Tak fordi I er så søde – og en anbefaling af en løbecykel

Først og fremmest. TAK for den fine støtte og opbakning til familiens nye blog Familien Madglad. Det motiverer altså helt vildt, at der er blevet taget godt imod den, og at vi er kommet så godt fra start so to speak. I er SØDE. Virkelig søde! Jeg har planer om at dele et par indlæg på Plum Mums Facebook side fra den nye blog i ny og næ, hvis indholdet passer ind i universet her, til vi får ordentligt fat med det nye projekt. Håber ikke, at det irriterer!? I så fald så sig lige til, ikke?

Men nu et hurtigt tip om en anbefalelsesværdig løbecykel, som allerede har været på bloggen et par gange. Første gang lige her. Blommen fik nemlig løbecyklen allerede i julegave, og der var hendes små ben simpelthen ikke lange nok til, at de kunne nå jorden, når hun sad på sadlen. Det var de så pludselig blevet for en lille måneds tid siden, og nu er der fuld fart frem på den lille, lyserøde cykel.

Det er genialt med en løbecykel. Vi bruger ganske sjældent klapvognen, og det er nu blevet endnu lettere ikke at have den med rundt, fordi cyklen fungerer som glimrende transportredskab for en toårig. Løbecyklen fra Puky er hverken for let eller for tung, og den er tilsyneladende meget nem at komme frem på – det ser i hvert fald temmelig glidende ud. Så hermed mine varmeste anbefalinger givet videre. Du kan finde Puky-løbecyklerne her i alle farver og størrelser – også med tre hjul og fire jul.

IMG_9775

IMG_9794 IMG_9778

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

3 Comments

 • Lena 13. august 2014 at 15:44

  Og den fine EGG helmet – er den også et hit? Vi overvejer nemlig kraftigt at købe en til vores søn. Så hvis du har nogle kommentarer eller noget I har oplevet, man skal være opmærksom på…så ville det være super at høre ;o)

  Reply
  • Plummum 13. august 2014 at 18:47

   Jeg er faktisk kun positivt overrasket, Lena. Den beskytter de smås hovedet så godt, bla. fordi den også går hele vejen ned af ansigtet i siderne. Desuden sidder den noget bedre på hovedet end en klassisk cykelhjelm. I hvert fald sammenlignet med vores den gamle. Så jeg kan kun anbefale.

   Reply
   • Lena 14. august 2014 at 9:06

    1000 tak for svaret – vi skal vist have bestilt sådan en. ;o)

    Reply

Leave a Comment