Strut – måske Københavns bedste ventebutik?

Jeg synes, at der er sket en mindre revolution på markedet for preggo tøj siden min graviditet med Blommen. I hvert fald har jeg lyst til at shoppe helt amok i lækre ventesager disse måneder, og jeg må ofte minde mig selv om, at jeg skal holde lidt igen med shoppekortet. Under min første graviditet synes jeg både, at udvalget af (pænt og lækkert) gravidtøj var begrænset, men samtidig havde jeg en eller anden ting kørende med mig selv om at gå i mit almindelige tøj under hele graviditeten. Jeg blev aldrig særlig stor, og jeg synes det var ret tilfredsstillende at kunne passe min normale størrelse i oversize kjoler.

Well. Denne gang gang har jeg et lidt andet syn på sagerne. Også selvom min størrelse er meget lig den i første graviditet. Jeg er totalt magelig, og der skal være plads og støtte til mavsen. Sådan rigtigt. Og så har jeg opdaget, hvor smukt graviditeten fremhæves i tøj, der er lavet til formålet. No surprise! Og. Jeg elsker at vise maven frem. Ikke på sådan en ‘hey se lige mig og min mave’-måde, men folk der er i nærheden af mig behøver ikke være i tvivl om, at maven indeholder en rigtig baby og ikke blot en food-baby:)

Forleden dag smuttede jeg forbi Stine-pigen, der arbejder med kommunikation og PR for ventebutikken Strut, som ligger på Fælledvej på Nørrebro.

Hold k*ft jeg kunne ærlig talt have købt hele butikken, så den fortjener en plads på bloggen. Strut består af to etagers lækkert tøj til gravide og ammende, og så er der bare sådan en dejlig stemning derinde. Det er som om, at de shoppende kvinder er ekstra glade med deres struttende maver eller små babyer 🙂 I butikken finder man alt til ventegarderoben – og ammegarderoben i øvrigt. Men også babytøj, ammepuder og neglelak uden hormonfarlig kemi, etc. etc. Tøjet er så fint udvalgt og passer perfekt til vores nordiske stil både i pasform og farver. Jeg er blevet stor fan, og personalet derinde kan godt regne med at se mig mange gange endnu under graviditeten. Og ja, også efter hvor der skal opdateres en hel del i ammegarderoben, som bestemt skal være i orden helt fra starten denne gang. Jeg undervurderede virkelig behovet for godt ammetøj med Blommen og var overbevist om, at jeg da bare kunne svinge babserne ud af mine almindelige kjoler og toppe. Det viste sig så i rigtig mange tilfælde at være en smule besværligt og ret hudblottende – just saying.

Jeg købte en del lækre sager i Strut; tre kjoler og et par jeans blev det til, og de skal nok få sin plads på bloggen løbende. Så Københavner-preggos: Slå et smut forbi Strut. Det vil I ikke fortryde. Og bor I ikke lige i København eller omegn kan I også shoppe i webshoppen her.

Strutshop, på besøgIMG_0004IMG_9997 IMG_9995 IMG_9999 IMG_0007IMG_9992^^^Skønne Stine herself 🙂

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

4 Comments

 • Cana Buttenschøn 25. september 2014 at 21:03

  Jeg stemmer i – de har SÅ lækre sager!
  KH Cana
  http://www.mortilto.dk

  Reply
  • Plummum 25. september 2014 at 22:10

   Absolut:)

   Reply
 • Østfronten 26. september 2014 at 12:34

  Sikke fine billeder du fik – jeg glæder mig så meget til at se dig fuldt stylet i blondekjolen! Den er alt for lækker <3 Og du er ALTID velkommen

  Reply
 • Marina / cand.mor 27. september 2014 at 19:32

  Ville så meget ønske, at Aarhus havde sådan en butik! Altså til kiddo numero dos 🙂

  Reply

Leave a Comment