Pastelfarvede ponyer i puslespilsform

Hvis du sidder der bag skærmen (som en anden Jens Vejmand) med et snert af mandagsblues, så lad mig muntre din dag op med pastelfarvede ponyer. Det er jo dét pastelfarvede ponyer kan. I hvert fald hvis du spørger Blommen, der i høj grad har fattet interesse for My Little Pony universet.

Derfor var lykken gjort for en stund, da jeg i går formiddags gav hende et nyt puslespil med 24 kæmpebrikker med de små ponyer. Puslespil er nemlig også en af de helt store favoritter stadig, så kombinationen er kærkommen. Puslespillet er købt hos Lekmer.dk, der har en hel del af slagsen til billige penge. Mange er endda på udsalg lige nu, hvilket jo er meget belejligt her op til jul. Tag et kig på de forskellige her og find My Little Pony puslespillet her.

Blommens leopardplettede strømpebukser er i øvrigt også købt hos Lekmer.dk til kun 59 kr. Vi havde et gavekort dertil, der skulle bruges asap, så jeg har købt en del forskelligt til hende – både legetøj (hvoraf nogle af sagerne er tiltænkt julegaver), tøj og ting til værelset. Fx disse lækre opbevaringsløsninger med dyr på.

P1010154P1010148 P1010149 P1010169 P1010166

 

Indægget indeholder affiliate-links

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment