Den gule ælling

Mens vi boltrede os i Toscana sendte bObles en lille rap ælling til os, som er trukket i den gule førertrøje i anledning af årets Tour de France. Det her indlæg skulle jo være kommet på bloggen FØR touren sluttede. Men nu er jeg ikke den store tour-fan (faktisk har jeg vist ganske demonstrativt boykottet den i mit stille sind, fordi barnefader eeeeeelsker at se på de tynde, små cykelryttere – gerne flere timer i træk), så før jeg vidste af det var der pludselig medaljeoverrækkelse på podiet med Arc de triomph i baggrunden. Ups. Men ællingen kan stadig købes, så indlægget er ikke helt uaktuelt.

Den lille, fine ælling er som alle andre af bobles produkter lavet til leg, der udfordrer børnene motorisk. Blommen synes, at alt der vipper er sjovt at sidde på, og derfor bliver ællingen brugt flittigt som stol her hjemme. Desuden bruger hun den også i sine små rollelege og kører fx tur med ællingen i barnevognen, mens hun beder alle om at være stille fordi: ”shhh, ælling sover”.

Vi har efterhånden en ret fin samling af bObles produkter, og de bliver oftere og oftere brugt til en eller anden primitiv form for ’jorden er giftig’, når Blommen selv henter alle bObles-dyrene – der er stablet i et hjørne på hendes værelse – ud i køkkenet og begynder at gå rundt fra det ene dyr til det andet.

Vil du have fingrene i den sommergule ælling, så kan den købes i tre forskellige størrelser. Den lille her, den mellem her og den store her.

IMG_9717IMG_9766 IMG_9767

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Julle 30. juli 2014 at 10:32

  Hvilken størrelse har I? Den er SÅ fin:-)

  Reply
  • Plummum 30. juli 2014 at 15:18

   Den helt lille. Og den er rigelig stor – til en 2-årig i hvert fald. Ja, den er så fin og lækker forfriskende i farven:)

   Reply

Leave a Comment