En familie, der er glad for mad

For snart et par måneder siden fortalte jeg om nyt projekt, som Kasper og jeg har kastet os ud i sammen, nemlig at starte madbloggen Familienmadglad.dk. Siden da er det blevet til mange delte opskrifter derinde, og jeg ville blive så glad, hvis I har lyst til at kigge forbi.

Vi er ikke helt så aktive endnu, som vi drømte om fra starten, meeen meeen om cirka tre måneder smutter jeg på barsel, og mon ikke at det frigiver en smule mere tid til mine to blogs? Åh Gud, nu håber jeg ikke, at jeg jinxede det hele lige der.

I kan finde Familienmadglad.dk her, og vi har også en Facebook, som I kan følge, hvis I fast vil følge med i, hvad vi deler på bloggen af tips og opskrifter direkte fra den travle børnefamilie.
Gulerod- og æblejuice


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment