Det var jo slet ikke meningen – et f.a.n.t.a.s.t.i.s.k. udsalgstip

Blommen mangler simple basic t-shirts med lange ærmer til alle hendes gamacher i mere eller mindre farverige versioner. Jeg er blevet ret glad for Milk Copenhagens versioner, og da jeg vidste, at alt deres tøj kan erhverves lige nu med en rabat på 50 % var det der, jeg vandrede hen i det virtuelle shoppeunivers. Men… hold nu fast. Jeg har skrevet om min begejstring for brandet før (se fx lige her), som absolut ikke bliver mindre af, at alt tøjet kan købes til halv pris. Derfor røg der lidt mere end de planlagte basic t-shirts i kurven. Alt hvad du ser på collagen herunder er på vej til farmor og farfar, hvor vi skal tilbringe juledagene. Jeg krydser virkelig fingre for, at pakken når frem, før vi smutter en uge til Hamborg.

Den ene sweat – den med blomsterprint – er også på vej til mig selv i str. 14 år, så Blommen og jeg kan blive the evil twins. Jeg kunne ikke dy mig. Blot en lille servicemeddelelse fra mig til dig. Jeg linker til alle sagerne under billedet.Milk cph på udsalgBasic t-shirts / Leopardplettet natkjole / Sweat med kaniner / skirt med kaniner / floral sweat / floral skirt.

Jeg har selv bestilt hele min pakke fra Milk Copenhagens egen webshop, men fandt senere ud af, at Bon’ a parte sender fragtfrit og også har nedsat hele Milks kollektion med 50 %. Dog har de ikke de to sweats på lager, men til gengæld har de en masse andre lækre Milk-varer, som er udsolgt i Milks egen shop – se dem alle her. Pas på! Du bliver farligt fristet, tør jeg godt love 😉

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ 

Indeholder affiliate-links 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Ida 19. december 2014 at 12:33

    Gid, gid, gid størrelserne startede ved 80…!

    Reply

Leave a Comment