Ferie, selfiestang og glædelig jul fra Mors

Vi ankom til Mors i går efter godt fire timer i bil med indlagt pause – endda helt uden at blive ramt af den massive juletrafik, som diverse trafikmeldinger skræppede op om hele dagen.

Vi er allerede fulde af hjemmebagte klejner, pebernødder, vaniljekranse og andet godt. Blommen hygger sig mere end nogensinde før heroppe. Ikke at hun ikke plejer at gøre det, men hun har virkelig fået smag for de mange ekstra legekammarater i form af både en faster, farmor og farfar, der hjertens gerne kaster sig på gulvet for hendes skyld. Og en smule aflastning til mor og far er absolut ikke at kimse af.

Jeg vil smutte ud i den friske Limfjordsluft. Måske medbringer jeg min nye selfiestang. Morsingboerne skal jo have noget at tale om i aften ved julebordet 🙂 Og det kunne jo være, at hele familien skal foreviges foran den smukke udsigt over Limfjorden mod Glyngøre.

Jeg ønsker en glædelig jul til jer alle og et kæmpe tak, fordi I læser med herinde<3Jul2014

^^^Juletræspyntning i nattøj er ret så hyggeligt. Barnet vågnede i øvrigt først kl. 10.20 i dag. Det er første gang i tre år, jeg har sovet så længe.

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment