Ferieblues

Jeg vil altid have mere, mere, mere. Ferie that is. Jeg hader, når ferier stopper, og det har jeg altid gjort, men endnu mere nu, hvor en lille, herlig tumling fylder så meget i familien, som hun gør. Kender I det? Ferieblues for fuld udblæsning? Familiehygge er det bedste i verden – det er indiskutabelt set fra mit perspektiv – Blommen giver mig i øvrigt helt ret. Det er tydeligt for både Kasper og mig. Hvornår er det lige, at man til hverdag har tid til at give sit barn et bad, der varer tæt på en time bare fordi det er så skide hyggeligt?  At tage en spontan mor-datter formiddagstur i TIVOLI trods gråvejr og støvregn? At lege med ansigtsmaling, hvor både mor og tumling får lov at udfolde sig kreativt (jo den er god nok. Tjek min Instagram (@plummum), hvis du vil se mig med fin ansigtsmaling a la Blommen i hele hovedet)? Ja, det er små ting, som måske endda kunne få lidt mere plads i hverdagen også, men det sker bare ikke, når hele møllen kører igen. Vi er i hvert fald ikke for gode til det. Er I?

Se nu bare her, hor smukt efteråret er:

IMG_0049 ^^^ Arhmen, altså. Hende her<3IMG_9998 ^^^Efteråret er så smuk en årstid. Den maler hele landet i flotte farver. Disse blade er fra Knuthenborg Park, som vi også nåede forbi. IMG_0064 ^^^Porchetta fra Weber-grillen IMG_0040 ^^^Mine forældres eneste æbletræ IMG_0042 ^^^ Og mine forældres hybenbusk, der lige nu er proppet med lækre, røde hybenIMG_0046^^^Blommens gummirøjsere fra Burberry, som er ret så cute med de små hjerter.

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

4 Comments

 • Maiken 19. oktober 2014 at 21:43

  Jeg har det ligesom dig og ville elske at være sammen med min mand og mine to børn hele tiden. Alternativet har været at jeg pr 1 september har valgt at gå hjemme. Børnene kommer stadigvæk i dagpleje og børnehave fordi de kloge siger de har godt af det sociale. Men så har jeg mulighed for at holde fri med dem begge eller holde fri med dem hver for sig 🙂

  Reply
 • superheltemor 20. oktober 2014 at 10:08

  Åh det kender jeg godt… Har også været helt blå de sidste tre dages tid, ved tanken om ferien der var fløjet, og hverdag hvor jeg savner unger…
  Lyder som en skøn ferie i har haft!

  Reply
 • Østfronten 20. oktober 2014 at 15:04

  Nej, ferie er fantastisk. Og tid. Og mere tid. Vi har heldigvis relativt korte arbejdsdage (så’en på skift af hinanden i al fald!), så fra 15 til 19/19.30 kan man som regel godt nå at have en time eller to helt i børnehøjde uden at skulle tænke på alt det huslige og praktiske… Nåja. Og så skal vi til at have rengøringsdame. NUIJ det glæder jeg mig til!

  Reply
 • Lea 20. oktober 2014 at 20:27

  Jeg kan nu istemme mig det helt vidunderlige i at have ferie med sin lille tumling og dejlige mand. Havde du spurgt mig for halvandet år siden, så var ferier eller weekender for den sags skyld, ikke nær så skattede som de er i dag. Jeg eeeeelsker hvert øjeblik jeg kan tilbringe med tumlingen – gå i skoven på den regnvejrsdag, fordi man har tid til et langt bad og få rent tøj på bagefter. Eller bare hygge hele morgenen væk uden at skulle skynde på for at nå uden af døren. Ferie – I love it!!

  Reply

Leave a Comment