Vi leger købmandsforretning


Vi fortsætter træfesten her på bloggen. Som jeg skrev om i dette indlæg, så har vi fået en lille butik i træ, som er et af produkterne fra Fætter BR’s nye produktlinje, der udelukkende består af trælegetøj til gode priser. Se hele linjen her.

Som ventet vakte den stor glæde hos matriklens tumling, der straks gik i gang med at tilbyde is og kage til hele familien. Når vi leger købmandsforretning koster alle sagerne i hendes butik ”2 mønter, moar” uanset, hvad vi ønsker at købe af hende. Og mønternes egentlige værdi, går vi slet ikke op i 😉 Butikken bliver ofte taget frem og pillet ved – enten for at stable is og kager på hylderne eller for at tage mønter ud og ind af den lille skuffe. Og så tæller vi. I et væk faktisk. Mønter, knapper, kager, is. Alt skal tælles for tiden. En lille ’leg’ der generelt kan forsinke os helt umanerligt. Når vi henter fra vuggestuen skal alt legetøjet tælles, før vi kan komme ud af døren, når vi tømmer opvaskeren skal alle service tælles, før det må komme i skuffer og skabe og så fremdeles. Den leg kender I måske selv fra jeres hjem også?

Træfesten fortsætter. Om et par dage skyder jeg en konkurrence i gang, hvor dit barn kan vinde et af produkterne fra BR’s linje med trælegetøj, som kan ses lige her.

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF BR, MEN ALLE ORD OG HOLDNINGER ER SOM ALTID MINE.

IMG_0383 IMG_0378 IMG_0376

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment