De fineste DIY tipier – kom i gang

Jeg er blevet usandsynlig lun på at lave en sej tipi til Blommen, så snart jeg får lidt ekstra tid. Jeg synes bestemt, der findes mange lækre på købemarkedet – ikke mindst den fra Serendipity, men hvor fint er det ikke lige at skabe sin helt egen personlige, der passer perfekt til ens barn?!

Måske projektet først bliver udført, når min barsel starter, men det gør den sørme også ganske snart, og jeg har allerede besluttet mig for stof, pinde etc. Yay, jeg glæder mig oprigtig talt som et lille barn til at komme i gang. Det er tilsyneladende et meget nemt projekt, som flere bloggere allerede har lavet udførlige og ret skudsikre guides til. Se fx her og her.

Jeg har samlet lidt inspiration fra Pinterest (ja, der sneg sig lige et telt ind også), som I kan se herunder – tjek evt. mit Pinterest board, hvor alle eksemplerne med guides ligger her.

Hvad siger I? Vil I også springe ud i en DIY tipi?

 

tipi inspiration

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

7 Comments

 • Louise 14. november 2014 at 10:12

  Sådan en står højt på min to do-liste, så jeg siger bestemt go for it. Det kunne være så dejligt, hvis du ville dele tips til projektet (især til sådan nogle som mig, som sjældent kaster sig ud i DIY projekter!)

  Reply
  • Plummum 14. november 2014 at 10:37

   Det kan du tro. Så snart jeg kaster mig ud i det skal jeg nok dele rundhåndet ud af tips og learnings:)

   Reply
 • Østfronten 14. november 2014 at 12:31

  Haha, jeg læste det som Dip Dye Tippi og det tænkte jeg alligevel var ret ambitiøst! God vind med projektet, redebygger-type 😉

  Reply
  • Plummum 14. november 2014 at 13:27

   Ha ha, ja det havde nok være lige vel ambitiøst 🙂 Oh yeah, der er gået totalt redebygger i den her;)

   Reply
 • Signe // Copenhagen Kiddo 14. november 2014 at 12:56

  Ih det er også et projekt jeg har overvejet, om jeg skulle kaste mig ud i, når jeg går på barsel 😀

  Reply
  • Plummum 14. november 2014 at 13:27

   Man kan jo lave de fedeste. Er helt solgt til idéen 🙂

   Reply
 • Luciana Vera 17. november 2014 at 3:04

  Hej !!!!! Du er godt nok min helt!!!! hvordan får du alt den energi og alle de ting lavet??? jeg har utrolig mange kreative projekter…. ikke fordi jeg er kommet længere end til at købe alt materialet og så desværre skulle putte det ned i endnu en kasse med navn på projekt 😉 – Må have mig en symaskine og en overlocker 😉 elsker de smukke bluser du laver til Plum 🙂 og den dejlige farmor der strikker fine huer og fantastiske rib leggings ;)- har fundet garnet og opskrifterne til at strikke, men energien lige nu går til Clara O. :p så jeg elsker de tipier men må med skam sige at jeg gik the bObles vej …. ikke lige så smuk 😉 men har hæklet tæppe som gulvtæppe og et matchende tæppe der til 😉 nu må der fyldes ud med lidt puder og elefanter 😀 tak for din dejlige blog. kh Luci

  Reply

Leave a Comment