Jeg er en lorteblogger, men læs mit interview…

For en god måneds tid siden blev jeg interviewet af Ticket2Heaven om dette og hint, og resultatet kan I finde lige her. Jeg fortæller lidt om Københavns bedste udflugtssted med børn, min favorit-style i både min og Blommens garderobe osv.

Der er længe mellem mine blog-moments for tiden, og det piner mig en del, fordi bloggen lige nu absolut ikke lever op til de ambitioner jeg lagde for dagen, da jeg startede den op for over et år siden. Jeg hader. Som i HADER. at gøre ting halvt. Og ærlig talt – en blog uden indhold er sgu da røv syg. Derfor er det faktisk ikke så sjældent, at jeg i disse dage overvejer at lukke den helt ned – tage en pause, trække stikket 100 % fra blogland (måske bare for en stund). Men så snart den tanke er tænkt, bliver jeg med det samme enig med mig selv om, at jeg da hellere lige må se tiden an og vice versa. Måske får jeg snart lidt mere overskud og tid igen til andet end first things!? Måske.

Men altså. Tag et kig på det mini-interview. Så bliver jeg glad. Måske har du anden inspiration til samme emner, som du kan berige mig med. Kom i fald gerne med dem i kommentarfeltet. Jeg elsker at opdage nye steder i København og omegn, som vi kan benytte, når vi har tid til familiehygge.

Jeg er ude igen, venner. Vil forsøge at finde en sød pony, som vi kan leje og trække lidt rundt med 😀

Screen Shot 2014-05-30 at 4.31.35 PM

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

4 Comments

 • Camilla // by holm 30. maj 2014 at 19:44

  Ville synes det var SÅ ærgerligt, hvis du lukkede din fine blog ned.
  Rigtig god weekend,

  Kærlig hilsen
  Camilla // by holm http://byholm.bloggersdelight.dk

  Reply
 • Betina Otzen 30. maj 2014 at 20:26

  Nej ikke stop – du er min inspiration til min blog som ligger i støbeskern (kan heller ikke lide at gøre noget halvt)
  Mit problem er ikke emner/inspiration det er teknisk know how om at sætte den op.
  Måske du skulle overveje at hjælpe nye bloggere igang? Eller have favorit lister – rejsemål, tøj osv ligesom den fra interviewet som fast indslag?

  Reply
 • Susan 31. maj 2014 at 14:45

  Jeg synes bestemt ikke du skal lukke ned, hellere et godt indlæg i ny og næ, end bare tomme fylde indlæg, som nogen gør..
  Lad den være som den er, skriv når du orker, der er vel ingen forpligtelse om x antal indlæg, fordi man starter en blog op::??
  Det synes jeg i hvert fald ikke, man skal skrive af lyst, og ikke fordi man skal..
  God weekend 🙂

  Reply
 • Pernille KVK 3. juni 2014 at 9:14

  Jeg elsker dig blog! Du var den allerførste blog jeg begyndte at følge her på bloglovin. Du må ikke stoppe – så hellere der går længe imellem, end slet ingen☺️

  Reply

Leave a Comment