Jeg tømmer lige hovedet for tanker om 2-års fødselsdag, vuggestue, snot, Berlin, påskeferie og bObles…

Lige nu …

 • Bliver mit hoved mere og mere fyldt med snot og min stemme bliver mere og mere nasal. Stay away halsbetændelses/influenza/bihulebetændelse eller hvad f****n det er, I alle render rundt med!
 • Er jeg ved en smule bedre mod end i går med hensyn til projekt vuggestue. Vi har overstået indkøring nu, men den lille Blomme orker ikke særlig lange dage. Hun magter det simpelthen ikke, og er efter mislykket putteepisode begyndt at blive vanvittig ked, når vi afleverer om morgenen. DET er faktisk en tand for meget til, hvad mit moderhjerte kan klare. Det gør mig trist og modløs. Men i dag har været en smule bedre, og min lille pige virker en smule gladere (vi taler marginaler, men alt tæller), og det hjælper.
 • Undrer jeg mig over hvor rasende hurtigt, at saltlakridserne fra Johan Bülow forsvinder fra dåsen jeg har stående ved siden af mig i skrivende stund. Måske jeg bare skulle sætte låget på igen og stille slikkerasen tilbage i køkkenskabet.
 • Er jeg glad for, at vi i går aftalte, at Blommens toårs fødselsdag skal holdes ude og ikke hjemme. Jeg ville ellers så gerne lege en mega overskudsagtig mor som sidste år med temapynt, et hav af smukke kager, goodie-bags til alle fremmødte børn osv. osv. Men ved du hvad. Jeg er ikke en skid overskudsagtig disse måneder, så derfor bliver løsningen et arrangement ude, hvor ingen af forældrene får stress over et overfyldt hjem og et for stort opslået brød. Og det er en sej og hyggelig café, vi har valgt, der serverer det hele for os, og nu glæder jeg mig til at fejre den lille dejlige.
 • Tænker jeg, at det er helt vildt, at I er mere end 800, der har deltaget i den bObles-konkurrence, jeg skød i gang her i går. Det kan tilsyneladende ikke kun være mig, der synes, at det der skumhalløj er lidt lækkert?!
 • Overvejer jeg at gå i seng og pleje mit helbred. Navnligt fordi jeg måske igen kan risikere, at ked tumling mener, at vi skal op kl. 3. Seriøst. Det kan i længden godt blive hårdt at skulle op midt om natten, når arbejdsdagen starter cirka seks timer senere. Det giver i hvert fald poser under øjnene og rynker – både i panden og rundt om øjnene. #hvadskerderiøvrigtforminhud? Den er simpelthen så øv for tiden… og grim. Jeg skyder skylden på en hormonændring, der er indtrådt efter den der fødsel. Ja, det må være en ganske plausibel forklaring, no!?
 • Har jeg optur over, at vi har besluttet os for ferie i påsken. Altså sådan en lang en af slagsen, der varer 10 dage. Halvdelen af ferien skal foregå i Berlin, som jeg først for alvor kastede min kærlighed på i sensommeren, da vi skulle fejre min 30-års fødselsdag. Prenzlauer Berg, din gamle kælling, here we come. Vi skal endnu engang spise os gennem alle de kreative Berlinergader. Glædnings. Flere lækre Berlin-med-børn tips modtages med kyshånd.
 • Har jeg også optur over, at barnefader og jeg har vært på hele TO dates på fjorten dage. Det er vildt i vores verden, ja. I gamle dage var vi altid på date. Gerne et par gange hver weekend. Vi elskede det og prioriterede det højt – både tids- og budgetmæssigt. Men nu er der ikke så meget tid til de der dates mere. Næh. Så derfor er det ganske rart, at vi har været kæresteagtige og ude-i-København agtige hele to weekender i træk.

 

Og lige nu har jeg tømt hovedet for de tanker, der skulle ud her – det føles helt godt. Adios amigos.

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

20140218-205014.jpg^^^de sidste par uger gennem IG 1) Prinsessekrone fra H&M til 29 kr. 2) Valetines 🙂 3) Lav røde læber, hvis du keder dig i toget 4) Træt vuggestuebarn 5) 6) 7) Fra en weekend med bedsteforældrene 8) den obligatoriske weekend-kage 9) Snack-spisende Blommis i hjemmestrik^^^  


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

10 Comments

 • Signe // Copenhagen Kiddo 18. februar 2014 at 21:13

  Det lyder virkelig skønt med de dates. Det gjorde vi også meget før vi fik børn. Nu sker det ca. to gange årligt :´(

  Reply
  • Plummum 19. februar 2014 at 10:27

   Samme her. Der er bare ikke så meget rum for det mere. Men det er nok også noget med at planlægge sig ud af det. Du ved – skrive dates i kalenderen lang tid ud i fremtiden og så booke bedsteforældrene til pasning.

   Reply
 • Nanna 19. februar 2014 at 11:45

  Jeg kan sagtens komme med en masse Berlin tips til jer. Har haft mine 3 børn med til Berlin 10-12 gange! De er vilde med byen og det er vi voksne også. Jeg sender dig en masse tips inden påske:-)

  Reply
  • Plummum 19. februar 2014 at 11:50

   Årh, det ville jeg blive SÅ glad for, Nanna. Glæder mig til at læse dem igennem.

   Reply
  • Signe // Copenhagen Kiddo 19. februar 2014 at 14:57

   Det ville jeg også Nanna! Vi overvejer en tur til Berlin, så det kunne være skønt med nogle tips. Kan du ikke lave en guide på din blog ? 🙂

   Reply
   • Plummum 19. februar 2014 at 22:23

    Ja, god idé med guide:)

    Reply
 • Østfronten 19. februar 2014 at 22:14

  Det tog os ca. 1 måned med gråd hver morgen, da vi kørte Bean ind. For hende var det en måde at fortælle på, at vi faktisk var ret træls typer, der gik. Men efter 1 minut var hun færdig med at græde, og havde en god dag. Er sikker på, at det også er tilfældet med Blommen!

  Kram til dig – og megaoverskudsagtigt allerede at have planlagt fødselsdag!

  Reply
  • Plummum 19. februar 2014 at 22:21

   Dejlig opløftende kommentar. Tak<3 Hvordan var Bean om aftenen, efter I havde hentet? M er meget påvirket.

   Reply
   • Østfronten 20. februar 2014 at 20:58

    Flad med flad på. Det er hårdt arbejde at starte i insti (aka – nyt arbejde!), så vi havde så meget ro på og normalitet som overhovedet muligt. Og så var der en periode (endnu en periode… suk) med forstyrret søvn. Prøv at høre pædagogerne, hvor længe hun er ked, efter I er gået. Eller ring evt. efter 5-10 minutter selv. Det gjorde jeg af og til i starten. Nu er hun SÅ glad, når vi kommer derned om morgenen, og i dag fik jeg faktisk besked på at gå! (‘Hej hej’ blev der sagt til mig og rystet på hovedet, da jeg ville sætte mig ned)

    Klem

    Reply
    • Plummum 20. februar 2014 at 21:35

     Har ringet hver dag – eller de har ringet til os – så vi lige vidste hvordan det gik. Og hun græd ganske rigtigt kun kort. Men jeg siger dig… den gråd. Den er så ulykkelig og hjertensskærende. I går ville hun slet ikke der ned og var fuldkommen slukøret og ked hele morgenen og sagde “Nej Moar, Nej vuggestue”, hvis jeg så meget som indikerede, at vi skulle ud af døren – av!
     MEN i dag gik det så fint med at aflevere OG hun sov fandeme i 2,5 timer til middag (de andre dage har hun sovet maks 1). Så jeg tror faktisk, at hun er ved at vænne sig til det nu. Dejligt, at Bean blot vil have dig ud af vagten nu 🙂 Det er altid et godt tegn på, at de oprigtigt har det sjovt.

     Reply

Leave a Comment