Om at ville nå alt på ingen tid, om plukkeveer og manglende evne til at slappe af

Og så gik der mange dage igen fra mit sidste blogindlæg til dette. Desværre. Jeg ved, at jeg ikke er forpligtet til at levere indlæggene i en lind strøm, men en blog skal nurses, hvis du spørger mig – en blog er som en blomst, der skal passes og vandes for ikke at visne – og det ville være en løgn at påstå, at min bliver det i disse tider. Men det er min evige udfordring. Jeg har for lidt timer i døgnet til alt det, jeg gerne vil. Være en nærværende mor, være en superduper kæreste, være en god kollega og medarbejder, holde et pænt hjem, lave god mad til familien, gå til blogevents, passe mine to blogs, se mine dejlige og uundværlige veninder, min familie etc. etc. Fuck, jeg taber egentlig helt pusten. Hvor filan skærer man fra, når alt giver værdi?

Trods det massive arbejdspres, der har lagt sig igen, så har denne uge på alle måder været begivenhedsrig. Den tæller både første jordemoderbesøg (som lå ret sent denne gang), en scanning på privat klinik og hele to blogevents. Det ene omhandlende Stokkes nye barnevogn, Stokke Trailz, som helt sikkert kommer til at få sit eget selvstændige indlæg. Jeg fornemmer, at I er en del, der kunne have interesse i at vide mere om den?! Jeg må i hvert fald indrømme, at jeg nærmest KUN har syn for den lige nu som eneste vogn, der vil fungere til baby. Shit, den er toplækker. Ugen indeholdt også min fødselsdag, en TIVOLI-tur og i dag står den på bryllup hele dagen (uden Blommen, som bliver passet. Snøft. jeg Savner hende allerede!). Og i morgen får vi hele hytten fuld af familien, der vil sige tillykke til mig (juhuu!) og nusse med familiens eneste (men kun lidt endnu) tumling.

Måske er det ikke så mærkeligt, at jeg vågnede kl. 6 i morges pga. voldsomme plukkeveer. Min mave ligner stadig her kl. 9.30 en spids pyramide, der er stenhård. Note to self. Det der med afstressende afslapning, gravidyoga, mindfulness etc. er måske ikke så dårlig en idé lige nu. Hvordan fanden kan det være så svær en kunst at trække stikket ud i ny og næ og slappe af?

IMG_0012

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

8 Comments

 • Ida 6. september 2014 at 16:08

  Puha et presset program – godt du er opmærksom på at passe på dig selv!
  Det er sjovt at så mange er vilde med stokke vognene, for jeg bryder mig slet ikke om dem. Synes altid stellet har en skør form, og så er der aaaaaaalt for meget plastik på både stel og bunden af barnevognskassen. Mon det er sådan en ting som lidt deler vandene smagsmæssigt?

  Reply
  • Plummum 7. september 2014 at 17:17

   Det har du nok ret i, at de gør. Jeg er tosset med den. Det må jeg sige. Og faktisk især det nye stel her, som er robust og skulle være egnet til al slags terræn. Men den er lidt speciel i forhold til en mere klassisk vogn, men på mig er den bare vokset og vokset:)

   Reply
 • Louise 6. september 2014 at 16:09

  Sikke du stråler på det billede <3<3 og ja jeg vil meget gerne høre nærmere om Stokkes nye vogn!! Ha' en dejlig dag 🙂

  Reply
  • Plummum 7. september 2014 at 17:15

   Tak:)

   Reply
 • Ida 6. september 2014 at 16:09

  PS. Men glad ser du ud, mon ikke det lige er vognen for dig 😉

  Reply
  • Plummum 7. september 2014 at 17:18

   Sødt skrevet! Det tror jeg, det er:)

   Reply
 • Halefa 6. september 2014 at 17:46

  Jeg bliver helt stresset på dine vegne. Pas på dig selv!

  Reply
  • Plummum 7. september 2014 at 17:15

   Jeg ved det <3

   Reply

Leave a Comment