Kjoler og kager

Virkelig lam rubrik, I know, men det var så langt kreativiteten rakte her til aften.

Farmor og farfar slog et smut forbi os i går til en overnatning, som de altid gør, før de skal rejse. Så kan vi nemlig passe godt på deres bil imens, de befinder sig under varmere himmelstrøg. Se det er smart. Farmor havde igen været flittig med pindene og kreeret en helt vidunderlige bomulds- silkekjole til Blommis. Snittet er perfekt, og  ligeså er farven, og kjolen er brugbar til sommer også, fordi garnet ikke er af uld. Kan I lide den? Jeg kan helt sikkert lokke en opskrift – eller i hvert fald en kilde til den – ud af skaberen, men glemte helt at spørge hende.

Og p.s. seje læsere, I er altid så gode til at inspirere, og nu har jeg brug for jeres råd igen. Farmor er p.t. uden strikkeprojekt, og det er ikke godt. Hverken for hende eller os. Men jeg mangler inspiration til pæne mønstre og modeller. Vi har jo en hel del strik allerede, men måske kender I nogle fine sager, som jeg ikke gør. Link meget gerne i kommentarfeltet til specifikke mønstre, blogindlæg etc. TAK <3

Små glimt3

^^^Farmor har også altid kage med. Denne gang var hun sprunget ud i en Oreo-cake på opfordring af Blommens faster 🙂 Jeg er normalt ikke selv til Oreo (selvom alle andre end mig har et crush på de små, sorte kiks – hvad er det lækre/sexede/yum ved dem? Kan virkelig ikke få øje på det), men anyway, kagen her er yummy, og der er stadig en masse tilbage til mig.^^^

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

7 Comments

 • Mette 9. april 2014 at 20:40

  Denne lille trøje er jeg vild med. Kræver at farmor kan engelske strikkeudtryk. Men hjælpen er nær 😉
  http://www.maddermade.com/patterns/immie-tee

  K.h.
  Mette

  Reply
  • Plummum 10. april 2014 at 8:45

   Tak Mette:)

   Reply
 • Maria 9. april 2014 at 23:20

  Det er dog den fineste strikkjole! Kunne farmors nye strikke projekt ikke blive en gevinst i konkurrence på bloggen 😉

  Reply
  • Plummum 10. april 2014 at 8:46

   Uuuh, det tror jeg ikke. Vi er så glade for den:D

   Reply
 • Ditte 10. april 2014 at 10:25

  Elsker, elsker, ELSKER farven! Og snittet. Og egentlig bare det hele. Den er fantastisk! Hvis bare man havde en pige (eller får én næste gang) 😉

  Reply
 • julie kankelborg jensen 11. april 2014 at 9:49

  kjolen er så fin:-)

  Reply
  • Plummum 11. april 2014 at 10:18

   SÅ pæn, Julie-mus:)

   Reply

Leave a Comment