TROFAST(e) IKEA – bedste opbevaringsløsning til børneværelset

Jeg har l.æ.n.g.e. været noget så træt af det mess, der har regeret på Blommens værelse. Jeg har det i det hele taget ret skidt med rod. Hvis det roder i mine omgivelser, roder det også i mit hoved so to speak. En god opbevaringsløsning på et børneværelse er et must, hvis man bare skal holde nogenlunde styr på sagerne, når toårig er i nu-leger-jeg-lige-med-hundrede-ting-på-én-gang humør, som toårge er ganske ofte. For et par måneder siden købte vi to kubikreoler i fyrretræ, og de er pæne, men de kom aldrig til at fungere, som jeg havde håbet på. Blommens værelse var et kronisk rod. Altid. Men jeg sælger dem billigt, hvis du kan bruge sådan to (næsten halv pris) 🙂

Så i går formiddags tog vi en rask beslutning, kørte i IKEA og købte to TROFAST reoler. Jeg lod mig inspirere af disse to, der netop har købt samme reoler til børneværelset. Og hold nu op en fornøjelse at træde ind på Blommens værelse, der nu er helt pænt og ryddeligt og med et overblik over legetøjet, som der aldrig har været før. Og det er altså ikke kun den lettere rengørings-/oprydningsvanvittige moder, der nyder det. Blommen har nærmest befundet sig på sit værelse non stop, siden reolerne blev samlet – altså lige ind til, at hun fik 39,5 grader i feber pga. en ekstra vaccine. Lort.

Så, bare et lille tip, hvis I som os mangler en meget praktisk opbevaringsløsning til børneværelse, som faktisk også er rigtig pæn, hvis den styles rigtigt. Jeg har fx sat dymoer på alle bokse (eller.. jeg er i gang), og jeg overvejer også at sy hynder  til reolen, som her.

Jeg mangler stadig en masse, før jeg er færdig med mit ‘projekt børneværelse’, som har været ongoing et års tid. Hø. Men TROFAST hjalp mig ret godt på vej. Next step er billedvæggen (hvor den fine BRIO-hund fra yndlingsplakatbutikken Just Spotted  bl.a. skal op og hænge), en fin  lyskæde, et lille bord (måske fra WE:DO:WOOD), hvor Blommen kan sidde og være krea osv., osv., osv.

Trofast reol, IKEA2

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

8 Comments

 • Charlie 1. juni 2014 at 19:49

  Den ser da vanvittig smart ud, den reol-løsning

  Reply
  • Plummum 3. juni 2014 at 19:33

   Og det er den:)

   Reply
 • Ditte K 2. juni 2014 at 0:02

  De er så vanvittigt praktiske og var også den første investering vi gjorde os til make-over af M’s værelse 🙂

  Reply
  • Plummum 3. juni 2014 at 19:34

   Ja, virkelig. Og man kan rydde op i en fart. Skønt.

   Reply
 • Sebrina 3. juni 2014 at 13:01

  Det ser skide godt ud- også i den farve! Vi er virkelig også glade for den beslutning og begge børn står længe og tumler med de kasser uden at det roder aaaallt for meget- eller… det er hurtigt at rydde op i hvert fald 😉

  Reply
  • Plummum 3. juni 2014 at 19:35

   Ja, jeg takker jer for det her:) Jeg har seriøst set på det system flere gange i IKEA, men altid tænkt, at det nok blev grimt. Men det kunne jeg så se hos jer slet ikke var tilfældet – tværtimod. Hvad skulle jeg gøre uden blogland 😀

   Reply
 • Østfronten 4. juni 2014 at 10:12

  Hmm, jeg er sgu ikke så meget til det. Det bliver lidt for institutionsagtigt for mig – og ville fylde AAAAALT for meget på Beans værelse. Men hey: du kan style alting lækkert, Signe <3

  Reply
  • Plummum 4. juni 2014 at 11:11

   Vi er super glade for den løsning, og synes slet ikke, at den er institutionsagtig inde på værelset.

   Reply

Leave a Comment