Altid på jagt efter opbevaringsløsninger?

Jeg er konstant på jagt efter fine og ikke mindst praktiske opbevaringsløsninger til Blommens værelse. Det har jeg vitterlig været i al den tid, det værelse har eksisteret, og behovet bliver kun større og større jo mere legetøj, der kommer til. Selvom jeg er god til at gemme legetøjet væk løbende, så det ikke-alderssvarende ryger i kælderen, så har jeg en evig kamp med at holde værelset pænt og overskueligt, så familiens tumling let kan finde den kategori af legetøj, hun lyster. Om det er bamser, LEGO Duplo, puslespil, My Little Pony, perler eller noget sjette er underordnet. Det er så meget sjovere for hende at lege på værelset, når hun har overblik. I kender godt udfordringen, ikke? Der findes et hav af opbevaringsløsninger, men det er ikke altid, at de praktiske er de pæneste – langt fra endda.

Den sidste tilføjelse, jeg selv har gjort på den front er to skønne og kraftige lærredssække fra 3 Sprouts, der kan indeholde en hel del hver især. Jeg bestilte dem i den tro, at de var en hel del mindre, end de i virkeligheden er og blev glædeligt overrasket, da jeg fandt ud af, at én opbevaringssæk kan indeholde alt Blommens LEGO på én gang, så det nu ikke er fordelt i flere kasser, som det var tilfældet før.

De nye sække falder i virkelig god jord hos den dyreglade pige. Og også hos mig, der sagtens kunne finde på at stille den ene i stuen til alt det legetøj, der hver dag ender dernede.

Blot et lille tip hvis du også jagter pæne og praktiske opbevaringsløsninger. Jeg har købt sækkene hos Lekmer.dk, der har et hav af forskellige opbevaringsløsninger fra 3 Sprouts. Se alle de fine sager lige her.

Indlægget indeholder affiliate-links

IMG_0484 IMG_0481 IMG_0491IMG_0495

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

6 Comments

 • Østfronten 3. november 2014 at 20:26

  Vi er ret glade for poserne fra House Doctor. De er rummelige og ‘larmer’ ikke alt for meget visuelt. Nåja, og så kan Bean slæbe dem rundt fra rum til rum med i den lille hank. I like.http://www.coolnordic.dk/shop/opbevaringspose-med-striber-1330p.html

  Reply
  • Plummum 3. november 2014 at 21:55

   De er også fine. Og sikke en lækker pris!

   Reply
  • Julie 4. november 2014 at 22:05

   Kan de mon selv stå? Eller er de slatne? De ser lidt slatne ud nemlig 😀

   Reply
   • Plummum 4. november 2014 at 22:21

    Semistive (øh!) vil jeg sige. De kan sagtens stå selv, når man lige retter ud hele vejen rundt. Men de er ikke sådan helt hårde. Giver det mening? 🙂

    Reply
 • Julie 4. november 2014 at 22:04

  Jeg har SÅ tit kigget på dem – men er også altid nået frem til den konklusion at de var for små til at have nogen egentlig nytte – udover at være dekorative.
  Not the case, siger du? Måske jeg liiiige skulle have et sæt eller 2 snart så!

  Reply
  • Plummum 4. november 2014 at 22:19

   De er virkelig store faktisk. Var nemlig selv lidt bange for – inden de kom – om de ville være mere cute en egentlig funktionelle.

   Reply

Leave a Comment