DO EPIC SHIT.

Hey, vil I vide noget? Min dag i dag skal bruges på at sove, at strikke og meditere. Tre aktiviteter, der gør godt for trætte kroppe og hoveder. I går var en alt alt for begivenhedsrig dag for sådan en højgravid type som mig. Dog gode begivenheder med besøg fra dejlig veninde og ligeså dejlig babysøn, forhåbentlig sidste tilvækstscanning af et styk babypige før fødslen og til sidst et vennepar til middagsaftale. Men i dag er luften ligesom gået af ballonen. Helt og aldeles. Og deltagelse i blogevent i Bella og kaffeaftale med veninde er strøget af listen over dagens begivenheder. Hvornår lærer man (læs: jeg), at man ikke kan alt på én gang? At man ikke SKAL alt på én gang? Men sådan må det nu engang være. Kroppens signaler er ret tydelige her 16 dage før termin.

Og til noget helt helt andet. Følger du bare en smule med her på bloggen, så ved du, at mit redebyggergen blomstrer i fuldt flor, og jeg har efterhånden nået en hel del på min liste over projekter, der skal klares i lejligheden før babys ankomst. Det hjalp mig godt på vej, da min far for et par uger siden hjalp med at bore, hamre, save og deslige. Jeg kiggede på og dirigerede. Han udførte arbejdet. Hvilken skøn fordeling og hvilken skøn hjælp at få. Vi lavede blandt andet et ultrafint projekt med en DIY-reol med stropper i tyk kernelæder og rå træplader. Et projekt, jeg har intentioner om at vise frem på bloggen snarest.

De to plakater, du ser på billederne, indgik også i mine planer den dag. De er fra Paper Rocks, der for en rum tid siden tilbød mig at vælge lidt lækkert fra deres shop. Det blev blandt andet til disse to plakater, som nu er sat i ramme og pynter i vores stue på en gallerihylde. Er vild med, at de er helt simple og stilrene i udtrykket. Og ydermere har jeg fået en ting for at placere statements rundt omkring i hjemmet, der pirker til underbevidstheden, hver gang jeg går forbi. Plakaterne kan findes her til ganske fine priser, og for lige at slå det helt fast. Jeg har selv modtaget dem uden betaling.

IMG_1561IMG_1568 IMG_1572Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Tumlingensmoar 30. januar 2015 at 9:25

  Nøj, nogle fine, fine, FINE, plakater! Held og lykke med din graviditet 🙂

  tumlignensmoar.wordpress.com

  Reply
  • Plummum 30. januar 2015 at 9:30

   Ja, de er altså ret lækre:)

   Reply

Leave a Comment