God røv!

Et lille morgentip til jer, søde læsere: Den anden dag tog jeg en masse billeder af min smukke veninde, Amira, i en række forskellige outfits fra Black Swan Fashion, som hun er konsulent for. Lige nu udlodder Amira et par Diamond jeans i en konkurrence, som efter sigende skulle have indbygget god røv. Jeg har endnu ikke selv prøvet et par, men alle, der har, er vilde med deres effekt. Så hvis du vil have mulighed for at få fingrene i et par mirakel-bukser, så smut lige forbi her og smid et lod 🙂 God dag!

Amira jeans collage

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Elisabeth 16. marts 2014 at 9:39

    Følger de lange stænger også med, for så skal jeg godt nok på shoppingtur!!!:)

    Reply

Leave a Comment