W E E K E N D

EDIT: Måske har et par stykker af jer set dette indlæg allerede tidligere på dagen. Det blev nemlig udgivet i morges, men forsvandt af mærkelige årsager pludselig fra bloggen, men nu er det altså på igen 🙂

Selvom jeg stadig er træt og har hævede poser under øjnene trods 8,5 timers søvn med kun én opvågning i nat, så elsker jeg saftsuseme søndage. Og endnu mere søndage, der gavmildt forærer en ekstra time i døgnet, hvor det ikke engang er mig, men Kasper der har morgentjansen. Det vil sige står op med Blommen og laver morgenmad til alle. Ahhhh!

Nattens ene opvågning skyldtes i øvrigt, at jeg i al min klodsethed væltede indholdet af Blommens helt fyldte vandglas ned i hovedet på mig selv og hende. Temmelig ubehagelig måde at blive vækket på, kan jeg afsløre. Der går en rum tid, før man helt forstår, hvad det er, der sker, når flere deciliter kold væske plasker ned i ansigtet. Og gennemblødte puder og hårpragter klokken bæ om natten er absolut ikke sagen, hvis I skulle være i tvivl.

Weekenden har indtil nu stået på lidt af hvert, men afslapning har været nøgleordet. Nattøjet kom først af omkring frokost i går, og dagens eneste selvkreerede måltid var morgenens. Frokosten indtog vi på Wulff og Konstali på Lergravsvej – har I i øvrigt ikke været der, så smut lige forbi. Det er virkelig nice på den nordiske og Københavner-casual måde. Og aftenmåltidet blev takeaway sushi, som jeg har cravet hver eneste dag i en måned nu. For fanden hvor jeg elsker weekender. Burde børnefamilier egentlig ikke have krav på weekender, der varer tre dage i stedet for to?

Jeg forlader den lune dyne. Ja, jeg ligger her sgu endnu:) Jeg kan dufte morgenmaden. Og i øvrigt er jeg inviteret til damebrunch senere på formiddagen hos denne skønne kvinde, så jeg har næsten travlt nu.

Hvad er jeres weekend gået med?

Kys til jer<3

foto-82 IMG_0198 IMG_0201 ^^^ I dejlig tyk strik fra farmor, gamacher fra MarMar og leoboots fra ByKier. IMG_0203 IMG_0186

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Halefa 26. oktober 2014 at 17:13

  Sorry, men hahahahahahahaha du har væltet et vandglas over dig selv om natten!!

  Ellers må jeg sige, at jeg faktisk er såå glade for søndage. Får altid en weekenden-er-snart-slut-depression i løbet af eftermiddagen. :/ (Til gengæld er der pandekager med is nu. Så ingen depression pt.)

  Reply
  • Plummum 26. oktober 2014 at 17:32

   Det kender jeg faktisk godt. Lidt a la ferieblues, kan man absolut også få weekendblues. Det er ikke sjovt!

   Reply

Leave a Comment