Fine Chelsea-støvler til små fusser

Det sidste stykke tid har Blommen rendt rundt i et par überlækre, grå Chelsea-boots, som, siden de kom med posten, har været et stort hit hos den 2,5 årige og det mest populære fodtøj i hendes nuværende beholdning – dog lige med undtagelse af indvielsen, hvor den stygge moar kom til at mase et styk blød tumlingefod godt ned i en støvle med papir i snuden (og i øvrigt nægtede at tro på, at den ene støvle var ”for lille, moar”).

Det er store sager her hjemme, når kærligheden kastes på fodtøj, der ikke er gummistøvler, som nogen mener skal på fødderne uanset vejrtype. Argumenter om korrekt støtte til fødderne og deslige preller fuldkommen af på et toårigt barn, kan jeg fortælle 😉 Så. De små, grå overgangsstøvler er højt skattet hos moderen også, der i øvrigt synes det er sindssygt sødt, at de minder umiskendeligt meget om hendes egen stadigt voksende beholdning af Chealsea-støvler.

Støvlerne er fra Bundgaard, der i øvrigt netop har haft 110-års fødselsdag, som jeg selv var så heldig at få lov at være med til at fejre sammen med et hav af andre mødre og børn. Imponerende, at virksomheden har formået at køre en ret stringent strategi siden 1904 og den dag i dag stadig producerer sko af højeste kvalitet til små fødder.

Støvlerne har en fleksibel rågummisål og er perfekte til vejret nu, hvor det altså endnu er en del for varmt med de uldforede vinterstøvler på fast basis. Find dem lige her i både grå og sort, hvis du også har svært ved at stå for dem.

Hvad synes I om dem?

IMG_0411-001 IMG_0528-001IMG_0501 IMG_0409-001

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Luciana Vera 8. november 2014 at 15:09

    Jeg synes de er perfekte!!!! Har kigget meget på støvler til min datter i denne sidste uge, et par til når vi bare skulle ud og ikke behøver vinter støvlerne og grå er en dejlig smuk farve 😉 vil helt sikker kigge på Bundgaard hjemmesidde igen, de blev jo nok desværre valgt fra fordi vores nu 2 år gamle datter voksede 4 cm op i luften og 1cm i fødderne, heldigvis havde jeg købt en størrelse større i vinter tøjet (øv til de lækre ting som stumper nu ;)- ), og vinter støvlerne men, sut sko, gummistøvler, kondisko … skal der nu investeres i – Av . Men smukke smukke støvler 😉 håber virkelig blomme nyder dem 🙂 så smuk som hun ser ud 🙂 kh Luci

    Reply

Leave a Comment