Another Foggy Day

Ikke så mange ord fra mig i dag. Vi (den genforenede familie) nyder tresomheden lidt i vores egen lille boble. Jeg er i øvrigt  blevet helt vild med tåge på billeder. Det giver en fed effekt og et eventyragtigt look and feel. Gik helt bananas med mine forskellige kameraer i dag på vores gåtur – BB (a.k.a. Blomme og barnefader) synes jeg er pænt tosset, når jeg render rundt i diverse sumpede græsområder for at få et godt skud 😉

P1010151

^^^Endelig er det varmt nok igen til min DIY-jakke, som jeg syede sidste år. Havde glemt den i et skab og blev helt glad, da jeg fandt den^^^P1010153

^^^Leo-skoene fra Amust^^^P1010155-001^^^En lille darling titter frem bag regnslaget^^^

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Sebrina 7. april 2014 at 14:12

  Der er også bare noget ro over sådan en smuk tåge!
  Har du lavet en guide til den lækre jakke? Jeg er jo småt gået igang med syningen, altså det bliver til leggins og hagesmække og sådan, men kunne virkelig godt tænke mig at kaste mig ud i en jakke (til mig selv!), og gerne noget i stil ala din 😉

  Reply
  • Plummum 7. april 2014 at 16:44

   Spændende Sebrina:) Jeg har faktisk ikke lavet en guide, men måske jeg skal gøre det. Syede tre jakker a la i efteråret. De er nemme og kan justeres på mange måder.

   Reply

Leave a Comment