Om jakker til tykke og tynde, om træthed og weekend

Hey, har jeg nogensinde nævnt, at jeg er kæmpefan af weekender? Nå ja, det har jeg vist. Et utal af gange faktisk. Lørdagen har været tæskehyggelig og begivenhedsrig. En smule for begivenhedsrig for mig åbenbart. Et formiddagsbesøg i Torvehallerne med Kasper og Blommen og et bloggerevent hos bObles i eftermiddags (uden middagslur imellem) gjorde mig fuldkommen baldret. Ha. Dét er simpelthen mere end, hvad jeg kan overskue disse dage. Jeg opdager det altid først, når det hele er ovre, hvor trætheden sammen med en temmelig anspændt mave fortæller mig, at det er tid til sætte sig i den store lænestol med en god bog og en kop te og benene smækket op i vandret as if that’s ever going to happen.

Men lidt mere om dagen i dag på et andet tidspunkt. Især bObles-arrangementet vil være interessant for mange af jer. Jeg blev nemlig præsenteret for tre produktnyheder, som kommer i butikkerne ganske snart, og som vil være en glimrende idé at lægge under juletræet i år til de børn, I har kær. En af produktnyhederne tog jeg med hjem under armen – en vippe med ’musik’ – og Blommen er allerede lystigt i gang med at afprøve, selvom vippen faktisk var tiltænkt baby-sis og projekt ’styrk nakke og ryg’ 😉

Hvad har jeres lørdag mon stået på?

Jakken, jeg har på på billederne herunder, er den jakke, jeg bloggede om lige her, da den på mystisk vis blev klikket hjem i min garderobe. Jeg er simpelthen så glad for den. Den er klassisk, elegant og smørblød i den lækreste blanding af uld og cashmere, og den passer både strutmaver og flade maver (som min forhåbentlig da bliver igen om nogle måneder). Jeg kan kun sige KØB, hvis du mangler en jakke, der passer både under og efter graviditet. Den er i øvrigt fra brandet Séraphine, som laver det smukkeste og lækreste ventetøj, og jeg har allerede en kjole og et par jeans derfra (tjek selv tøjet ud lige her). Jeg blev først gjort bekendt med Séraphine under mit sidste besøg i Strut, hvor jeg blev guidet kyndigt igennem de lækre ventestyles. Faktisk er jeg blevet spurgt ind til min kjole fra Séraphine af flere ikke-gravide, der vil vide, hvor den er fra, og hvor de kan købe den. Lidt sjovt, ikke? Kjolen kommer på bloggen en af dagene også. Apropos Strut, som jeg er så glad for, så kommer jeg meget snart med en rabatkode til jer, så I kan shoppe derinde (og også på webshoppen) til nedsatte priser. Ville dét ikke være dejligt, hva’?

Jeg er ude igen. Sofaen kalder altså big time nu. Jeg kan høre det helt oppe fra køkkenet.

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

IMG_0407^^^Det er ikke helt nemt at fange detaljerne på sort tøj, men håber i får en fornemmelse af jakken?! IMG_0448^^^En pizzaklapper fra Gorms i Torvehallerne er toppen. Prøv dem selv. Uhmm. IMG_0400^^^Præcis ni dage før sjette måned.IMG_0432^^^Chealsea-støvler er et kæmpe hit – både hos mor og datter, der her bærer henholdsvis Angulus og Bundgaard på fusserne.

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

5 Comments

 • Signe // Copenhagen Kiddo 1. november 2014 at 22:01

  Den er virkelig også fin jakken. Jeg tænkte over det den anden dag, da vi gik hjem fra yoga. Den sidder perfekt på dig.

  Jeg er også godt træt nu, og børnene var helt færdige, da vi gik der fra. Nu holder vi altså pause nogle weekender og prøver at være lidt hjemme. Og en anden gang, må jeg nok lade dem blive hjemme til i hvert fald et af arrangementerne. To på en dag bliver for meget, men de ville så gerne begge dele 😉 Vi ses i morgen

  Reply
  • Plummum 3. november 2014 at 19:53

   Åh, Signe. Ja, det er så vigtigt. Jeg var mildest talt FULDKOMMEN smadret i dag, da jeg gik på arbejde i morges, og midt på dagen havde jeg virkelig ondt i maven på grund af plukkeveer. Ikke smart. Næste weekend SKAL jeg sove lmiddagsur minimum én dag.

   Reply
 • Østfronten 3. november 2014 at 9:55

  Den er så flot til dig <3

  Reply
  • Plummum 3. november 2014 at 19:51

   Det var godt spottet af dig, at den og jeg ville være et godt match 🙂

   Reply
 • Hosannah 3. november 2014 at 20:59

  så fin i er <3

  Reply

Leave a Comment