Nesting

Jeg er en af de typer, der altid har gang i mange projekter på alle mulige fronter – på arbejdet, i hjemmet, med bloggen etc. Jeg har også mange projekter på to-do-listen, som ligger og venter på, at jeg engang får tiden (host) til at sætte i gang. Jeg elsker at forestille mig projekter, der alt sammen ville gøre livet pænere, nemmere og mere behageligt, men somme tider er det også rart, hvis de projekter sker og ikke blot forbliver på listen.

Og her på det seneste er der sket noget på den konto. Jeg fikser, jeg får tingenge på to-do-listen gjort (at jeg så også laver en del flere lister for tiden, lader vi lige ligge). Jeg er pludselig blevet meget praktisk orienteret. Fx ser jeg jævnligt mig selv med spartel og polyfilla hjemme i lejligheden. Jeg lyver ikke, når jeg skriver, at alle huller i væggene nu ikke er huller mere, men pæne og næsten utydelige pletter. Jeg er også startet forfra med projekt billeder og kunst på væggene. ALT er taget ned, og jeg er startet på et clean sheet. Det trængte vi til. Synes jeg. Nye rammer er blevet købt og flere kommer til.

På samme måde har min garderobe fået en overhaling. Jeg har simpelthen reduceret den med 50 % – med hård hånd og næsten ikke bævende underlæbe – og har sendt flere sække tøj mod folk, der har mere brug for det end mig. Sikke en dejlig overskuelighed, det gav i skabet. Nu kan jeg finde tøj frem, uden at vælte hele skabets indholdet på gulvet hver morgen. Jo, det har været tilfældet i perioder.

Blommens værelse er i den grad også under udvikling. Nok engang. Sagen er i virkeligheden den, at det værelse aldrig har været færdigt, men altid underlagt et eller andet, som moderen ville fikse. Men nu vil jeg faktisk gerne lave en løsning, der bare er lidt mere permanent, og vi er godt på vej (hey, hvis du har en gammel pæn teaktræskommode, du vil sælge til mig, så råb lige højt.) Og sandelig om der ikke også er ved at blive skabt plads og rum til baby-søs, der skal have sit eget space i stuen med dejligt tæppe, legestativ og hvad der ellers hører til… og på badeværelset, hvor en ny fin pusleplads snart ser dagens lys.

Det lyder måske overambitiøst at gå i gang med alt det på én gang (og så har jeg faktisk kun nævnt en brøkdel). Men jeg ELSKER det. Jeg elsker at se tingene ske, at vores lejlighed bliver dejligere og optimeret til fire personer i stedet for tre. Og helt ærligt, kvinder. Jeg synes faktisk, at det er helt vanvittigt, som naturen spiller mig et puds. Jeg er p.t. den vildeste redebygger. Fuldkommen som jeg var det nogle måneder inden Blommens ankomst. Jeg er sgu ikke den praktiske fikser-typer, men naturen er åbenbart så fint indrettet, at den lige giver mig en lille hjælpende hånd med på vejen. Dét synes jeg faktisk på en eller anden måde er rigtig rigtig smukt.

Ok, det blev næsten sentimentalt her fra min stol i dag. Men kender I det? Bygger/byggede I også rede på samme måde?

icon_39196
Birdhouse designed by Juan Pablo Bravo from the Noun Project

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

4 Comments

 • Tilde 30. oktober 2014 at 17:13

  Det er altså sjovt, jeg havde det på præcis samme måde. Der skulle rydes ud, ryddes op og flyttes rundt helt op til at Vitus kom til verden. Meget mærkeligt at det er sådan en mere eller mindre universel ting der følger med graviditet

  Reply
  • Plummum 30. oktober 2014 at 18:54

   Men meget belejligt, ikke? 🙂

   Reply
 • Halefa 30. oktober 2014 at 18:23

  Ikke fordi jeg skal gør mig klog, men er polyester spartelmasse ikke riimelig uegnet til gravide? :/

  Reply
  • Plummum 30. oktober 2014 at 18:54

   Jeg tror, det går i de mængder jeg har brugt det i.

   Reply

Leave a Comment