Te til tre

Jeg skrev om legemad og –køkkener på tilbud i sidste uge i dette indlæg, og det var ret populært kunne jeg se på tallene bag min blogstatistik – I klikkede i hvert fald løs på mine links 🙂

Derfor vil jeg lige vise dette ultrasøde, røde tesæt med prikker, som kom med posten den anden dag. Jeg har ikke ladet Blommen lege med det, selvom det var svært ikke at forære hende sættet med det samme, men jeg gemmer det, så vi kan bruge det som en af hendes julegaver. Fornuftigt, hva’? Hun får – forkælet som hun er I know – simpelthen så meget hele tiden, og jeg vil egentlig gerne fastholde magien ved at få pakker.

Tesættet er stadig på udsalg lige her hos Lekmer.dk, og kampagnen med rabat på legekøkkenting stopper vist i dag (i hvert fald så vidt jeg er orienteret), så go shop de julegaver nu.

lekmer stelFølg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Indeholder affiliate-links

Fik du i øvrigt læst gårsdagens indlæg om mine tåkrummende blogindlæg?


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment