Lynhurtigt DIY-projekt med legekøkkenet

I weekenden, som for en gangs skyld ingen vilde planer indeholdt, blev jeg færdig med et lille diy-projekt, jeg har haft i hovedet i, ja… et år. Det var bare et af de projekter, der aldrig rigtig kom ud over rampen. Men nu skete det. Jeg har givet Blommens elskede legekøkken fra Milios en lille make-over.

Det er i virkeligheden et lynhurtigt og meget nemt projekt, men det har i høj grad givet køkkenet et løft og lidt ekstra personlighed.

Alle greb og knopper, der før var sølvfarvede, er nu blevet sorte ved hjælp af en spraymaling fra Panduro Hobby, og trægrebene på selve lågerne er skiftet ud med to i porcelæn. Køkkenets overdel har fået retroagtigt tapet på, som jeg købte for mange måneder siden i hobby-butikken Husflid på Østerbro. Jeg skar først tapetet til i den rette form og limede det derefter på den hvide overflade, hvorefter det fik en gang lak uden på, så det forhåbentlig holder lidt bedre til Blommens leg, der ikke altid går helt stille for sig.

Og vupti, så blev det lille køkken pludselig et helt andet 🙂 Den seje brødrister, der står på køkkenet kan i øvrigt købes for 89 kr. lige her, og salatskålen med tilbehør til 149 kr. lige her. Jeg er simpelthen tosset med legemad i træ. Det er så lækkert og holder godt til de mange knubs, det får.

Har I selv gang i diy-møbelprojekter til børneværelset eller andre steder? Link gerne til eventuelle blogindlæg. Vil meget gerne inspireres.

legekøkken og lekmer.dk nr1

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Indeholder affiliate-links


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment