En hilsen fra den tykke dame

Et hurtigt hej fra hende den tykke, der slentrer rundt i Hamborg med sin lille familie og gør alt det, som hun plejer at gøre, når hun er af sted med de to sødeste og dejligste, hun kender. Vi fylder os med andre ord med lækker mad, kaffe og te dagen lang, går lange ture i byen, mens vi suger til os af indtryk, leder efter gode legepladser og så fremdeles. Alt sammen blot i et lidt langsommere tempo, end vi plejer at gøre det. Jeg kan simpelthen ikke holde til at være på farten længere tid ad gangen uden pauser (hvorfor gårsdagens tur på syv timer var en tand for meget på trods af en del indlagte pauser). Lillesøster vejer godt til i maven efterhånden og plukkeveerne river stadig i mig, hvis jeg er for aktiv. Og så er der kulden. Det er bidende koldt i Hamborg, som i sig selv ikke inviterer til alt for lange ture i ét stræk. Men det er helt fint. Vi er alle fans af små pitstop på lækre, hemmelige steder, der serverer varm kakao og croissanter for os.

Men kort og godt: Hamborg er en skøn by og på alle måder også en genial børneby med de bedste og største legepladser over det hele. Det har de (også) virkelig fattet i Tyskland. I hvert fald havde vi præcis samme oplevelse i Berlin sidste sensommer, hvor vi også stødte på den ene fede legeplads efter den anden. Vigtigt(!) for børneforældre som os. Jeg har allerede 117 emner i ærmet til et par Hamborg-indlæg eller fem, men nu vil jeg lukke og slukke for computeren og nyde en stille aftenstund med Kasper, der naturligvis har sørget for aftennydningen i form af kage fra en af vores mange og farligt gode lokale bagere 🙂

IMG_1287-2

^^^Ok, jeg må lige indskyde, at billedvinklen altså snyder 😉 SÅ meget er jeg ikke vokset over julen. Her står jeg på gaden, hvor vi bor i disse dage iført min elskede Ganni-frakke, som har været en sand ven gennem hele graviditeten. Frakken fås i øvrigt på udsalg nedsat med næsten 40 % lige her (affiliate link) i en smuk hindbærfarve, som jeg selv overvejer kraftigt.

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment