Ligegyldige tanker om en træt mor… og lidt om syge mænd (hvad er det, der sker med mænd, når de er syge?)

Jeg er så træt, at jeg er ved at brække mig. Ja, sådan føles det faktisk (too much sharing? Ja, måske). Den der indkøring der, som jeg har berørt en del på bloggen, og som endda skabte lidt røre i kommentarfeltet lige her, er fandme da benhård at håndtere samtidig med at begge forældres job skal passes. Piiiiiv. Og samtidig med, at Blommen har været maks forkølet med feber OG barnefader lagde sig syg oveni – også med feber og masser af snot (indskudt bemærkning: syge mænd, ikke? Hvad filan er der med syge mænd? De er jo lidt som bjørne, der går i vinterhi) PIIIIIIIIV, sagde jeg.

Jeg sparer jer lige for detaljer om, hvor lidt, vi sover for tiden (ja, jeg har tal på det), og hvor udmattet jeg er. Lige nu føles det lidt som om, at vi er skudt tilbage til dengang, lige efter min barsel stoppede for cirka ti måneder siden. Seriøst. Oveni den fysiske udmattelse kommer hele det psykiske aspekt. Jeg har ondt i mit moderhjerte, når jeg afleverer min lille tapre pige i den vuggestue. Men den tangent gider jeg ikke ud af i dette indlæg – der har vi været forbi. Nå men slut med piveri. Nu spiser jeg en masse kage. Jeg må godt.

Bare en anbefaling: Kør ikke dit barn ind i vuggestue, når du liiiiige skal passe dit arbejde samtidig. Du bliver sgu så træt af det.

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

20140213-212616.jpg^^^ja, det er så mig, hvis du skulle være i tvivl. Fra i morges efter en nat med fire timers (ikke sammenhængende) søvn. Bah^^^


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

13 Comments

 • Betina O 13. februar 2014 at 21:53

  Allerførst – hvis jeg så sådan ud med 4 timers søvn, ville jeg være lykkelig 🙂

  Når det så er sagt, så har jeg så meget been there done that.
  Som tvillingemor er søvn en saga blot.
  Men jeg lover dig at det bliver bedre det hele (undtagen det med de syge mænd) – bedre søvn, raske børn, og gode dage i vuggestue.

  Mit bedste råd er masser af cafe latte, og et stort stykke kage – gerne sammen med en god veninde som står i samme situation, for det fylder bare så meget når man står midt i det.

  Hæng i – det bliver bedre

  Reply
  • Plummum 13. februar 2014 at 22:18

   Tusind tak for sød støtte. Jeg ved det. Det bliver bedre. Bloggen er bare mit sted, hvor mine tanker ryger hen – oftest når de er svære at bære. Min datter har sovet igennem i flere måneder nu, men havde fuldkommen glemt følelsen af så vildt et underskud. Pyh.

   P.s. Instagram filtre er mine gode venner:)

   Reply
  • Plummum 13. februar 2014 at 22:19

   Og puh, ja som mor til twins er søvn sikkert ikke det, der er mest af<3

   Reply
 • Onkel K 14. februar 2014 at 7:06

  Som mand, fadder til blommen og vigtigst Onkel Batter! Er jeg nødt til at bryde i denne mande generaliserende snak! Det vil være dybt forkasteligt, at opdrage min elskede lille niece til at tro man kan putte alle mænd i samme kasse 😉

  Reply
  • Plummum 14. februar 2014 at 7:08

   Det kan man da? 😉

   Reply
 • Marlene Høj 14. februar 2014 at 7:49

  Åh, føler med dig! Vi har haft syge børn siden sidste tirsdag og har formået at passe vores arbejde alle dage. Det er hårdt! Lørdag, da jeg mødte på arbejde, var jeg træt med træt på! Hurra for Pinex…
  Resultatet var at jeg i går på min FO-dag, vågnede med migræne. Kastede op to gange, men klarede alligevel vasketøj, opvasker, barn til lægebesøg og en næsten 2 timers køretur ned til mine forældre.
  Vores lille pige på 2 år startede i vuggestue den 2. januar. Helt ny vuggestue, så det var nyt for alle, men hun har klaret det til UG og slange!

  Reply
  • Plummum 15. februar 2014 at 12:58

   Lyder ikke godt. Vi skal passe på os selv.

   Reply
 • Henriette 14. februar 2014 at 11:30

  Årh du får lige en virtuel krammer…
  Har LIGE været samme sted… Altså ikk med indkøring, men med syg dreng OG mand (der selvfølgelig var oprigtigt i tvivl om, hvorvidt han ville overleve sin manflu) Og så var jeg i øvrigt os selv syg.. men klarede barn, hus os skole alligevel.. selvfølgelig… hvem skulle ellers…
  Nårh men nok om det, kan godt forstå du er max smadret.. det helt utroligt, så hurtigt man vænner sig til en hel nats søvn, når de små først sover igennem.. Undrer mig ind imellem over, hvordan jeg overhovedet kom igennem barslen og faktisk kunne føle mig nogenlunde udhvilet efter 3 timers sammenhængende søvn…
  Krydser for begge dine kære snart er ovenpå igen… Og nu det weekend! Det hjælper lidt 🙂

  Reply
  • Plummum 15. februar 2014 at 12:57

   Vi er seje, ja, vi er så. Helt ærlig. Det er nogen gange helt umenneskeligt, men man gør det bare.. Der er ingen andre vej.

   Reply
 • jelena 14. februar 2014 at 11:31

  Åh, jeg føler med dig. Det ER hårdt. Jeg håber snart, at det bliver nemmere.

  Reply
  • Plummum 15. februar 2014 at 12:56

   Tak – og ja det er så

   Reply
 • Maiken 14. februar 2014 at 11:53

  Ved du hvad Signe. Det er sgu i orden at føle sig fuldstændig udmattet – og tingene løser sig som regel igen. Hvis det kan være nogen trøst, så ser du stadig skøn ud. Træt eller ej. 🙂

  Reply
  • Plummum 15. februar 2014 at 12:56

   Tingene løser sig. Jeg ved det 🙂 Det hjælper bare somme tider at lukke galle ud. Det er forløsende.

   Reply

Leave a Comment