Ustyrligt lækre spisesmække til din tumling

Et lille lyntip, som jeg længe har villet dele med jer. Blommen manglede i høj grad lækre spisesmække. Især til når vi skulle spise ude, som vi gør ret ofte. Jeg er simpelthen ikke fan af de der storfarvede gummismække, så jeg køber ofte andres diy-kreationer, når nu jeg ikke selv har så fandens meget tid foran symaskinen.

Hvis du mangler lækre spisesmække til dit barn – eller umanerligt cute hjelme og veste, så tjek lige Clara Hagens Instagram-shop LilleHjelmeBiks ud. Jeg falder jævnligt for hendes sager, og de er nærmest væk i det sekund, hun lægger sine ting op, så vær hurtig og hold øje løbende. Jeg fik selv bestilt to skønne spisesmække for 200 kr. hos hende, og de er nu Blommens (og mine) yndlings i samlingen. Hun bruger egentlig ret sjældent smæk nu, men skal der indtages kakao eller Spaghetti Bolognese, så er det nu meget rart med en sådan.

Kender I til Clara Hagens sager? Jeg er personligt fuldkommen solgt til det fine og legesyge univers.

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ 

IMG_0570-3

^^^Blommen med den fine spisesmæk med flæse fra Clara Hagen

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

5 Comments

 • camilla // Olinesmor 7. december 2014 at 21:24

  De er så smukke og jeg har ikke været heldig endnu. De er faktisk så smukke at jeg nok ikke ville kunne nænne at bruge dem 🙂

  Reply
  • Plummum 7. december 2014 at 21:30

   Ha ha:) Sådan havde jeg det også de første par dage. Men så tænkte jeg, at det var en smule fjollet, så nu kommer de på uanset typen af mad. Håber, du har det godt og er hjemme igen?

   Reply
   • camilla // Olinesmor 8. december 2014 at 9:03

    Ha ha ha ja det er egentlig lidt fjollet at have en smæk man ikke bruger :-).

    Nej desværre. Afventer en afklarende scanning og plan. Så ligger stadig brak i en meget kedelig sygehus seng. Satser dog meget stærkt på at jeg får lov til at tage hjem og aflaste der hjemme. Der skal i hvert fald være MEGET tungt vejende grunde til at jeg bliver her. Vil gå meget langt for at komme hjem.

    Reply
 • Østfronten 9. december 2014 at 14:08

  Bean nægter kategorisk at have ‘baby-mæk’ på. Både hjemme og i dagplejen. Så. Heldigvis kan meget klares med neutral og lidt opvaskemiddel på pletterne inden vask… 🙂 Men fine, det er de.

  Reply
  • Plummum 9. december 2014 at 15:31

   Ha ha, søde Bean. Det er heller ikke altid – faktisk langt fra, at vi får lov at sætte en smæk om halsen på Blommen, men andre gange beder hun selv om det. Hun går lidt i panik for tiden, hvis hun spilder på tøjet. Og så har vi jo snart en lillesøster, der kan overtage de søde smække:)

   Reply

Leave a Comment