Pastel Spring

Her kommer et lille udflugtstip til dig og familien, som er mest relevant, hvis du bor i København eller omegn. I formiddags kørte vi e.n.d.e.l.i.g. til Bispebjerg Kirkegård for at gå foto-bananas-amok mellem de smukke kirsebærtræer, som i et godt stykke tid har været virkelig hypet på Instagram.

Jeg har plaget barnefader om det i mange dage nu, så da han selv foreslog turen derud, gik der ikke mange minutter, før hele familien sad i bilen på vej mod de pastelfarvede cherry blossoms. Vi var ikke de eneste, der havde fået den idé. Der var FYLDT med nyforelskede kærestepar, børnefamilier og fotografer, der – ligesom os – prøvede at fange et par smukke pastellyserøde skud.

Så hvis I ligesom mig er lidt af en foto- og Instagram-entusiast og en sucker for pæne, lyserøde blomster, så tag af sted. Der er base for de smukkeste billeder af familien, barnet eller ham den lækre. Men gør det NU. Træerne begynder snart at afblomstre igen, og lige nu er de på sit højeste.

Hermed et par pink forårsbilleder. Se også på min Instagram, hvor der netop nu er ved at indfinde sig en lille portefølje af lyserødhed 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

Leave a Comment