Om væltede stiger, flækkede læber og flænsede jeans

I kender det nok, ikke? De dage hvor alting pludselig går skævt! Hermed en lille beretning fra en af slagsen.

Jeg kommer hjem fra arbejde i mine grå preggo jeans, og tænker, at nu må jeg fandeme have nogle flere i alle mulige farver, så jeg ikke KUN kan traske rundt i kjoler og grå jeans resten af min graviditet. Jeg prøver at lokke toårig med i H&M, hvor jeg er blevet tippet om, at de har velsiddende jeans til folk med voksende mavser. Toårig vil skisme da ikke med i H&M og protesterer højlydt, indtil jeg lokker med nye, flotte spænder, som hun selv må vælge. Så bliver tonen fra tumling en ganske anden. Hun hopper op og ned af glæde, og vi smutter ud af døren i en fart.

I H&M gå alting nogenlunde glat. Der er naturligvis altid den obligatoriske ’mor nu vælter jeg lige et stativ’-scene. I dag vælger barnet dog at rive cirka tyve bh’er i størrelse kæmpe mælkeyver ned på gulvet i en stor bunke, som jeg febrilsk prøver at hænge op igen, mens urolig toårig går på nye eventyr i butikken.

Jeg tænker, at jeg nok lige kan finde mine preggo jeans i rette størrelse, før jeg igen fiser efter hende. Men så sker det. Der lyder et kæmpe brag og et skrig, og det næste jeg ser er, at Blommen bliver fældet af en stor trappestige, som hun åbenbart har revet i. Den rammer hende i hovedet, flækker hendes læbe og lægger hende pladask ned på gulvet. Hun skriger selvfølgelig, så hun ikke kan få vejret, mens blodet løber ud af hendes mund i store mængder. Hold nu k*** jeg blev forskrækket og følte mig som verdens værste mor, der ikke straks var spurtet efter vildfaren tumling.

Med adrenalin pumpende rundt i kroppen følger vi efter sød, ung H&M-ekspedient, der bakser os ud i personaleområdet, hvor vi kan skylle munden og konstatere, at det ser værre ud, end det i virkeligheden er. Blommen får slik fra personalets slikskål, og alt er næsten godt igen. Pyh!

Hjemme igen prøver jeg så de berømte gravidjeans for at finde ud af, at de er flænset op i hele det ene lår. Vræl og dårlig karma.

Tak til verdens dejligste barnefader, der skyndte sig i H&M efter aftensmaden for at bytte mine bukser til et par magen til uden huller.

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

6 Comments

 • Signe // Copenhagen Kiddo 28. august 2014 at 20:48

  Åh nej! Det lyder kaotisk, og lidt skræmmende med stigen. Så når adrenalinen lige at komme i omdrejninger!
  Dejligt med en sød og forstående mand, der vil bytte bukser. Man kunne næsten ikke bære en tur mere i H&M af bare aftentræthed 😉

  Reply
  • Plummum 28. august 2014 at 20:52

   Nej, jeg magtede ikke at køre tilbage. Og så tilbød Kasper helt selv at bytte bukserne. Dejligt 🙂 Har i øvrigt købt dem, du fortalte om i rigtigt jeans-stof. De er gode. Tak for tippet 🙂

   Reply
 • Anne 28. august 2014 at 20:52

  Hold nu op, ja det kunne da dårligt være gået værre!?!? Nogle dage går det bare helt, helt galt altså 🙁

  Reply
  • Plummum 28. august 2014 at 20:56

   Ja, midt i det hele fik jeg også den tanke, at vi nok bare burde være blevet hjemme fra den tur 🙂 Men jeg VILLE have de bukser. Tror det var der, at den dårlige karma ramte.

   Reply
 • Marlene Høj 28. august 2014 at 22:01

  Håber at hun er ok – Husk tandlægen, hvis du har den mindste mistanke om at tænderne er ramt… Og forsikringen.

  Reply
  • Plummum 28. august 2014 at 22:33

   Hun er ok igen. Heldigvis. Ja, du har helt ret. Tænderne skal tjekkes en ekstra gang. Just in case.

   Reply

Leave a Comment