Smuk uld- og cashmerefrakke

En ting var sikkert. Jeg skulle IKKE have mig en preggo vinterjakke denne gang. Jeg har et utal af uldfrakker hængende i garderoben (også hvor mavsen sagtens kan være i), og jeg kan ikke helt retfærdiggøre flere af den slags. Men så var det, at en vis Stine tippede om en meget smuk jakke lige efter mit hoved med uld og cashmere fra Séraphine, der både kan bruges til store maver og til almindelige kroppe. Jeg var solgt på sekundet, og nu har jeg altså klikket jakken hjem. Prisen er nemlig også til at have med at gøre for en jakke af den kvalitet.

Blot et lille tip til dig – med eller uden baby i maven. Jakken finder du lige her.

Se på billedet her under (som jeg har lånt fra Strutshop), hvordan jakken kan reguleres i størrelse alt efter, om du render rundt med en stor, stor mave eller ej.

vinterjakke-evaline-sp

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment