besøg hos negledame (vigtig detalje. Meget vigtig faktisk), som kan få lov at lave lidt glimmerlir på de dersens negle denne gang.

Fortæl mig lidt om jeres juleferie. Har den været som I ønskede? Og hvad med nytårsaften. Er der styr på den?

Så nu ringer det sandelig på døren. Jeg er ude. Vi blogges i det nye år.

P1010236

^^^Blommen og Onkel Batter^^^P1010235

^^^Flotte træer^^^P1010209

^^^Mere Onkel Batter^^^

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Maja Emilie 31. december 2013 at 11:34

  Haha, det lyder præcis som min kæreste og mig. Jeg er typen, der står tidligt op (og nyder det!) og kan nå alverdens ting, inden min kæreste søvndrukken forlader sengen kl. 10.30. Til gengæld er jeg så også soveklar kl. 22.30…

  Reply
  • Plummum 2. januar 2014 at 11:39

   Godt at vide, at jeg ikke er den eneste, der har trang til at stå tidligt op og få noget for hånden 🙂

   Reply

Leave a Comment