Noget du ikke vidste om Signe fra Copenhagen Kiddo

Skønne og smukke Signe fra bloggen Copenhagen Kiddo, som dagligt inspirerer mig med fine shoppetips og i ny og næ også med mere personlige indlæg og tanker om livet, har skrevet et gæsteblogindlæg til mig. Hvis du vil vide mere om Signe, så læs lige med her, hvor hun fortæller søde, sjove og rørende facts om sig selv. Tak, Signe! Ordet er dit 🙂 …  

Signe skrev til mig for et stykke tid siden, om jeg ville gæsteblogge her på Plummum. Jeg blev vildt glad over at hun vil have “besøg” af mig på hendes skønne blog, men også lidt præstationsangst. For er der nogen, som kan skrive levende, så er det Signe.

Men jeg har prøvet at fortælle lidt mere om mig selv, end jeg plejer. Altså det vil sige mere end jeg plejer online. Privat kan jeg nogle gange udlevere liiiige en anelse for meget. Kender I det med at tage hjem fra en aften med veninder og tænke “eeeij hvorfor talte jeg nu så meget igen??!” Sådan føler jeg ofte, når jeg er sammen med de piger jeg har kendt igennem mange år, men…

1. Jeg føler mig ofte socialt handicappet, når jeg skal møde nye mennesker. Jeg glemmer aldrig mit første blogevent. Jeg var hamrende nervøs og tanken om at være hende, der stod akavet for sig selv og kiggede nervøst rundt i alle retninger imens boblerne blev drukket lidt for hurtigt, var forfærdelig. Heldigvis teamede jeg op med Stine fra Østfronten, og selvom det måske også var en smule akavet, fordi vi kun havde talt sammen online, så hjalp det at have hende at stille sig ved siden af.

2. Jeg bliver som et lille barn på tre år, når jeg bliver sulten og ikke kan få mad. Jeg kan blive så utroligt hysterisk, og lige så snart jeg har fået blodsukkeret op, tænker jeg – hvad fanden skete der lige der?

3. Jeg tror jeg har gået til 10 forskellige fritidsinteresser som barn. Jeg ville det hele, og kunne slet ikke styre mig med alle de valgmuligheder. Desværre betød det, at der aldrig var en ting, som jeg blev rigtig god til, men derimod ti ting, som jeg var middelmådig til. Jeg vil gerne påvirke mine børn til at vælge få ting, som de skal holde fast ved, selvom det også er spændende at prøve noget nyt.

4. Jeg afslutter altid, hvad jeg starter. For eksempel fandt jeg hurtigt ud af på sygeplejerskeuddannelsen, at jeg nok ikke egnede mig vildt godt til jobbet. Jeg var 20 år og så naiv og uskyldig, da jeg startede, at jeg nærmest ikke turde gå ind til patienterne med en bakke mad. Men jeg færdiggjorde uddannelsen med en plan om, at jeg så måtte læse videre senere, da jeg synes sundhedsområdet er vildt spændende. Der gik så syv år, før den plan blev realiseret fordi jeg også gerne ville have et par børn undervejs.

5. Jeg endte heldigvis med at have de sidste tre år som sygeplejerske med et fantastisk job. Nemlig at ultralydsskanne tusindvis af gravide kvinder, når de kom til nakkefold, misdannelsesskanning og vækstskanninger. Det er et rigtig spændende speciale og jeg savner det, selvom jeg ved at jeg har taget den rigtig beslutning om at læse videre.

6. Jeg bliver vildt irriteret når folk kommer for sent. Eller aflyser flere aftaler i træk.

7. Inden jeg fik mit job som skanningssygeplejerske var jeg på en afdeling, som gjorde mig så ked af det, at jeg ofte måtte gå ud på badeværelset og fælde en tåre, for så at gå tilbage med en smilende facade.

8. Jeg har måske gjort en undtagelse på punkt nummer fire. Jeg har haft tre blogs før Copenhagen Kiddo, som jeg lukkede ned, fordi jeg var bange for at blive “opdaget” og var lidt pinlig over navn og indhold. Den første var en krea-blog, den næste var en vegetarisk blog og den tredje en livsstilsblog om at tabe sig.

9. Jeg havde en periode som yngre, hvor jeg altid skulle have snus, når jeg var på bytur. Jeg så ikke særlig charmerende ud med den sorte pose underoverlæben, så jeg har nok skræmt en del mænd væk.

10. Heldigvis skræmte jeg ikke min mand væk, da vi mødte hinanden en sen nattetime på King of Kebab for ti år siden, hvor jeg sad med min durumrulle med hummus, som absolut ikke kan spises pænt.

11. Da jeg startede Copenhagen Kiddo var jeg overbevist om, at det skulle være en anonym blog, hvor jeg kun delte shoppingstips osv. Jeg fandt hurtigt ud af, at folk vil have lidt mere personligt indhold, hvis de skal læse med. Stille og roligt gav jeg slip på mine principper. Det har givet mig rigtig meget at blogge, men jeg har det stadig lidt svært ved at dele så meget af min families liv til tider. Derfor holder jeg også fast i shoppingindlæggene i perioder, hvor overskuddet ikke er så stort. Især fordi jeg faktisk synes det er sjovt. Og det holder mig fra at bruge så mange penge selv, når jeg i stedet kan dele de gode fund med mine læsere.

20131226_143728 copy


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

  • Ditte 23. marts 2014 at 16:14

    Befriende med den slags åbne indlæg 🙂 Har selv lige besøgt Copenhagen Kiddo for første gang idag (er relativt ny i blogland), men jeg kan nemt nikke genkendende til det med at blogge. Jeg elsker at skrive og har altid gjort det, men jeg skal virkelig overvinde mig selv til at lægge det ud til offentlig skue. Følger klart med hos begge Signe’r fremover 🙂

    Reply
  • Marina 27. marts 2014 at 8:31

    Jeg kan godt huske dit første blogevent, Signe. Shit, der var jeg også nervøs. Helt alene blandt en masse københavnere. Godt at I var der 🙂

    Reply

Leave a Comment