Vind baby-produkter for over 5000 kr.

KÆRE LÆSERE – KONKURRENCEN ER SLUT, OG DEN HELDIGE VINDER AF DEN LÆKRE BABYPAKKE FRA COOP.DK/BABY ER LUNA, SOM NETOP HAR FÅET EN MAIL. TILLYKKE TIL DIG, LUNA! JEG HÅBER, DU BLIVER RIGTIG GLAD FOR PAKKEN 🙂

Coop.dk har spurgt mig, om jeg vil udlodde en lækker babypakke med produkter for mere end 5000 kr. til en af mine læsere. Jeg ved jo, at I er en del derude, der også er gravide eller har små babyer, og derfor har jeg sagt ja til at forkæle en af jer med den her lækre pakke, der må siges at indeholde en hel den baby-essentials. Det er altså ALLE produkter på collagen, der er på højkant, venner. En pakke, som I nok allerede har set en del andre steder i blogland 😉 Men så har I jo ekstra store vinderchancer, hvis I deltager alle steder.

Anledningen for konkurrencen er, at Coop.dk netop har lanceret et nyt site coop.dk/baby under navnet En sikker start, der indeholder alskens baby-produkter fra blødt og økologisk sengetøj over bæreseler til testvindende autostole, der sikrer baby en god start på livet. Alle produkterne er efter sigende gennemtestede på alle leder og kanter, så mor og far kan shoppe løs med ro i maven uden selv at hive diverse forbrugertests frem. Shit, hvor har jeg brugt meget tid på at gennemtrevle den ene test efter den anden – danske som udenlandske før Blommens ankomst. Ja, og i øvrigt også efter.

Jeg har surfet lidt rundt på coop.dk/baby, og det indeholder stort set alt udstyr, man har brug for til den lille baby. Og det er tilmed gode brands, de har fået i hus som Babybjörn, Ergobaby, Leander, Gaia og Co. etc.

Jeg har selv bestilt hængekøjen (se den her), som I også ser på collagen herunder. En af de eneste remedier, jeg aldrig fik købt til Blommen, da hun var baby. Kryds lige fingre for, at den vil give vores kommende familiemedlem mange laaaange lure i løbet af dagen, ikke?

Coop.dk/baby starter i øvrigt ud med en rabatkampagne på næsten hele sitet, så du kan spare 20 % på de produkter, du shopper fra i dag af og tre dage frem – altså den 15., 16. og 17. oktober.

Men nu til det rigtig sjove. Hvis du vil smide dit lod i puljen og deltage i konkurrencen om ALLE produkter, du ser på collagen, så fortæl mig, hvorfor DU skal vinde. Jeg finder en vinder om en uge den 22. oktober, hvor jeg offentliggør vinderen på bloggens Facebook-side.

Held og lykke, babymødre eller babymødre in spe 🙂

collage baby

vindtilbaby

 

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

154 Comments

 • Louise P 15. oktober 2014 at 17:31

  Når man nu spenderer en masse tid på internettet, for at finde ud af hvad der er bedst for min lille bebs i maven, så er sådan et tip da værd at tage med 🙂 glæden ved at være 1. gangs gravid.. Denne pakke ville da være et dejligt tilskud 🙂

  Reply
  • Breeze Diggle 16. oktober 2014 at 11:06

   Jeg har lige fået mit første barn – en skøn lille pige 🙂
   Jeg/vi ville elske lidt gaver og vil helt klart være klar på anmeldelser efterfølgende!

   Reply
 • Stine 15. oktober 2014 at 17:41

  Orv mand hvor lækkert. Jeg skal da helt sikkert vinde 😉 Jeg skal være mor for første gang til marts og kunne da enormt godt bruge alle disse lækkerier. Det ville give både mig og min baby en dejlig start på vores nye liv:-)

  Reply
 • Katrine 15. oktober 2014 at 17:58

  Jeg venter mig tvillinger til april, og det bliver helt fantastisk og jeg har aldrig været så lykkelig over noget i hele mit liv! Dog betyder det også dobbelt af mange ting, og når man stadig er på su, så kan det godt blive lidt stramt. Så det vil være en kæmpe gave at få mulighed for at købe nogle nødvendigheder som eksempelvis de lækre autostole Coop har på deres side, og de lækre køreposer, så jeg kan holde begge tvillinger varme i deres klapvogn næste efterår, når de stadig ikke er så gamle. 🙂

  Reply
 • Julie 15. oktober 2014 at 18:03

  Sikke en skøn gave! Jeg synes jeg har fortjent at vinde, fordi jeg har valgt at sige min lejlighed op på trods af, at jeg har termin om 2 uger. Dette har jeg gjort for at bruge barslen på at spare penge op til en bedre fremtid for min familie. Jeg er derfor nødt til at flytte hjem til mine forældre(!) for en periode – og denne gave vil virkelig lette tilværelsen for vores lille familie til vi finder fodfæste igen:) Jeg krydser alt!

  Reply
 • Luna 15. oktober 2014 at 18:30

  Jeg har allerede brugt alt for mange timer på at gennemtrawle nettet for tests og debatter omhandlende diverse barne-/ kombi-vogne, og jeg er stadig langt væk fra en beslutning 😉 Så jeg tænker, at denne pakke vil kunne spare mig for endnu flere hovedbrud, som der vel sagtens kan nå at komme (urimeligt) mange af inden terminen i februar.. Krydser lige lidt fingre 🙂

  Reply
 • Marie 15. oktober 2014 at 18:50

  Wauw! Jeg venter min første lille baby til april, og med SU som indkomst er der ikke plads til meget babyudstyr i denne lækkerhedsklasse, så vil virkelig gerne vinde. Krydser fingre for jeg bliver den heldige!

  Reply
 • karen 15. oktober 2014 at 19:01

  Whoa, det er en mega fin præmie, som vi i den grad kunne bruge hos os. Vi bor i en lille lejlighed og vil gerne give baby en så komfortabel overgang fra mave til verden som muligt, og her vil præmien altså gøre godt – uden at fylde hele lejligheden. Perfekt!

  Reply
 • Monica Figgé Jensen 15. oktober 2014 at 19:36

  De ting er mange af de ting vi har savnet til Xander, men så gerne vil have til nr. 2 for at gøre livet nemmere og pga. pladsmangel, så vil så mange ting gøre det så meget nemmere med nr. 2. Jeg håber på en pige, da jeg altid har villet have en af hver, men uanset hvad så vil hun/han blive elsket og være ønsket 🙂

  Reply
 • Marie-Louise R 15. oktober 2014 at 19:40

  Håber jeg vinder, så jeg kan give hele pakken til min kære søster, som lige er blevet gravid! Hende og hendes kæreste er begge på SU, så jeg er sikker på de ville blive overlykkelige 🙂

  Reply
 • Camilla 15. oktober 2014 at 19:43

  Jeg er gravid i uge 17 med vores lille dreng, der gerne skulle melde sin ankomst i slutningen af marts!
  Hans storesøster blev født 2 måneder før tid, så det ville være SKØNT at få SÅ lækre babysager på plads inden han kommer – forhåbentligvis vælger han at blive i babyhulen noget længere!
  Jeg krydser alt der krydses kan for at blive den heldige 🙂

  Reply
 • Anne Rasmussen 15. oktober 2014 at 19:43

  Babypakken skal da lande lige her. Min datter er godt nok 7 mdr, men kender så mange små babyer, som snart møder verden og sikkert sagtens kunne bruge lidt lækkerier…

  Reply
 • Birthe Jespergaard 15. oktober 2014 at 19:45

  Jamen jeg vil da gerne vinde! Jeg venter nr 4, som godt nok var lidt af en overraskelse 🙂 alt var solgt ud fra vores yngste, så det er at starte helt forfra… Men, vi glæder os rigtig meget til baby kommer til januar 🙂

  Reply
 • Susanne Østerlid 15. oktober 2014 at 19:46

  Hvor ser det fantastisk ud! Dét ku være SÅ rart at vinde, for jeg er kommet til at give ALT væk fra vores første søn, så vi skal starte forfra igen, det er helt skørt. Især fordi jeg venter en dreng igen.

  Reply
 • Ditte K 15. oktober 2014 at 19:50

  Det er da den vildeste konkurrence! Det ville gøre utroligt godt i en børnefamilie på to gange SU, som har en lillebror/-søster på vej til april. Krydser fingre 🙂

  Reply
 • Evin 15. oktober 2014 at 19:53

  Uuuhhh, det skal min kære svigerinde helt sikkert have! Hun får sit første barn til april, så hun vil blive MEGA glad for det 😀

  Reply
 • Anja 15. oktober 2014 at 19:53

  Sikke mange gode ting! De ville virkelig skabe glæde hos os, når vi til februar bliver 3. Vi mangler stadig en masse ting, da det jo er umuligt at tage stilling til alle de babyting, der findes. Så kender godt det med at læse utallige tests 🙂

  Reply
 • Frank Seemann 15. oktober 2014 at 19:54

  Vi har en lille dreng på snart 4 måneder. Mange lækre ting, som vi kunne bruge til ham ! Den ene ting er bedre end den anden 🙂

  Reply
 • Kjerstine Larsen 15. oktober 2014 at 19:58

  Har en tæt veninde som der er gravid for 3. Gang. Men de har givet alle deres ting væk da de ikke regnede med flere… Ville elske at kunne overraske hende med dette

  Reply
 • Rikke Skjøde baes 15. oktober 2014 at 20:00

  Åhhhhh en pakke sendt fra himlen – især når man står og skal ud i den store baby indkøbs jungle – det ser jo ikke mindre end fantastisk ud

  Reply
 • Irene Johansen 15. oktober 2014 at 20:05

  Er ikke selv gravid, men følger alligevel din skønne blog… Vil istedet deltage på vegne af min veninde der skal føde sit første barn omkring d. 19/12, og ved hun vil værdsætte det da hun som arbejdsløs og med en mand på SU kun får arvede ting til prinsessen

  Reply
 • Juliane 15. oktober 2014 at 20:05

  Årh, det ville da bare være helt vildt skønt! E bange for at nummer 2, som er på vej nu, ikke bliver helt så ‘veludstyret’ som den første, da meget er givet væk eller temmeligt nusset, fordi det har været lånt ud til nær og fjern. Og så e alle tingene jo sådan noget ekstra gear, som man måske ellers ville springe over, når man så regningen i Ønskebørn/Babysam/whatever… 😉

  Reply
 • Elise 15. oktober 2014 at 20:08

  Jeg skal vinde fordi vi er to studerende som venter vores ønskebarn.. Jeg har købt meget/næsten alt brugt og det er fantastisk lækkert det hele, men lidt nyt ville være dejligt <3

  Reply
 • Halefa 15. oktober 2014 at 20:09

  (Nej du, jeg er sgu ikke gravid) – MEN jeg har en veninde, der ikke alene venter nr 2, men også kan ‘glæde’ sig til at føde midst i specialeracet, og derfor ikke kun skal passe nr 1 (på Fyn), men desuden også skal klare afgangsprojektet i Aalborg. Jeg synes hun er sej, og at hun har fortjent den her pakke (ikke så meget mig. :D).

  Reply
 • Calla 15. oktober 2014 at 20:21

  Fordi kun det bedste er godt nok til mit kommende guld 🙂

  Reply
 • Elisabeth 15. oktober 2014 at 20:22

  Wow, for en lækker pakke!!! Selvom Ane jo ikke længere er en baby, ville alle tingene klart kunne bruges herhjemme:)
  Jeg fortjener ikke at vinde mere end nogen anden. Men det ville dælme være dejligt! Dejligt at kunne ha’ noget til Ane, som ikke er arvet. Ikke at der er noget i vejen med det overhovedet. Vi har gode ting til Ane, og vi er utroligt priviligeret, at så mange har ladet os overtage fra deres guldklumper:) Det er bare en fed fornemmelse at have noget helt nyt! Det er det altså! Og hvem ved – måske vi en dag er så heldige også at kunne bruge det til en lillebrøster:)

  Reply
  • Elisabeth 15. oktober 2014 at 22:17

   I take it back!!!!
   Jeg skal ikke vinde denne pakke – det skal Helle!
   Helle har været igennem et hav af fertilitetsbehandlinger. To gange har hun været så heldig at stå med en positiv, to gange er hun nået over uge 12 og har turde tro på det, to gange har hun måtte begrave sine børn.
   Nu er hun gravid igen:) Og denne gang kommer alt til at gå som smurt, FORDI JEG SIGER DET!!! Så jeg giver mit ‘lod’ til Helle:)

   Reply
 • Betina Nørgaard Madsen 15. oktober 2014 at 20:28

  Det er en af de større julegaver(lidt før tid), det er jo netop hvad man står og skal bruge til den lille. Lækre ting til baby og super med hængekøjen, så moderen også får lidt fri engang imellem. Skøn præmie startpakke fra COOP.

  Reply
 • Betina Nørgaard Madsen 15. oktober 2014 at 20:31

  Det er en af de større julegaver(lidt før tid). Der er alt hvad man skal bruge til den lille, skønt med hængekøjen så moderen også får lidt fri engang imellem. Super fin præmie startpakke fra COOP til baby & mor.

  Reply
 • tilde 15. oktober 2014 at 20:37

  Lækre ting. Jeg venter en lille til april og kunne bruge det hele. Da min datter, der nu er 16 mdr, var spæd sov hun meget dårligt og havde kolik der kunne det have været så dejligt at have haft en babyhængekøje eller babysoveposen. Så denne gang kunne det være fedt at have de ting så man er forberedt, selvom jeg håber at den lille nye sove bedre 😉

  Reply
 • Senia 15. oktober 2014 at 20:42

  Uhhh det er så svært det her med, hvorfor jeg skal vinde FREMFOR nogle andre.
  Der er mange, der fortjener lidt luksus langt mere end mig, det er sikkert!!
  Men grunden til at jeg ville ELSKE at vinde denne præmie er følgende: vi er gravide i uge 6, med hvad der forhåbentlig bliver vores andet barn, men vi har kun 1 værelse udover soveværelset og skal derfor skabe penge sammen til en tilbygning, fordi det ene værelse kun er 8 kvm. Det koster penge, og går udover budgettet til babyudstyr. Derfor vil det være fantastisk at vinde det udstyr vi eller ville have købt. Derudover vil det kunne styrke vores tro på, at det ikke endnu engang ender i en missed abortion, som det gjorde sidst.

  Reply
 • Bettina Baggers Boateng 15. oktober 2014 at 20:54

  Vil gerne vinde pakken til en lille familie uden de store økonomiske ressourcer. Hvor far er i kokkelære og mor har været uden for arbejdsmarkedet nogle år af nogle personlige årsager. De har lige fået en skøn lille søn, og vil blive lykkelige for baby pakken 🙂

  Reply
 • Stine Bjerre 15. oktober 2014 at 20:55

  Vild præmie! Jeg fødte Hugo for 2 uger siden og valgte fra starten af at jeg ville købe ALT udstyr fra tøj, klapvogn og til brystpumpe brugt. Jeg har ikke villet gå på kompromis med kvalitet til baby på trods af at 2 styk SU-modtagere som forældre. Dog har jeg vildt meget lyst til at give ham en masse lækre nye ting – og derfor håber jeg meget på at vinde!

  Reply
 • Katrine Gunnersen 15. oktober 2014 at 20:56

  Et nyt liv starter i min mave
  Hele min krop skal vænne sig til dig
  Mit hoved en ridse i toilettet lave
  For kvalmen vil du give mig
  9 måneder, og du kommer til verden med MORS møje
  Mange nye ting mor nu skal finde
  Sele, sovepose, foldebadekar og babykøje
  Medmindre jeg fra Coop og Plum Mum kan dem vinde ☺

  Reply
 • Lis Vinter 15. oktober 2014 at 20:58

  Sikke en skøn præmie, jeg vil gerne vinde så jeg kan glæde min søn, svigerdatter og lille barnebarn med den 😉

  Reply
 • Maja 15. oktober 2014 at 21:15

  Jeg skal vinde fordi pengene som elev på barsel er meget små! Min lille Alexander ville elske de ting der (og det ville hans mor helt sikkert også!)

  Reply
 • Sharmini 15. oktober 2014 at 21:21

  Min lille niece er så sød og smuk. Hun fortjener at blive forkælet lidt ekstra til jul.

  Reply
 • Marie Light 15. oktober 2014 at 21:22

  Ønskebaby ligger trygt i maven lige nu, men kommer til verden indenfor de næste 3 uger, så at kunne forkæle ham med sådan en super lækker pakke ville bestemt ikke være dårligt 🙂

  Reply
 • Anne Vestergaard 15. oktober 2014 at 21:27

  Uhhh! Som tredje gangs mor kunne je godt bruge nogle af de fine Ting! Med to skrig-kolik babyer som ikke gjorde det i at sove, så
  Ville det da være skønt at kunne være mere forberedt denne gang hvis tredje æblekindbaby også syntes tilværelsens første måneder skal indeholde mest skrig og meget lidt søvn! Vh anne

  Reply
 • Lene Mørk 15. oktober 2014 at 21:30

  Min søde, dejlige mor nåede desværre at dø fra os, små to mdr før jeg fødte min lille Ella (som kom ca.1md for tidligt)❤️ Dog vidste hun, at Ella var på vej og hun glædede sig så enormt til at møde dette lille nye væsen… Hun var så opsat på, at skulle forkæle og elske lillepigen. Nu mangler vi lidt forkælelse og det ville da være ren forkælelse at vinde denne fantastiske pakke

  Reply
 • Pia P 15. oktober 2014 at 21:46

  Jeg skal være mor for første gang her om ca. 2,5 uge – hvis damen ellers har tænkt sig at komme til tiden 😉 Jeg har stort set alt klar (tror jeg), men har da ingen af de viste sager på collagen, så at vinde ovenstående badulje, vil da absolut være kærkomment, synes det hele ser meget lækkert ud 🙂

  Reply
 • Pernille R 15. oktober 2014 at 21:50

  Jeg vil elske at kunne overraske min søster og min dejlige lille niece med disse skønne ting .. Min søster er fantastisk til at hjælpe mig .. Så det vil betyde meget for mig at kunne give bare lidt tilbage til hende og baby

  Reply
 • Line LM 15. oktober 2014 at 21:54

  Fordi jeg så edder gerne vil forkæle min søster, som er verdens bedste moster for min lille dreng, super uselvisk og som – uden brok – var så sød og massere min lænd, fødder og hænder da jeg var gravid og havde brug for ekstra Nissen og omsorg – NU er det hendes tur:-)

  Reply
 • Rikke Christensen 15. oktober 2014 at 21:56

  Jeg har næsten lige fundet ud af, at jeg er gravid. Har termin i juni 🙂 vi glæder os helt vildt 🙂 vi er begge på SU, så sådan en lækker pakke ville virkelig gøre lykke i vores lille hjem 🙂

  Reply
 • Annemette 15. oktober 2014 at 22:15

  Jeg ønsker meget og vinde den fantastiske gave, så jeg kan glæde min lillesøster der gravid for første gang, hvor de kæmper med små midler økonomisk for få alt klar til bebs til næste år, så ville det være en dejlig før julegave og kunne give hende hvis jeg vinder 🙂

  Reply
 • Amira 15. oktober 2014 at 22:20

  Tja, JEG vil gerne vinde – men ikke til mig selv. Min veninde fødte for lige knapt et år siden sit dreng, efter lang tids behandling, næsten 4 måneder for tidligt. De var indlagt i 5 måneder hvor han kæmpede for livet før de måtte komme hjem.

  Han klarede det heldigvis fantastisk og mod al forventing blev hun naturlig gravid igen. For to uger siden skete det, der ikke måtte ske – hun gik i fødsel igen næsten 4 måneder for tidligt. Heldigvis fik de det stoppet, men hun må intet foretage sig og værst af alt, på grund af indlæggelsen kan de ikke nå at holde 1. fødselsdag for deres søn.

  Deres situation er virkelig ikke ønskværdig for nogen men de klarer det med oprejst pande. Jeg synes virkeligt de fortjener at vinde disse super lækre ting for de har været igennem noget de færrste kan “prale” af (og heldigvis for det) og kunne enortm godt bruge et ordenligt pick-me-up.

  Reply
 • Camilla H 15. oktober 2014 at 22:22

  Det skal da være mig fordi jeg trænger til at få hænderne babyfri 😉 jeg har fået mig en lille pige som skal gennemgå hendes første tigerspring (5 uger), så hænger hun ikke i mors babser, så skriger hun :O Jeg har desværre ingen bæresele, gynge eller andre flotte ting, så mine arme er efterhånden lige så lange, som en abes :O

  Så jeg vil drømme om denne pakke i nat og krydse fingre for at vi bliver de heldige 🙂

  Reply
 • Frk. Hansen 15. oktober 2014 at 22:28

  Dén vil jeg gerne vinde. Ikke fordi jeg er mor eller skal være det foreløbig. Men fordi jeg nærmer mig de 30 og alle mine veninder har små børn eller venter sig og som studerende og med kreative fingre er det umuligt at følge med i gaveregn, babyshower, barnedåber, fødselsdage og barselsbesøg.. Pyh det kræver altså lidt af hende den frivilligt barnløse 😉 Så jeg ville elske at kunne kaste numsepudder og pusle halløj i nakken på dem alle 🙂
  Hav en skøn dag

  Reply
 • Camilla L. 15. oktober 2014 at 22:36

  Jeg er gravid og bliver mor til en lille dreng til december. Ville elske en masse lækkert udstyr til ham – står for at skulle ud og købe hele pakken til ham, så denne startpakke ville være helt perfekt!!

  Reply
 • Christina Bjernå 15. oktober 2014 at 22:42

  Som studerende og første gangs mor vil det jo være lækkert med en startpakke 🙂 jeg glæder mig til min nye rolle engang til februar 🙂

  Reply
 • Alberte Lynggaard 15. oktober 2014 at 22:42

  Jeg vil gerne vinde så jeg kan overraske min søster 🙂 hun venter sit første barn.

  Reply
 • Nana Christensen 15. oktober 2014 at 23:06

  Åh jeg skal da vinde, fordi jeg trænger til det!!:-) Med nye tvillinger, der ikke sådan lige gider sover, og en sur nybagt storesøster på 2 år, kunne jeg virkelig godt bruge en PRÆMIE!:-D

  Reply
 • Aman 16. oktober 2014 at 0:06

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde, for at overraske min søster med den, idet hun for nogle uger siden lige har født tvillinger. Det er meget hårdere end forventet, da det er svært at være der for begge to, når man ikke har så mange menneskelige ressourcer og gøre godt med. Derfor kunne jeg godt tænke mig at gøre det en smule lettere for hende, ved at give hende denne pakke med bæreselen og gyngen, som vil gøre det meget lettere for hende 🙂

  Reply
 • Sanne Terp 16. oktober 2014 at 0:35

  Jeg vil ikke vinde for egen skyld, men for at glæde et par gravide veninder – der hver især godt kunne bruge lidt ekstra forkælelse samt hjælp til at få økonomien til at hænge sammen

  Reply
 • Daniella Lind 16. oktober 2014 at 1:46

  Jeg skal vinde fordi, at jeg for 17 dage siden blev mor til min lille guldklump, Emma. Budgettet er meget stramt herhjemme, i og med at jeg er på su og min mand er arbejdsløs. Denne fine pakke ville være til stor hjælp.

  Reply
 • Pia Hansen 16. oktober 2014 at 2:28

  ihhhh det vil jeg gerne give til min datters lille dreng så hun kan have ham på maven og mærke hendes nærhed 24/7 🙂

  Reply
 • Karina Tvedt Skorstengaard 16. oktober 2014 at 5:50

  Jeg skal vinde denne über lækre pakke, fordi jeg måske så kan overtale min kære mand om at der skal en tre’er til!

  Reply
 • Anette Ninon 16. oktober 2014 at 7:29

  Min niece venter baby til december, og alt kan bruges i denne vidunderlige gavepakke.

  Reply
 • Kathrine 16. oktober 2014 at 7:38

  Hvis jeg vinder, vil jeg forære pakkens indhold til min veninde som er gravid med nr. 3. Da de ikke regnede med flere børn er de fleste babyting solgt/givet væk, så alle de fine ting vil helt sikkert falde på et tørt sted.

  Reply
 • Ann Kathrine 16. oktober 2014 at 7:55

  Min datter er 15 mdr, så hun er nok lidt for stor, til at gå ind under ‘baby’ 😉 Men min veninde har lige født og jeg vil elske at kunne ‘forkæle’ hende med alle de lækre ting. Så jeg håber det bliver mig, der vinder 😉

  Reply
 • Christine 16. oktober 2014 at 8:19

  Den ville jeg gerne vinde! Jeg venter barn nummer to til marts. Da vi fik vores første barn var vi begge studerende og pengene var knappe. Nu er vi lige flyttet of jeg er arbejdsløs akademiker … don’t get me wrong, vi mangler intet, men det kunne være rart at forkæle baby og os selv med noget lækkert og kvalitet. Derfor skal jeg vinde

  Reply
 • Lærke 16. oktober 2014 at 8:29

  Jeg vil rigtig gerne vinde fordi det endelig har lykkedes min kæreste og jeg at blive gravide. Vi har kæmpet en kamp og har haft svært ved at få det til at lykkedes grundet min undervægt. At vinde her ville være prikken over i’et 🙂

  Reply
 • Katrine 16. oktober 2014 at 8:38

  Min kæreste og jeg skal være forældre sidst i marts. Jeg glæder mig så ustyrligt meget, men hver gang vi prøver at få et overblik over, hvad man dog skal bruge til sådan en lille bebs, går vi fuldstændig døde i det kæmpestore babymarked!
  Denne pakke ville give utrolig meget ro på i hele udstyrsindkøbsjagten, den ville hjælpe på det spæde SU-budget, og ikke mindst fungere som den bedste opmuntringsgave til mig som stadig er lagt ned af kvalme og opkast i min 17. uge.

  Reply
 • Line 16. oktober 2014 at 9:12

  Sikke en masse lækre ting 🙂 Krydser fingre big time 🙂

  Reply
 • Catrine 16. oktober 2014 at 9:51

  Sikke nogle lækre ting – der skal da vidst tilføjes lidt til bettemanden.. Han skulle gerne have meldt sin ankomst for halvanden uge siden, men jeg venter (utålmodig) i spænding på, hvornår han vil ud til os 🙂

  Reply
 • Julie 16. oktober 2014 at 10:15

  Min kæreste og jeg venter vores første barn til foråret, og vi kam næsten ikke være i os selv af bare spænding! Det eneste der engang i mellem skaber skår i glæden, er væres økonomiske situation! Vi er begge studerende og har derfor ikke det helt store at “rutte” med… En sådan præmier, som du stiller på højkant, ville derfor lune noget så gevaldigt i vores kommende lille familie!

  De varmeste hilsner på en regnvåd torsdag fra Julie

  Reply
 • Christina Thomsen 16. oktober 2014 at 10:21

  Jeg drømmer SÅ meget om at have baby hængende i en hængekøje i stuen, og så kunne flytte hængekøjen med op i 1. salens soveværelse når vi går i seng – og hvor smart er det lige, at den også kan fungere som gæsteseng.
  Og en bæresele bliver uundværlig for mig, når jeg stadig gerne vil være med i storesøsters leg 🙂
  Håber sådan det bliver os der vinder 🙂

  Reply
 • eva 16. oktober 2014 at 12:43

  Min søde søster har lige fået sit første barn og vi er alle helt forelskede. Jeg ville blive lykkelig over, at kunne give hende den bedste tænkelige gave i denne anledning. Hun ville blive henrykt!

  Reply
 • Joan 16. oktober 2014 at 12:53

  Pakken skulle min søn og svigerdatter have, det er en lille nystartet familie på SU og det er ikke altid nemt.
  De har lige været på besøg i Jylland, de bor til daglig på Sjælland, og det har været vidunderligt at kunne nyde at være sammen med dem og ikke mindst vores første barnebarn. De ville blive vildt glade for at få sådan et tilskud til deres stramme budget.

  Reply
 • Luciana Vera 16. oktober 2014 at 14:04

  Wow de smukke lækre produkter ville jeg elske at vinde!!!! Det er ALTID dyrt at få et barn, man vil jo helst give ens kære det bedste i verden 😉 Denne Utrolige Pakken vil være PERFEKT til at starte vores liv på ny, Min Datter og jeg flytter til Århus og har intet. far beholder alt.

  Reply
 • Christine 16. oktober 2014 at 15:27

  JEG skal ikke vinde, men det skal min søde veninde, som venter sit første barn til januar. Hun har været igennem et langt forløb op til graviditeten, og nu er det endelig lykkes! Jeg glæder mig så meget på hendes vegne og ser frem til at vores børn en dag skal lege sammen. Hun og hendes kæreste er på SU – så hvor skønt kunne det ikke lige være for mig at få lov til at give hende ALLE de fine, lækre, sunde ting, som COOP udlodder her? Jamen altså, jeg ville blive noget så glad, hvis jeg kunne troppe op med disse godter foran hendes dør og bare se glæden i hendes ansigt!
  Christine

  Reply
 • pia sroka 16. oktober 2014 at 16:30

  Min datter skal have dette ,hun venter sit første barn,og pengene er små,så hun ville blive meget lykkelig. 🙂

  Reply
 • Louise Lindharth 16. oktober 2014 at 17:17

  Vi har i forvejen storesøster Mynthe og venter lillebror til februar.. Det ku være fantastisk at vinde både fordi vi skal have nyt af det meste, da det er købt i pige farver og fordi jeg denne gang har ønske om nogle lækre ting som fx en ordentlig bæresele.. 🙂 Krydser fingre..

  Reply
 • Betty Jacobsen 16. oktober 2014 at 17:20

  Barnebarn nr. 5 kommer til verden i December, og denne pakke ville jeg gerne give den lille familie i julegave.

  Reply
 • Karen 16. oktober 2014 at 18:40

  Jeg er gravid for første gang – skal føde i slut januar. Det har taget 1,5 år med fertilitetsbehandling, MEN nu er den her..den lille baby i maven. Vi er så evigt glade…efter alt det postyr og hormon behanding. Den lille baby skal fejres med nye fine ting, derfor krydser jeg mine fingre og baby sparker! Vi har desværre ingen familie som vi kan arve ting af, så hver lille gratis ting, hjælper meget..for sådan et lille menneske skal virkelig bruge mange ting…;)

  Reply
 • Louise Kamau 16. oktober 2014 at 19:15

  🙂 ! Jeg kunne så godt tænke mig at vinde præmien med alle de flotte ting fordi: Jeg er gravid og det er min veninde også. Vi er næsten lige langt på nær et par uger. Vi er begge sat til Februar. Jeg har en rigtig god svigermor, svigerfar, mor, søster osv. som køber ALT til min kommende søn. Det har min veninde desværre ikke. Der udover har hun i forvejen 2 børn at tænke på. Hun er verdens bedste mor til de 2 børn, hun formår altid at klare tingene, men uden hjælp fra forældre, bedsteforældre, søskende osv. Hun fortjener SÅ meget at få en tidlig julegave, at føle at hun er priviligeret og heldig, føle at hun er DET værd. Hun klager (mærkeligt nok) aldrig over de fraværende familie medlemmer eller den fraværende far til børnene. Og bare DET at hun værdsætter sine børn så meget, at hun ikke en gang føler trang til at beklage sig (over hendes dobbelt rolle som forældre) fortjener anerkendelse.
  Så hvis JEG vinder, så kan min søde og flittige veninde få lov at mærke at hun også er heldig, en gang i mellem.

  Louise

  Reply
 • Stephanie 16. oktober 2014 at 19:41

  Sikke en fin pakke! Jeg går rundt med en lille baby i maven, og glæder mig til at blive mor for første gang. Jeg har dog slet ikke styr på, hvad man skal anskaffe sig til sådan en lille én, da studie og nært forestående eksamen tager det meste af min tid (selvom jeg meget hellere vil fordybe mig i baby-ting). Både min kæreste og jeg er på SU, så alle de fine ting vil bringe stor glæde og skabe lidt mere plads i budgettet til barnevogn, seng osv. 🙂

  Reply
 • Pia Rotbøl 16. oktober 2014 at 21:26

  Det vil være den perfekte barselsgave til min søster

  Reply
 • Pernille 16. oktober 2014 at 22:11

  Lækker præmie, som jeg gerne vil vinde til min søde lille søn. Han er tre år, og for få måneder siden blev han storebror til en skøn lillebror. Nu fortæller han vidt og bredt om den kanin, der bor inde i hans mave. Præmien ville falde på et tørt sted, for efter sigende kan kaninen komme lige pludselig, og familiens babyudstyr er på nogle punkter mangelfuldt og på alle punkter optaget…

  Reply
 • Pia B. 16. oktober 2014 at 22:27

  Uhh lækker lækker give away!
  Mit første barn måtte “nøjes” med en masse brugte ting, det ville derfor være en fornøjelse at kunne give den næste noget nyt og lækkert 😉

  Reply
 • Line 16. oktober 2014 at 23:52

  Jeg synes som sådan ikke jeg fortjener at vinde mere end de andre der deltager.. Det er første gang vi skal være forældre (babyankomst til marts), vi er begge på SU, men det skal man jo ikke klage over, så har vi begge masser af tid med lillepigen..:) mest af alt vil jeg gerne vinde fordi det er en vanvittig lækker konkurrence og har gramset på sleepbag’en som er drømmen.. Så krydser og håber

  Reply
 • Pia Lyng M. 17. oktober 2014 at 0:13

  Super lækker give away!
  Jeg vil rigtig gerne kunne have den glæde at gøre min søster glad, ved at forære hende sådan en fin pakke :)!

  Reply
 • Louise Grønkjær 17. oktober 2014 at 10:31

  Nøj en fin pakke!
  Jeg vil rigtig gerne vinde de lækre sager til vores lille trold. Herhjemme vægter vi meget højt, at sager til guldklumpen er økologiske/fri for allergifremkaldende stoffer osv. Man kan aldrig være for forsigtig på den front 😉 Krydser fingre og håber 🙂

  Reply
 • Maria Ørum 17. oktober 2014 at 15:37

  Min veninde har lige født en datter for en uge siden og ville da rigtig gerne forkæle dem med sættet her 🙂

  Reply
 • Christine 17. oktober 2014 at 15:37

  Jeg ville elske at forkæle vores lille trold med de fine ting. Vi går meget op i at tingene, vi bruger til ham er fri for skadelige stoffer. Hvor FEDT, at Coop har taget et initiativ, for som nybagt mor og far befinder man sig virkelig i en jungle, når man skal vælge det “rigtige” udstyr til den lille ny.
  Vi har købt meget brugt, for som studerende har man jo ikke så meget at rutte med, men hvor kunne det altså være fedt at vinde en hel pakke med NYE ting!
  Christine

  Reply
 • Nanna 17. oktober 2014 at 17:44

  Jeg vil gerne glæde min veninde med lækre sager. Hendes baby kommer til verden om 2 uger. spændende

  Reply
 • Line 17. oktober 2014 at 20:50

  Sikke en dejlig babypakke du har fået fornøjelsen af at give væk. Min kommende januardreng ville kunne putte noget så dejligt i babysoveposen og når vejret ikke er til det, kunne han ligge i babykøjen. Og hvem ville ikke gerne det?

  Reply
 • trine229 18. oktober 2014 at 0:11

  Ville være en megalækker måde at spare penge på;)

  Reply
 • Camilla 18. oktober 2014 at 3:32

  Jeg har egentligt altid været af den opfattelse, af jeg aldrig skulle have børn (jeg ved godt, at det er lidt ‘fyfy’ at sige i et mor/barn univers som her, men jeg har bare aldrig haft lysten). Jeg er så heldig, at jeg har en kæreste, som jeg har været sammen med i snart 10 år, og “den der snak om børn” har vi selvfølgelig også haft. Han har været så sød og forstående, og har altid sagt, at såfremt jeg aldrig fik lysten eller blev klar, så ville han støtte mig 100% i det, men skulle jeg omvendt få lyst, så måtte jeg sige til. Nu er jeg så nået dertil, hvor jeg faktisk så småt kan se mig selv som forælder, måske lige så meget fordi, at jeg i den grad kan se min kæreste som den perfekte far. Men hvordan siger man så det efter snart 10 år, og har vi overhovedet økonomien til det? Første skridt på vejen kunne jo være at vinde disse fantastiske baby-produkter. Jeg skal derfor vinde, fordi det at være nået “hertil” er i sig selv kæmpe stort, men jeg har altså brug for et sidste skub i den rigtige retning 😉

  Reply
 • Louise 18. oktober 2014 at 11:47

  Hold da fast for nogle dejlige ting til baby 🙂 Jeg er i den lykkelige situation, at jeg venter tvillinger, med ankomst til marts og hvor vil det være fantastisk med lidt hjælp alle de indkøb der skal gøres. Er særligt vild med bæreselen og babysoveposen :-* De bedste efterårshilsner fra mig og de to piger i maven 😉

  Reply
 • Cille 18. oktober 2014 at 17:41

  Vi håber at en graviditetstest snart viser, at vi venter en lillebror eller lillesøster. Vi er blevet klogere på, hvilke ydstyr der er smart og blandt andet gyngevuggen ville være fantastisk.

  Reply
 • Maria 18. oktober 2014 at 18:59

  Vi har en lille skøn og ny babypige herhjemme. Det ville være lykken at kunne give hende en endnu bedre start med de skønne ting i baby pakken:)

  Reply
 • Rasmus H 18. oktober 2014 at 19:24

  Jeg skriver her fordi min lille søns lækre mor bør vinde denne fine konkurrence 🙂 Jenny har taget rollen som mor med storm! Hun fortjener en pris som Årets Nye Mor, men der findes jo desværre ikke sådan et fint award show, hvor hun burde blive hyldet. Men alt dette lækre udstyr til LilleMusen vil være en endnu bedre præmie til hende <3

  Reply
 • Bea 18. oktober 2014 at 19:25

  Jeg ville give hele pakken til min søster som bliver mor til maj. Hun har forkælet min datter rigtig meget og gør det stadig, så jeg vil gerne give noget tilbage.
  Krydser fingre..

  Reply
 • Johanne BP 18. oktober 2014 at 19:32

  Herhjemme har vores piger på 2 1/2 og 1/2 år alt hvad vi har behov for – og sikkert også lidt til. Men til december kommer julemanden med pigernes kusine og jeg bliver faster for første gang.
  Jeg vil med største glæde give denne lækre give-away videre til min niece, svigerinde og bror.

  Reply
 • Jannie 18. oktober 2014 at 19:34

  åh hvor er det bare en helt fantastisk præmie! Er så heldig endelig at være blevet gravid med ønskebarnet efter en lang og frygtelig hård kamp. Jeg ville virkelig elske at kunne give guldklumpen den bedste start på livet med alle de super lækre ting denne præmie indeholder!:)

  Reply
 • Daniella B. 18. oktober 2014 at 19:43

  Som alenemor til min dejlige søn på 3 uger ville netop sådan en præmie virkelig gøre godt og hjælpe meget herhjemme!
  Hvor er det bare nogle lækre ting som udloddes. Må vist hellere kigge på coop.dk’s nye baby-site. 🙂
  Håber sådan at vi er de heldige vindere:)

  Reply
 • Mai 18. oktober 2014 at 21:25

  Min søster er preggo. Og hun skal fanme have hele pakken. Hun er så dejlig, ét af de sjoveste mennesker, jeg kender, og så er hun MIN søster. Hun skal helt sikkert have pakken til den lille nusling, der bor i hendes mave. Hun er næsten halvvejs og knækker sig i ét væk. Det er så synd for hende. Hun får temmelig stærk medicin mod det, fordi hun er så hundesyg. Det må være ulideligt. Nå, men fik jeg nævnt, at hun har FODRET mig og min mand med babyudstyr i ét væk? Hendes den store er lige lidt ældre end vores den store, og vi har arvet ALT, det er som at være i udstyrshimlen, hver gang vi mangler et eller andet til vores nye baby – det være sig tøj, sko, legetøj, lagner, udstyr, you-effing-name-it, så stikker man bare hovedet ud på lageret, hvor min søsters aflagte udstyrsjungle opholder sig. Og så ta’r man bare det, man skal bruge. Nuvel, jeg er på SU, og min søster har et voksenjob, men det er alligevel så sødt af hende. Tingene bli’r jo også slidt og kender jeg hende ret, har hun sikkert lyst til nye ting til den lille ny. Okay, jeg stopper min roman her. Min søster, fordi hun er den fineste skabning <3

  Reply
 • Katrine S. 18. oktober 2014 at 21:27

  Jeg skal vinde, fordi jeg gerne vil forkæle min kære lillesøster, som skal være mor, med den alt for dine pakke 🙂

  Reply
 • Ida Møller 18. oktober 2014 at 21:50

  Ønsker mig så inderligt at give mit ufødte barn (termin 21/11) den bedste og mest sikre start på livet. Bedre og kortere kan det ikke udtrykkes. Lukker øjnene og tror og håber på at heldet peger på mig.

  Reply
 • Nathalie Jørgensen 19. oktober 2014 at 0:07

  Sikke en fantastisk pakke!
  Min kæreste og jeg skal være forældre for første gang til en lille pige til januar, og på SU er pengene desværre ikke til, at investere i så mange lækre produkter 🙂
  Vi krydser fingre for, at jeg bliver den heldige vinder 🙂

  Reply
 • Lonnie 19. oktober 2014 at 9:12

  Åh hvor ville jeg elske sådan en pakke – vi venter os vores andet barn til april 15, og alle tingene i pakken, er de der lækre ting (sovepose, bæresele, hængekøje), som jeg ville ønske at vi havde haft til nummer 1, men som desværre blev nedprioriteret på grund af de københavnske boligpriser… Nu har vi netop overtaget et hus, så jeg forudser, at der heller ikke bliver råd til sådanne lækkerheder denne gang, medmindre jeg skulle være så heldig at vinde dem.

  Reply
 • Sisse Gry Olsson 19. oktober 2014 at 10:23

  Wauw, det er da den vildeste præmie. Her melder lillebror sin ankomst til januar, og med en mand der har mange rejsedage, vil alt udstyr der kan frigive tid til nærvær og leg til den dejlige storebror være meget velkommen. Så krydser alt, hvad krydses kan.
  God dag, Sisse

  Reply
 • Sisse Gry Olsson 19. oktober 2014 at 10:32

  Wauw, det er da den vildeste præmie!
  Lillebror melder sin ankomst til januar, og med en mand, der har mange rejsedage, er alt udstyr, der kan frigive tid til leg og nærvær med den dejligste storebror meget velkommen. Så krydser alt, hvad krydses kan

  God dag, Sisse

  Reply
 • Katrine 19. oktober 2014 at 13:31

  Den pakke er fyldt med lækre ting, vi har en slyngevugge, den Coop kalder babykøje og har været meget glade for den til vores datter. Så hvis jeg vinder pakken skal den fra Coop gives i gave til min veninde jeg lærte at kende i min gamle mødregruppe, hun venter sig også:) Så kan præmien give glæde til mange:)

  Reply
 • Julie 19. oktober 2014 at 14:40

  Juhuu, Jeg kommer til verden til febuar, og ville elske hvis den der pakke stod klar til min ankomst

  Reply
 • My 19. oktober 2014 at 16:37

  Jeg skal vinde fordi det kunne være luksus at forkæle kommende baby (og mor&far) med så lækre ting!
  Tak for en god blog<3

  Reply
 • Ane Møller 19. oktober 2014 at 17:52

  Jeg håber vi vinder fordi, min Australske mand og jeg venter vores første barn til December og vi skal flytte fra Danmark til Sydney AU, når lille-manden er klar til en lang rejse, engang i det nye år, – derfor får vi brug for at vinde alle de lækre sager som man kan vinde, specielt det transportable foldebadekar, bæresele, pusletaske og sovepose vil være guld værd for vores lille prins når han skal ud at rejse 🙂

  Reply
 • Kasper Rørbæk Jensen 19. oktober 2014 at 18:05

  Jeg skal vinde, så jeg kan forkæle min dejlige datter 🙂

  Reply
 • marianne lykke nielsen 19. oktober 2014 at 20:34

  jeg skal vinde fordi juhu så er vi klar til bebs
  marianne.lykke@gmail.com

  Reply
 • Gitte Irene 19. oktober 2014 at 20:34

  Ville være perfekt at vinde til efternøler-lillesøsters 1. baby <3

  Reply
 • Joan 19. oktober 2014 at 21:27

  Med en datter i vente til februar vil sådan en pakke være meget velkommen 🙂

  Reply
 • Birgitte N. P. 19. oktober 2014 at 21:42

  Puha det er altid svært at skulle sige hvorfor det lige er MIG der skal vinde.
  Men.. vi skal i gang med fertilitetsbehandling om et par måneder og så bliver jeg forhåbentlig gravid med nr. 2 (vi har en dejlig dreng på 2 år). Flere af tingene købte vi brugt til vores søn og nogle af dem er nu gået i stykker. Derudover er jeg også sikker på, at vi får en der er lige så dårlig til at sove som vores søn var, og der vil babykøjen helt sikkert være en stor stor hjælp til at få lidt søvn….

  Reply
 • Camilla K 19. oktober 2014 at 22:20

  Jeg kan sige det ganske kort: uh hvor vil jeg gerne vinde – men hvem vil ikke det? Selvfølgelig vil 5000 kr. til al verdens babygrej være alt for lækkert og gøre en stor forskel. Hvorfor jeg skal vinde? Fordi jeg drømmer om at gynge mit kommende barn i en gynge a la den ovenstående babykøje. Krydser alt hvad jeg har 🙂

  Reply
 • Svenja 20. oktober 2014 at 16:13

  Med en graviditet i ungdommen (er snart 20) kan det godt være besværeligt at få det hele til at hænge sammen, især, når man så har en uddannelse ved siden af og man derfor ikke har tid eller økonomien til alle babyting. Ud over det kommer der det, at faren til barnet også er i uddannelse og vi får desværre ikke støtte fra vores forældre. Så det ville gøre sååå stor en forskel for barnets og mit velvære.

  Reply
 • Alexander 20. oktober 2014 at 16:14

  Jeg ønsker det bedste til mit kommende barn og sættet indeholder alt, jeg drømmer om!

  Reply
 • Svenja 20. oktober 2014 at 16:15

  Jeg har altid ønsket mig en god førsteudstatning af god kvalitet og det ser det i hvert fald ud til at være! Jeg er så beskæftiget med alt muligt andet, at det ville gøre alt så meget nemmere! 🙂

  Reply
 • Rikke H 21. oktober 2014 at 5:15

  Jeg er godt nok ikke babymor endnu men godt på vej 🙂 derfor kunne det være skønt med en startpakke til når baby beslutter sig at kigge forbi, så krydser hvad krydses kan for at jeg vinder denne fantastiske præmie til den bette bønne i min mave ❤️

  Reply
 • Tommy 21. oktober 2014 at 5:24

  Jeg er godt nok ikke mor og bliver det nok heller aldrig, men forhåbentlig bliver jeg snart far. Min kæreste gennem et halvt årti har netop besluttet at vi nu vil forsøge at lave en baby – vi har begge været lidt skruk i en lang periode men tilværelsen har ikke lige været til baby. Nu er der kommet mere ro på og derfor håber vi sådan at der inden længe er to streger på graviditetstestene. Min kæreste er ekstra slem og tager en test i gennemsnit en gang om ugen og jeg bliver sendt ned for at købe flere på alle mulige oh umulige tidspunkt. Den anden nat blev jeg vækket klokken 3 fordi hun havde drømt om baby og var sikker på at hun var gravid og ville have mig til at køre på døgnapoteket ca 30 km væk fordi hun ikke havde flere test hjemme… Så håber vi snart kan kalde os vordende forældre og denne pakke kunne være en god start og hjælp som forhåbentlig snart førstegangsforældre!

  Reply
 • Tommy 21. oktober 2014 at 5:27

  Jeg er godt nok ikke mor og bliver det nok heller aldrig, men forhåbentlig bliver jeg snart far. Min kæreste gennem et halvt årti har netop besluttet at vi nu vil forsøge at lave en baby – vi har begge været lidt skruk i en lang periode men tilværelsen har ikke lige været til baby. Nu er der kommet mere ro på og derfor håber vi sådan at der inden længe er to streger på graviditetstestene. Min kæreste er ekstra slem og tager en test i gennemsnit en gang om ugen og jeg bliver sendt ned for at købe flere på alle mulige oh umulige tidspunkt. Den anden nat blev jeg vækket klokken 3 fordi hun havde drømt om baby og var sikker på at hun var gravid og ville have mig til at køre på døgnapoteket ca 30 km væk fordi hun ikke havde flere test hjemme… Så håber vi snart kan kalde os vordende forældre og denne pakke kunne være en god start og hjælp som forhåbentlig snart førstegangsforældre 🙂

  Reply
 • Rikke H 21. oktober 2014 at 5:32

  Jeg vil gerne vinde fordi det ville være en skøn præmie at få og fordi den lille bønne i min mave volder mig en del besvær så derfor ville det være fantastisk at vinde denne fine pakke så mange af babytingene er klaret. Jeg ligger her klokken 5.30 og har været vågen i flere timer med kvalme, ondt i ryg og hofte og må engang imellem liiiige løbe ud til kummen og hilse på uuuuulrik. Det gør jeg ret meget for tiden så jeg glæder mig efterhånden

  Reply
 • Rikke H 21. oktober 2014 at 5:40

  Ihh hvor det driller lige nu… Jeg vil gerne vinde fordi jeg endnu engang ligger vågen og har gjort det i flere timer fordi jeg kæmper med kvalme, ondt i ryg og hofte og må med jævne mellemrum lige ud og hilse på uuuulrik. Derfor kunne det være rart at vinde en start hjælp så jeg har de ting mindre at tænke på nu hvor jeg døjer så meget… Jeg har længe drømt om baby og var sikker på at min graviditet ville være helt fantastisk men jeg må nok indrømme at jeg er en af dem der er blevet rigtigt hårdt ramt! Det gør dog ikke glæden ved at blive kommende forældre mindre, men glæden ved at være gravid er nogle dage ikke helt i top. Jeg troede jeg skulle være en af de der smukke gravide, men med kvalme 24/7, væskeansamlinger og ondt over det hele finder min mand mig som regel i sengen eller på sofaen med morgenhår når han kommer hjem fra arbejde (jeg er pt sygemeldt). Så ja, en streng graviditet og derfor vil jeg gerne vinde så jeg har den bekymring mindre nu hvor overskud er så lavt

  Reply
 • Daniel 21. oktober 2014 at 12:58

  For et par uger siden stod min kæreste med en graviditetstest i hånden – bragende positiv!

  Vi er stadig i chok-fasen, men er stille og roligt begyndt at glæde os. Baby er ikke planlagt, men meget-meget-meget ønsket.

  Vi studerer begge to, og selvfølgelig kan man godt få det til at løbe rundt, men jeg kan garantere, at den flotte babypakke ville falde i rigtig god jord. Min kæreste går meget op i at tingene skal være gedigne og sunde, og jeg spår allerede nu, at vi simpelthen ikke har råd til at købe bare halvdelen af de ting, andre folk går og fortæller os, at vi har brug for.

  Så – babypakken vil være den perfekte startpakke til os, og gøre det her “projekt baby” en del mere virkeligt!

  Reply
 • Katrine K 21. oktober 2014 at 14:49

  Min datter er 7½ og jeg har efterhånden fået givet alt babyudstyret videre til familie og venner, da det ikke så ud til at lykkes med at fåe en til….
  – nu er “miraklet” så sket at jeg er gravid igen og ikke har aborteret denne gang, så jeg mangler alt udstyret! selvom vi har været igennem det før 🙂

  Reply
 • Tripola 21. oktober 2014 at 17:13

  Sikke en lækker babypakke- jeg har en skøn søn på tre måneder- og både ham og jeg ville have god gavn af hele pakke – og nok især soveposen, vuggen og bæreselen. Håber vi er heldige!

  Reply
 • Jesper 21. oktober 2014 at 20:23

  Mig og min kone venter en lille til april og kunne helt sikkert godt bruge de fine ting.

  Reply
 • Nadia 21. oktober 2014 at 21:26

  Jeg ville elske at vinde, så jeg da havde styr på lidt til min datter kommer til verden inden for en måned.

  Reply
 • Tine 22. oktober 2014 at 13:05

  Hold da op en præmie.. Det skal jeg klart vinde, da jeg har 3 uger til termin, og forsat mangler en masse ting. Er en lidt urutineret førstegangsmor, som ikke har styr på en fis 😉

  Reply
 • Lis 23. oktober 2014 at 2:14

  Den vil jeg gerne vinde og give videre til en ven, der er familierådgiver. Hun har mange klienter, der vil blive glade.

  Reply
 • Louise 23. oktober 2014 at 8:50

  Vi kunne godt tænke os at vinde den lækre pakke til lillesøster Gloria, der kommer 2. december 🙂 Storesøster Molly på 17 måneder ville også få glæde af pakken – ren win win 😀 Jeg har en forfærdelig graviditet (igen), så al forkælelse er fantastisk! 🙂

  Reply
 • Maria 23. oktober 2014 at 8:54

  Vi venter en lille kusine her til vinter. Hende og hendes forældre ville jeg rigtig gerne forkæle med denne meget flotte pakke.

  Reply
 • Melanie Jespersen 23. oktober 2014 at 8:59

  Fantastisk!!! Håber vi vinder – er gravid med nr 2 og kunne godt bruge alt på billed! Xoxo

  Reply
 • Winni 23. oktober 2014 at 9:01

  Pakken indeholder alt hvad vi lige står og kunne bruge til lillebror og faktisk aldrig fik investeret i til storesøster.

  Reply
 • Sana Benthien 23. oktober 2014 at 9:07

  Hej. Først og fremmest, super blog!
  Grunden til denne pakke ville blive modtaget med kyshånd herhjemme, er ikke en særlig god historie.

  Min mand og jeg blev gift for 3 uger siden. Vi venter vores første barn. Baby var ikke planlagt, da jeg er kronisk syg og lægerne ikke mente at min krop kunne bære en graviditet. Jeg har som følge af min sygdom mistet min indtægt. Som reglerne er i dag, har vi i bund og grund kun en indtægt i huset.

  I den første tid af min mand og jegs forhold, var jeg indlagt over 50% af tiden og desværre tæt på ikke at overleve, havde det ikke været for dygtige læger og akut operation. Men medicin er dyr, til trods for tilskud og behandlingerne er ikke alle dækket af sygesikringen.

  Da vi fandt ud af at Mira My var inde i mavsen, var det første håb i mange måneder, på en lys fremtid. Vi valgte at blive gift på rådhuset, uden familie og venner, da der simpelthen ikke var råd.

  Vi er ikke så nødstedte at vi ikke kan klare os, men har endnu tilgode at købe noget nyt, ikke brugt til vores kommende datter. Derfor ville denne pakke bringe megen glæde i vores lille hjem.

  Håber ikke det blev for melankolsk.

  Hav en dejlig dag.

  Reply
 • Annesofie Kjeller Larsen 23. oktober 2014 at 9:43

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg vil forkæle, hjælpe og overraske en person der står mig meget kært 🙂 fantastisk give away!

  Reply
 • Katrine 23. oktober 2014 at 9:52

  Jeg skal vinde. Jeg har godtnok ikke brug for nogle af tingene selv, så hvis jeg vinder vil jeg donere gaven til Julehjælpen, så der er andre der kan få glæde af de fine babysager

  Reply
 • Kristina Vinkler Larsen 23. oktober 2014 at 9:54

  Jeg skal da vinde fordi det er nogle mega lækre ting der er på collagen 😉

  Reply
 • Nynne Schou Hansen 23. oktober 2014 at 9:56

  Med 6 børn i forvejen, er der gået en anelse for meget arve-udstyr i det… Så det kunne være super fedt, at ‘starte på en frisk’ igen 😉

  Reply
 • Melanie Maharaj 23. oktober 2014 at 10:16

  Fordi stakkels lillebror har arvet alt fra storesøster. . Så kunne være fantastisk med noget som kun var hans.

  Reply
 • Charlotte Kastrup 23. oktober 2014 at 10:47

  Jeg venter mit 7 barn til sommer det kom lidt uventet da jeg ik troede jeg skulle have flere børn derfor har jeg nået at skille mig af med alt babyudstyr så denne pakke ville gøre rigtig god gavn

  Reply
 • Sofie Heiberg Plovdrup 23. oktober 2014 at 11:00

  Jeg ville rigtigt gerne vinde den store fine pakke fra Coop til lillebror i maven, da mange af tingene fra storebror er blevet givet bort til Mødrehjælpen. Så det ville være skønt, at blive helt klar til lillebrors ankomst, da vi har rigtigt travlt i vores hverdag med storebror, speciale og job.

  Reply
 • Rikke Kirkbye 23. oktober 2014 at 11:00

  Jeg vil gerne give den videre til en som lige nu tøffer rundt med en stadig hemmelig spire i maven.
  Det er altid dejligt at kunne glæde andre 🙂

  Reply
 • Gitte Meier Nielsen 23. oktober 2014 at 11:30

  Ville være rigtig lækkert at vinde til nummer 2 på stammen, det meste fra vores første datter er desværre blevet solgt. så ville være lækkert at vinde denne skønne pakke

  Reply
 • Jeanette Steffin 23. oktober 2014 at 11:45

  Kære Signe. Det er så fin en blog du laver og jeg nyder at følge med hos dig og din lille familie. Hvor er det skønt at du kan glæde en kommende mor med så fin en pakke – alle mødres drøm at blive beriget med så lækre sager

  Reply
 • Amanda Pedersen 23. oktober 2014 at 11:56

  jeg syntes at jeg skal vinde fordi min søster venter nr 7 og har nået at skille sig af med alle baby ting da hun mente at nr 6 var den sidste. Så det ville være en god gave at kunne give hende 🙂

  Reply
 • Troels Rune jungsgård 23. oktober 2014 at 12:16

  Ville være fantastisk at vinde denne præmie, har en skøn kæreste og fik den dejligste søn i januar og nu venter vi endnu en dejlig dreng med ankomst til feb 15…

  Det er dyrt at få børn når det ikke er planlagt ( dog den største lykke glæde kærlighed)

  Jeg ville ønske jeg ku give min kæreste alt dette…

  Hun har været meget syg under begge graviditeter og vil gerne gøre hende glad og fortælle hende jeg er stolt og hun gør det godt…

  Barsel og gravid og kvalme samt bækkenløsning

  Min kæreste kan

  Reply
 • SimoneRich 23. oktober 2014 at 12:58

  Det er er virvar, at finde hovede og hale i, hvad man skal bruge og
  ikke bruge. Hvad der er sikkert og hvad man absolut ikke ville mene er sikkert til baby. Vi er igang med Projekt Baby herhjemme. Derfor ville denne pakke være guld værd! Så havde vi noget at gå ud fra, da andet skaber lidt forvirring.. For hvor starter man? 😉

  Reply
 • Emilie 23. oktober 2014 at 14:13

  Jeg venter mit første barn til April. Så det er bare så skønt. Det ville være helt fantastisk at vinde denne fine babypakke

  Reply
 • Anne Mette 23. oktober 2014 at 15:14

  Lækker pakke og lige min stil med de farver der er vist. Vi kunne godt bruge det hele til lille Carl Emil, så der krydses fingre:-)

  Reply
 • oktoberkind 23. oktober 2014 at 15:34

  En virkelig lækker pakke og er helt skudt i den hængekøje!

  Reply
 • Gitte 23. oktober 2014 at 19:10

  Jeg ville elske at forkæle mit barnebarn med denne fantastiske pakke 🙂

  Reply
 • Stine Sørensen 23. oktober 2014 at 22:38

  Well – det skal være mig – vi venter nr. 3 til december – troede ikke vi skulle have flere så stortset alt baby udstyr er foræret væk til venner og søskende – og det der er tilbage er mest af alt bare egnet til at kører til storskrald, men det kommer lillebror alligevel til at benytte og resten bliver ting vi har arvet fra venner og familie så det ville da være skønt for lillebror hvis han fik noget der bare var hans…

  Reply
 • Suzane ditlev 23. oktober 2014 at 23:33

  Jeg vil glæde mit lille barnebarn og hans forældre med de fine ting
  Det er altid en ret dyr ting at blive forældre og hvad skal man vælge………så jeg krydser fingre

  Reply
 • Bettina Søndergaard 24. oktober 2014 at 9:12

  Har en veninde der lige har født en skøn datter her d 22/10, og ved at pengene ikke er så store, så ville være for fedt at overraske hende med denne fede startpakke 😉

  Reply

Leave a Comment