Ulvetimeredderen og underholderen

Viaplay har endnu engang spurgt mig, om jeg vil skrive et sponsoreret indlæg for dem, og det har jeg sagt ja til. Også selvom jeg efterhånden siger nej til en masse sponsorerede indlæg, fordi det ærlig talt ikke er dem, der huer mig mest – hverken hos mig eller hos andre bloggere. Jeg bliver sgu mere og mere selektiv med hensyn til det kommercielle indhold herinde. Det skal passe som fod i hose ind i Plummums univers, før det får plads her. Viaplay er absolut en tjeneste, vi gør brug af her hjemme – ofte – så den vil jeg gerne slå endnu et slag for.

Viaplay er næsten i gang hos os på daglig basis. And don’t worry, honey – jeg kan allerede se din hønserøvsformede mund og dit lettere forargede ansigtsudtryk. Mit barn babysittes ikke af en iPad eller bliver understimuleret af den grund, som nogen af jer måske kunne foranlediges til at tro;) Viaplay kører nemlig absolut ikke i længere tid ad gangen, men et eller to afsnit af Blommens yndlingsserier, kan generelt lige nås på en almindelig dag, og det er og bliver en genial ulvetimeredder, når aftensmaden skal fikses med det vuns efter en voldpresset dag. ELLER på en længere køretur, hvor de enkelte serier kan downloades i forvejen og gemmes i op til 30 dage, så der også i bilen kan ses løs af yndlingsserierne uden ekstraregninger. Er I enige?

Blommens absolutte favorit er stadig Dora the Explorer, og det har det været ganske længe. Derfor blev både hun og jeg (især mig, der var træt af de samme Dora-afsnit på repeat) ekstra glade, da der pludselig blev fire nye sæsoner tilgængelige, så der nu findes ikke mindre end seks af slagsen. Og et lille tip til dig med et barn, der også er noget nær besat af Dora og Co. Dora har en fætter, og han hedder Diego, og kan ses i serien Go Diego Go i et fuldkommen lignende univers som Doras. Og Dora er endda selv med i langt de fleste afsnit. Om serien er ny på Viaplay, aner jeg ikke, men vi er fans her hjemme – både af Dora og Diego, der begge tilbyder børnene lærerige universer, som jeg tidligere har skrevet lidt om her. Vi tager alle tre (uden nogen form for lyv) ofte en vild sving om i køkkenet, mens vi for fuld hammer skråler “D’ D’ D’ D’ D’ Dora, D’ D’ D’ D’ D’ Dora. Dora, Dora, Dora the exploreeeeer. Går på eventyr helt uden tå’r….” Det er skide skægt, og sødt at være vidne til, hvordan de enkelte figurer i Dora-universet gør et stort indtryk på matriklens tumling.

Viaplay har efterhånden en hel del at byde på til børnene. Fx benytter vi os ofte af kategorien Børneserier 0-3 år, hvor også Babar og Rasmus Klump hitter. Der findes også et hav af Disney-film, hvor blandt andre den populære Frost er repræsenteret.

Bruger i selv Viaplay eller andre streamingtjenester eller er sådanne services forment adgang hos jer? Og hvilke serier til børnene er jeres yndlings?

IMG_0734IMG_0741

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Sponsoreret af Viaplay


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment