No excuse: Shape it up, preggo

Min krop skriger efter at træne og være aktiv igen. Det har været sat en del på standby med alt, hvad der hedder træning under graviditeten denne gang – både på grund af manglende tid, men også på grund af de næsten tre måneders massive kvalme, der ikke tillod aktiv træning at all på nær de kolde svømmeture i poolen under vores sommerferie til Toscana.

Men nu kan det sgu være nok. Jeg har ingen undskyldninger for ikke at holde mig i form, bare fordi maven strutter. Der er jo også den der fødsel, som er sådan en temmelig krævende(!) seance, jeg lige skal igennem om små fem måneders tid.

For at det hele skal gå op tidsmæssigt i en familie med i forvejen ret aktive forældre og lille tumling, tror jeg, det er vigtigt, at man forpligter sig til den træning, så det ikke blot bliver et ’vi gør det når, der er tid’-projekt. For tiden er der aldrig. Ikke her i hvert fald.

Jeg har derfor meldt mig på et par forskellige træningshold, som er fyldt med andre kvinder med voksende maver – holdene inkluderer både yoga, mindfulness og afspænding, og jeg glæder mig helt vildt. Især til det hold, hvor den anden Signe og jeg skal boltre os sammen med vores smidige kroppe (tsssk…).

Lidt tanker om og tips til preggo træningstøj

Under min første graviditet trænede jeg i mit almindelige træningstøj faktisk under hele graviditeten, men denne gang har jeg lyst til noget behageligt, der ikke strammer nogen steder, men som i stedet støtter godt op om mavsen.

Jeg har været forbi Strutshops webbutik, som har en masse gode bud på lækkert og virkelig fint træningstøj. Jeg har indtil videre købt disse leggings, som støtter maven deeejligt. Selvom bukserne er leggings og ikke betegnet som træningsbukser, så tag ikke fejl. De er g.e.n.i.a.l.e til træning på grund af den tykke microfiber-kvalitet. Vi er blevet virkelig gode venner. Bukserne og jeg. Jeg overvejer at købe et par mere straks, da jeg ellers forudser, at de hurtigt bliver slidt helt op. De er nemlig sådan et par bukser, man lige smider på lørdag og søndag morgen (eller hver dag efter arbejde). Lige nu er de i restordre, men jeg tror, at disse vil gøre det lige så godt.

Toppen, du kan se titte frem under min træningstrøje, er også i microfiber-kvalitet og derfor fantastisk til træning. Jeg skal have mange flere i alle mulige farver. Blot et lille tip til dig, der også gerne vil have lækkert træningstøj under graviditeten til billige penge. Jeg linker til leggings her (ikke mine, men dem der stadig er i shoppen) og top her.

Træner/trænede I under graviditeten, og hvordan? Del gerne ud af gode erfaringer.

Gravidtræning Strut2-001

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

5 Comments

 • Susanne Østerlid 14. september 2014 at 20:54

  De anbefalde leggins er hermed bestilt! Mange tak fordi du delte. <3
  Mvh Sus

  Reply
  • Plummum 14. september 2014 at 20:57

   Håber, de er ligeså gode som dem, jeg her har på. For hold kæft de er skønne på den gravide krop. Giv gerne en melding 🙂

   Reply
 • Camille 14. september 2014 at 21:16

  De ser lækre ud. Jeg tænkte på om du ville svare på hvor høj du var.. Det er mere mht. til barnevognen. 🙂

  Reply
  • Plummum 14. september 2014 at 21:25

   Det er de, kan du tro. Jeg har lige svaret under indlægget med barnevognen:)

   Reply
 • Maria 16. september 2014 at 22:10

  Jeg kan varmt anbefale denne yoga DVD -jeg havde ikke klaret min første graviditet (og fødsel!) uden den. Jeg rejste en del dengang og kunne have den med på farten og nå at lave et yoga program om morgenen inden bad og arbejde og blev helt afhængig! Det kan selvfølgelig være lidt en anden sag med en tumling i huset (!), men fordelen er at du kan lave den hjemme, hvis du har 30-40 uforstyrrede minutter…(!) Hvis du har bare lidt basis yoga erfaring er den lige til at følge. Desuden er træningsmåtten i ren uld skøn og blød – især en mørk efterårs/vintermorgen til en lille yogastund og så er den lækker for en lille bebs at ligge på senere hen… http://www.yogaudstyr.dk/gravide.php?gclid=CjwKEAjwv9-gBRD5ofn2jd2N0UUSJACcdilscPeGZDZnabASybNi8N47ylFLrBoEXpOk4Lw2YxBvphoCsK7w_wcB

  Reply

Leave a Comment