9 søde sommerkjoler på budget

Åhhh, jeg er jo nok noget nær verdens mest ustabile blogger for tiden. Det var sgu tider, dengang jeg bloggede en gang om dagen i gennemsnit. Men man kan jo ikke alt, selvom jeg personligt gerne ville. Altså kunne alt. Well, den kamp har jeg droppet at kæmpe for længst – det leder kun til følelsen af utilstrækkeligt, så don’t go there. Si’r det bare.

For tiden planlægger vi vores snarlige sommerferie, som i år bliver en bilferie (wish me luck) – det skrev jeg i øvrigt et helt indlæg om her. Damn, hvor jeg glæder mig til at køre med familien til Italia for at massere de små ømme sjæle ind i balsam en masse.

Men nu til sagen. Blommen mangler sommerkjoler til turen, da hun af gode grunde intet passer fra sidste år, og jeg har surfet lidt rundt og fundet en masse gode bud. Alle kjolerne kan endda erhverves på budget til under 200 kr. per kjole. Det er nemlig rart, at prisen er så lav, når hun skal have en ordentlig bunke.

Jeg linker til alle kjolerne under collagen, hvis du også har lyst til at shoppe sommerkjoler på budget.

EDIT (14.5.14): Jeg har netop selv bestilt fire af nedenstående kjoler til Blommen, hvor det gik op for mig, at Boozt.com som alle kjolerne er fra kører med 4 for 3 rabat (dvs. hvis du køber fire items er den billigste vare gratis – bare et lille tip). Pludselig blev min bestilling meget billig 🙂

Sommerkjoler på budget-001

1. Hvid let kjole 2. Blå kjole med flamingo 3. Koralfarvet kjole 4. Støvet blå kjole med strutskirt 5. Stribet mørkeblå kjole 6. Koral kjole med striber 7. Råhvid kjole med farvede figurer 8. Koralfarvet kjole med prikker 9. Matroskjole

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Affiliate links i indlægget


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment