Jeg er smokin’ hot

Den anden dag en sen eftermiddag efter vuggestueafhentning og dermed midt i ulvetimen – hvilket egentlig er komplet irrelevant for indlægget her – tog Blommen og jeg en tur til vores all time favoritcenter (not!) for at hente nye kontaktlinser fra elendige Synoptik, der konstant laver fejl på fejl på fejl med mit ellers meget lige til abonnement.

Men som nævnt. Vi skulle i det der center, og mens vi står og venter på elevatoren i en flok af andre klapvognskørende forældre, peger Blommen op på en gigantisk reklameposter, der viser en lækker, spændstig og letpåklædt model og råber af sine lungers fulde kraft: “seeee det er moaar”. Nej, nej forklarer jeg hende en anelse tyssende. “Det er ikke mor”. Alles øjne hviler nu på mig. Folk er nysgerrige for at se den lækre model, de står ved siden af.

Blommen fortsætter stadig pegende og nu ellevild over at have opdaget sin mor på den kæmpemæssige plakat: “Det er mors ben” bedyrer hun. And I tell you, folkens. Jeg har ikke modellange stænger – jeg er tværtimod ikke højere end 164 cm, og ligger derfor en del under gennemsnittet for kvinders højde i Dannmark. Og tilmed lignede jeg mere lort end lagkage den dag, så det lille ‘optrin’ var en anelse ironisk og en snert af pinligt. Muhaha. Men elevatordøren gik op, vi steg ind, og så glemte vi for en stund alt om det.

Men det er sket tit. Noget lignende. Også når vi ser TV-reklamer, kigger i livstilsmagasiner etc. Og vores gamle (og meget savnede) private børnepasser har fortalt om lignende episoder, hvor Blommen har været overbevist om, at det naturligvis var MIG, hendes mor, som hang rundt omkring på plakater i Københavns gader, på busser og andre steder. Helt helt naturligt ifølge hende.

Så mit spørgsmål; hvor lang tid vil jeg være den sejeste superstar, en alvidende gudinde, en smokin’ hot supermodel og det største idealbillede set med Blomme-øjne? Hope it never stops. Det er da overordentlig skønt og totalt optur at have den status.

Har I oplevet samme scenarier, mødre? Tell me. Tell me. Jeg elsker fortællinger, der indeholder børnelogik.

IMG_9048-002

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

9 Comments

 • Ditte 21. marts 2014 at 21:26

  Jeg har også fået den dér at vide af min søn. Muligvis var det Megan Fox der tonede frem på skærmen, “SE mor, det er dig!” Lige knap. Den anden dag fik han forklaret, hvad det vil sige at være en søn. Det var han også vildt begejstret for: “Så jeg er din søn, mor? TAK! Det har jeg aldrig været før!”

  Reply
  • Plummum 21. marts 2014 at 21:35

   Åhhh, hvor dejligt at blive sammenlignet med Megan Fox 😉 Og godt, at han fik det på plads, hvad det vil sige, at være din søn <3

   Reply
   • Ditte 21. marts 2014 at 21:51

    Ja, det er bestemt ikke værst! Og nu er han på vej mod de 4 år, så der kommer simpelthen de skønneste anekdoter indimellem. Lige nu er han overbevist om, at både dinosaurer OG hekse er uddøde 😉

    Reply
 • julie lillegaard 21. marts 2014 at 21:32

  Da min førstefødte gik i vuggestue, kom vi hver dag på vej til og fra vuggestuen forbi en butik, hvor der udenpå vinduet er store billeder af mandeben i jeans. “Fars bukser!” jublede hun hver gang vi kom forbi. Aber natürlich. Der hænger fars bukser da.

  Reply
  • Plummum 21. marts 2014 at 21:33

   Ha ha, hvor sødt 🙂

   Reply
 • Karen) 22. marts 2014 at 11:21

  Ha ha, jeg har været ude for noget lignende flere gange. Men det bedste var dog da min ældste søn glad peger på et billede uden på en bog og råber ‘se der er Skæg ( med bogstaver) !!!!’ …..det var så et billede af Joseph Stalin!:-)

  Reply
  • Plummum 22. marts 2014 at 13:03

   Ha ha ha, jeg ser situationen for mig 😀

   Reply
 • Lonnie 22. marts 2014 at 12:50

  Min søn på 2,5 siger altid “se, det er mor”, når han ser den der parfumereklame med charlize theron smurt ind i noget guld og perler… Ja, skat, det er nemlig mor. Dengang i et andet liv, hvor jeg var 1,80, blond og vejede 55 kg.

  Reply
  • Plummum 22. marts 2014 at 13:03

   Ahmen, hvilken skøn sammenligning altså 🙂

   Reply

Leave a Comment